reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja się boję doradzać - bo się w sumie to na tym wszystkim nieznam - ja to zaraz dzwonię do lekarza i konsultuje. Nie wiem jaki ty masz układ ze swoim lekarzem... Może też któraś z dziewczyn będzie coś wiedzieć więcej na ten temat....
Powodzenia

reklama
Asiloku to moze byc przez wiezadla,ktore sie naciagaja,albo od zmiany postawy i ulozenia kregoslupa.Jednak zagwarantowac ci tego nie moge.Mnie tez czasem bardzo boli w okolicach kosci ogonowej.

Aniu,podcielam dosc sporo wloski,wystopniowalam je i zrobilam pasemka w 2 kolorach(blond i zlotym brazie).Wygladaja teraz na geste i oto chodzilo ;).Bo ja niestety nie mam z natury tak pieknych wloskow jak Asiolek :).Mnie sie Asiu te twoje wloski bardzo podobaja bo wygladaja na grube,mocne,zdrowe...Ja zawsze mialam cienkie wloski i kiedy sa dlugie sa przyklapniete,ble...

Ah,jeszcze takie wyjasnionko z mojej strony...przepraszam was wszystkie za okropne byki ortograficzne jakie popelniam.Mam dysortografie i niepotafie pisac poprawnie,chyba ,ze ze slownikiem ale to by mi strasznie wiele czasu zajmowalo bo praktycznie kazdy wyraz bym musiala sprawdzac :p.Mam nadzieje,ze mi ta"anty forme" wybaczycie i bol oczu takze ;D.Wiem,ze mimo tego jak czasem pisze ogolny sens lapiecie wiec nie jest az tak zle ;D.

;D hahahaha ja też robie bledy... i najchetniej pisalabym zupelnie fonetycznie zamiast zółw to rzuf albo zamiast wszyscy to fszyscy :p już tak mam :-) bledy robie odkad siedze w sieci... czyli od kilku lat... ale nie są one wg mnie miarą... jakąkolwiek :p dlatego jakoś mnei tonie martwi nie robią ze mnie ani lepszego człowieka ani gorszego...

CO do włosów Agnieszko to ja mam teraz tylko takie do ramion... sciełam tydzień po ślubie czyli prawie 2 lata temu... teraz chce aby znowu były takie jak kiedyś :-)

Asiołku, mnie w poniedziałek tak samo bolało. Zaczęło się od kości ogonowej i promieniowało na cały prawy bok, aż do przodu. Wzięłam nospę i przeszło, więc przestałam się martwić, bo stwierdziłam, że to brzucho się powiększa.

NiaNia, ale z Ciebie laska...

Wiecie co mnie martwi - to ze nie czuje ruchow, obiecalam sobie ze dopoki nie minie polowa ciazy to nie bede panikowac, a dzis skonczyl sie 20 tydzien i nic nie moge poradzic na moje strachy, dobrze ze w poniedzialek mam usg to w koncu sie dowiem ze wszytsko w porzadku, ale jak ja wytrzymam ten weekend!!! chyba ze maluszek w koncu sie ruszy... czekam na to z utesknieniem...

reklama
Czesc Aga, wreszcie mi sie udało. Uważam, że to dobry pomysł abyśmy wsztrski wstawiły zdjecia po naszym "nick-name". Dużo łatwiej sie pamieta potem osobe. Ja np. najbardziej ze wszytskich pamietam Ciebei Agnieszka, własnie przez zdjęcie. A najbardziej kusi mnie to jak wyglada Mania :-) Kiedyś wstawiła zdjęcia, ale u mnie są nie widoczne.

Własnie MANIU może sie pokażesz? :-)

Do góry