reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Trzymamy kciuki za Julkę i gratulujemy Adasiowi nowych umiejętności (szczególnie to plucie ciekawe, hehe)
U nas strajk ze spaniem, a było juz tak pieknie ;) Teraz Kinga kaszle,żebym do niej przyszła, cwaniara ;) a jak kimnęła rano, to mi net nie chodził...
no to jesteśmy po pierwszym danku z mięskiem, zobaczymy, co maly brzuszek na to...

reklama
Witam Panie! w ten piekny pochmurny dzień...my dizś też pospaliśmy do 9 - na szczescie mąz dziś miał później iść do pracy więc nie zaspał a nam sie upiekło...dzień dzis zaczeliśmy od problemów z ząbkowaniem, dziąsła napuchnęte na maksa no i marudzenie (co się chłopakowi dziwić)ale kiedy to się skonczy...zastanawiałam sie czy mamy pozostające w domu nie szukały pracy przez internet.Wiecie, znalazłam kilka ogłoszeń ale nie wiem czy to nie jest jakaś ściema. Wiadomo że spróbuję bo kasy nigdy za mało a urlop konczy się już w lutym :(

dziękujemy jeszcze raz wszystkim Mamuśkom za kciukasy:) :-* :-* :-*

Własnie próbowałam nakarmić córcię zupką marchwiową z ryżem i pokazała mi jak ładnie potrafi pluć a raczej prychać. Chyba nie muszę pisać co to oznacza heheh
mała wstręciucha :)

no i wrzeszczy teraz bo sama siedzi, co za bebe !!!!

elfiko współczuję nocki ! ja po takim maratonie chodziłam cały dzień do tyłu :(

dziekuje dziewczyny za gratulacje
ja choc w wiekszosci mam dopy czyli dwojki na semestr to sie ciesze ze chociaz tak daje rade

no ucze sie jak Mili spi choc to roznie bywa.....jak nie spi i sobie chce powtarzac to ona sie na mnie patrzy i sie rechocze co totalnie mnie rozprasza i po nauce

a teraz idziemy na zakupy
najpierw do banku po $  ;D a potem na zakupy
ale takie potrzebne
Mili nakupie jedzonka, musze kupic jeden recznik dla niej i przescieradło
kotu do kuwety kamienie granulowane
Karolowi miecho na obiad
no i zaplacic rachunki
aaa i jedyne buty zimowe musze naprawic.....wiecie co mi sie stalo??? fenomen!!! fleczki mi wyleciały w obu butach!!!]
chodze z dziurami w korku i snieg mi tam sie wbija
wczoraj to tak napaskudzilam w szkole ze hohohohoo

ok znikam
wroce to sie odezweb :)

Martuska tak patrze ze ty masz urodziny 24 a Mili ma imieniny :laugh:
no i załapałam sie na 1500 strone!!! jupi :D

a to Mili ma przekaz dla was :

g fjfrjgfbhfrfffffffffkjzsdj ivv ncmk m sdmdm fmjjndc  mx,mmcfm  c  km

cholera, zakręcili wode i nikogo nie poinformowali, zadnej informacji, nic!!! :mad: :mad: :mad: I jak ja mam teraz butle umyć :(. Chyba wodą do kwiatków :p I tak oto jedyny plus braku wody - nie musze gotowac obiadu, bo niby jak ;D Tylko z tą butelka co mam zrobić??? ??? ???

reklama
Do góry