reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Tusia niezła jesteś :laugh: :laugh: :laugh:
Jeszcze raz dziewczynki dziękuję za życzonka
Jeszcze raz dziewczynki dziękuję za życzonka
hanti
Lipcowe Mamy '05
Tusiu moja córa ma takie same cycolki,a jaki celulit na pośladkach.....hahhahahahaatusia26 pisze:Tofinku dzięki kochana, od dziś nic innego jak tylko kurczaki będę jadła ;D.
A tak serio to czy moja Majka nie ma za duzych cycoli? Spójrzcie na zdjęcia z kąpieli. Jak siedzi to ma takie fajne cycochy.
hanti
Lipcowe Mamy '05
my po wczorajszej nocy spalyśmy dziś,aż do 12 w południe(oczywiście z przerwami na karmienie i wysłanie Damiana do szkoly)
wysłałyśmy tatę do pracy,Damiana na szkółkę pływacką i.......
właśnie nadrobiłyśmy ................i nie mamy ochoty na sprzątanie chatki(a trzeba,bo zaczynamy zarastać bruuudem > > >)
wolimy BB ;D ;D ;D : :
wysłałyśmy tatę do pracy,Damiana na szkółkę pływacką i.......
właśnie nadrobiłyśmy ................i nie mamy ochoty na sprzątanie chatki(a trzeba,bo zaczynamy zarastać bruuudem > > >)
wolimy BB ;D ;D ;D : :
elfiko
lipcowe mamy ´05
wróciłam z zakupów, pojechałam po zasłonki do kuchni a kupiłam....rolete ;D ;D ;D
mąż jak mnie zobaczył to powiedział tak:" wiedziałem! ale wieszac będziesz to sama"
Weronika śpi, zabrałam ją na zakupy i troszke jej się humor poprawił, jak prawdziwej kobiecie ;D
mąż jak mnie zobaczył to powiedział tak:" wiedziałem! ale wieszac będziesz to sama"
Weronika śpi, zabrałam ją na zakupy i troszke jej się humor poprawił, jak prawdziwej kobiecie ;D
Padam na gebe i nie moge dojsc do siebie. Nie jestem w stanie tu zajrzeć bo nie moge zebrać mysli. W takich momentach obiecuje sobie, ze juz nigdy przenigdy nie chce mieć dzieci. Nie wiem ile spie na dobe ale wiem ze na tyle mało , że nic nie jest w stanie mnie otzreźwić. Mamy juz kawałek drugiego zeba ale kosztował mnie on tyle, ze juz nawet sie nie ciesze. A chciałam zrobić przez te dwa tygodnie tak duzo.
Mamy opiekunke. Jest piec godzin dziennie. Jest aniłołem. Powiedziała, ze ma 6 dzieci ale u zadnego z nich nie czuła sie tak swojo jaki u mnie. To chyba dlatego , że otwieram jej drzwi wymemłana i z zamknietymi oczami :. Kobita ratuje zycie Mi i Maksowi. Robi nam nawet obiedy.
Mam dziure w głowie i nie moge zebrac mysli. Kołacze mi się tylko jedna "czy kiedykolwiek dojrzewa sie do macierzyństwa?? :"
Jezu a ja w nastepny poniedziałek do pracy. Mam takie mieszane uczucia, ze nie wiem co myslec. Jezu ale mam dziure w głowie...padam!!!!!!!
Mamy opiekunke. Jest piec godzin dziennie. Jest aniłołem. Powiedziała, ze ma 6 dzieci ale u zadnego z nich nie czuła sie tak swojo jaki u mnie. To chyba dlatego , że otwieram jej drzwi wymemłana i z zamknietymi oczami :. Kobita ratuje zycie Mi i Maksowi. Robi nam nawet obiedy.
Mam dziure w głowie i nie moge zebrac mysli. Kołacze mi się tylko jedna "czy kiedykolwiek dojrzewa sie do macierzyństwa?? :"
Jezu a ja w nastepny poniedziałek do pracy. Mam takie mieszane uczucia, ze nie wiem co myslec. Jezu ale mam dziure w głowie...padam!!!!!!!
reklama