reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lusia - super że wszystko w porządku:)))) A wagą sie nie przejmuj - bedziemy sie martwić od sierpnia:)) Asiołek nam pomoże hi hi hi. Stworzymy sobie grupe wsparcia i bedziemy jeść sucharki:)

Klaudia bardzo dziekuje za piosenkę - jest słodka:)

Kolorowych snów Mamusie:)

reklama
Tusia! Obejrzałam twoje zdjęcia w galerii lipcóweczek. Mój brzusio jest bardzo podobny do twojego :) Dziewczyny czy wam też tak się różnią brzuchy rano i wieczorem? Ja jak wstaję, to go jest o połowę mniej niż wieczorem :)

klaudia wielkie dzieki za piosenke , jest piekna i jak jej sluchalam to dzidzius mnie tak kopnal jakby chcial powiedziec "mama to bedzie nasza piosenka" :laugh: Troche sie tez wzruszylam i teraz ide spac , dobranoc :)

Klaudia ja tez chce piosenke!! proszę przeslij tez do mnie: Anna.Okon@pol.xerox.com
Ufff dopiero sie zalogowałam i czytam zaległosci. Teraz bede chyba z Wami czesciej bo zamierzam wreszcie odpoczać i pójść na kilka dni na zwolnienie :) moze nawet juz w piatek

ps.przepraszam za błedy ale mamy w domu nowego laptopa i zupełnie nie moge sie przyzwyczaic pisac na tej klawiaturze.
całuski miłej nocki

mój bruno ciagle mnie kopie, juz bardzo wyraźnie

aha jezscze cos: byłamdzis na zakupach ciuchowych w H&M w Arkadii. gorąco polecam. kupilam wreszcie super dzinsy i dwie bluzeczki.

no to teraz jzu dobranoc

czytalam o poronieniach - płaczę....
juz nie chce tego czytac
ja myślałam, że w piatym misiecu to juz jest wszystko bezpieczne..

Luska ja przy pierwszej ciazy mialam lozysko na przedniej scianie i tez ruchy byly z tlumikiem ;).Nigdy tez nie widzialam aby moj brzuch sie znieksztalcal i wychodzila z niego mala stopka czy raczka wiec jakiesz bylo moje zdziwienie dzis rano kiedy "brzuszek"zaczol sie przemiesczac,a pozniej hops i gorka :laugh:.O rety skoro tak mocno to teraz widac...to co bedzie pozniej ::) :p :).
Klaudia wymiary mojego brzucholka w ciagu dnia rowniez sie zmieniaja.
NiaNiu ja przeczytalam tylko ten watek z prosba o wsparcie(innych nie czytalam wcale)zrobilo mi sie strasznie smutno,mialam metlik w glowie straszny i nie moglam niestety jej nic odpisac i dlatego o tym wam dziewczyny tu skrobnelam...
Teraz przeczytalam reszte i odpowiedzi rowniez.

Ja z brzuszkiem mam tak samo - rano mały, a wieczorem ogromiasty.

Kolejna wizyta u lekarza dopiero 21 marca - już sie nie mogę doczekać.

Tusia - fajniutki brzuszek :laugh:

Uspokoiłam się też co do tych ruchów, dzięki Waszym wizytom u lekarza i doświadczeniom - już tak nie będę panikować, że nic nie czuję.

a ja dziś mam zmartwienie... nie śpię od 4 rano tak mnie kłuje obok kości ogonowej... jakby ktoś nóż wbijał i sama nie wiem czy to normalne czy lecieć na skrzydłąch do lekarza....

reklama
Do góry