reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Już wysłałam :)
Wprawdzie ta piosenka jest dla chłopczyka, ale zawsze można zamienić "boy" na "girl" i już będzie nam wszystkim pasować :)

Klaudia to i ja poprpszę - nasz dzidzia narazie reaguje na moja ukochana piosenkę, która mi sie kojarzy z naszym slubem - Wodeckiego Ten jeden dzień, ale myslę że kołysanka może byc lepsza:

anna.spirydon@vp.pl

Dziekuje z góry

;D Ech jaki mam dziś leniwy dzionek :-) nic mi sie nei chce :-) ale czuje sie bardzo dobrze... nie liczac tego co mnie martwi w związku z dzidzia... ale te obawy nas wszystkich dotyczą... że może za mało sie rusza... a czy wszystko dobrze itd. do wizyty u lekarza pozostało 9 dni :-)

reklama
A ja mam wizyte juz jutro!!! W tym roku jeszcze nie mielismy porządnego usg i po raz pierwszy podejdziemy do oceny płci. Tak strasznie bym chciala juz wiedziec :laugh:

Do góry