reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Lusia - super że wszystko w porządku:)))) A wagą sie nie przejmuj - bedziemy sie martwić od sierpnia:)) Asiołek nam pomoże hi hi hi. Stworzymy sobie grupe wsparcia i bedziemy jeść sucharki:)

Klaudia bardzo dziekuje za piosenkę - jest słodka:)

Kolorowych snów Mamusie:)

reklama
Tusia! Obejrzałam twoje zdjęcia w galerii lipcóweczek. Mój brzusio jest bardzo podobny do twojego :) Dziewczyny czy wam też tak się różnią brzuchy rano i wieczorem? Ja jak wstaję, to go jest o połowę mniej niż wieczorem :)

klaudia wielkie dzieki za piosenke , jest piekna i jak jej sluchalam to dzidzius mnie tak kopnal jakby chcial powiedziec "mama to bedzie nasza piosenka" :laugh: Troche sie tez wzruszylam i teraz ide spac , dobranoc :)

Klaudia ja tez chce piosenke!! proszę przeslij tez do mnie: Anna.Okon@pol.xerox.com
Ufff dopiero sie zalogowałam i czytam zaległosci. Teraz bede chyba z Wami czesciej bo zamierzam wreszcie odpoczać i pójść na kilka dni na zwolnienie :) moze nawet juz w piatek

ps.przepraszam za błedy ale mamy w domu nowego laptopa i zupełnie nie moge sie przyzwyczaic pisac na tej klawiaturze.
całuski miłej nocki

mój bruno ciagle mnie kopie, juz bardzo wyraźnie

aha jezscze cos: byłamdzis na zakupach ciuchowych w H&M w Arkadii. gorąco polecam. kupilam wreszcie super dzinsy i dwie bluzeczki.

no to teraz jzu dobranoc

czytalam o poronieniach - płaczę....
juz nie chce tego czytac
ja myślałam, że w piatym misiecu to juz jest wszystko bezpieczne..

Luska ja przy pierwszej ciazy mialam lozysko na przedniej scianie i tez ruchy byly z tlumikiem ;).Nigdy tez nie widzialam aby moj brzuch sie znieksztalcal i wychodzila z niego mala stopka czy raczka wiec jakiesz bylo moje zdziwienie dzis rano kiedy "brzuszek"zaczol sie przemiesczac,a pozniej hops i gorka :laugh:.O rety skoro tak mocno to teraz widac...to co bedzie pozniej ::) :p :).
Klaudia wymiary mojego brzucholka w ciagu dnia rowniez sie zmieniaja.
NiaNiu ja przeczytalam tylko ten watek z prosba o wsparcie(innych nie czytalam wcale)zrobilo mi sie strasznie smutno,mialam metlik w glowie straszny i nie moglam niestety jej nic odpisac i dlatego o tym wam dziewczyny tu skrobnelam...
Teraz przeczytalam reszte i odpowiedzi rowniez.

Ja z brzuszkiem mam tak samo - rano mały, a wieczorem ogromiasty.

Kolejna wizyta u lekarza dopiero 21 marca - już sie nie mogę doczekać.

Tusia - fajniutki brzuszek :laugh:

Uspokoiłam się też co do tych ruchów, dzięki Waszym wizytom u lekarza i doświadczeniom - już tak nie będę panikować, że nic nie czuję.

a ja dziś mam zmartwienie... nie śpię od 4 rano tak mnie kłuje obok kości ogonowej... jakby ktoś nóż wbijał i sama nie wiem czy to normalne czy lecieć na skrzydłąch do lekarza....

reklama
Do góry