reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
::) dziewczyny co tak milczycie? hmm....Pewnie obiady gotują. Ach te baby ;)
Ja właśnie zeszłam do teściowej i nalałam sobie od niej gar zupy ;D

tusia26 pisze:
Tofinku dzięki kochana, od dziś nic innego jak tylko kurczaki będę jadła  ;D.
A tak serio to czy moja Majka nie ma za duzych cycoli? Spójrzcie na zdjęcia z kąpieli. Jak siedzi to ma takie fajne cycochy.
Tusiu moja córa ma takie same cycolki,a jaki celulit na pośladkach.....hahhahahahaa

my po wczorajszej nocy spalyśmy dziś,aż do 12 w południe(oczywiście z przerwami na karmienie i wysłanie Damiana do szkoly)
wysłałyśmy tatę do pracy,Damiana na szkółkę pływacką i.......
właśnie nadrobiłyśmy ................i nie mamy ochoty na sprzątanie chatki(a trzeba,bo zaczynamy zarastać bruuudem >:D >:D >:D)
wolimy BB ;D ;D ;D ::) ::)

wróciłam z zakupów, pojechałam po zasłonki do kuchni a kupiłam....rolete ;D ;D ;D
mąż jak mnie zobaczył to powiedział tak:" wiedziałem! ale wieszac będziesz to sama"
Weronika śpi, zabrałam ją na zakupy i troszke jej się humor poprawił, jak prawdziwej kobiecie ;D

Padam na gebe i nie moge dojsc do siebie. Nie jestem w stanie tu zajrzeć bo nie moge zebrać mysli. W takich momentach obiecuje sobie, ze juz nigdy przenigdy nie chce mieć dzieci. Nie wiem ile spie na dobe ale wiem ze na tyle mało , że nic nie jest w stanie mnie otzreźwić. Mamy juz kawałek drugiego zeba ale kosztował mnie on tyle, ze juz nawet sie nie ciesze. A chciałam zrobić przez te dwa tygodnie tak duzo.
Mamy opiekunke. Jest piec godzin dziennie. Jest aniłołem. Powiedziała, ze ma 6 dzieci ale u zadnego z nich nie czuła sie tak swojo jaki u mnie. To chyba dlatego , że otwieram jej drzwi wymemłana i z zamknietymi oczami ::). Kobita ratuje zycie Mi i Maksowi. Robi nam nawet obiedy.
Mam dziure w głowie i nie moge zebrac mysli. Kołacze mi się tylko jedna "czy kiedykolwiek dojrzewa sie do macierzyństwa?? ::)"

Jezu a ja w nastepny poniedziałek do pracy. Mam takie mieszane uczucia, ze nie wiem co myslec. Jezu ale mam dziure w głowie...padam!!!!!!!

reklama
Nianiu to kiepsko, ale znając Ciebie wszystko sie szybciutko poukłada i będzie ok
głowa do góry i gratulujemy drugiego zęba ! u nas narazie całkowite bezzębie

Do góry