reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dzisiaj trzezwa jak drut jestem a i tak uwazam ze losie powinny isc w las!!!!
moj los jest ostatnio anielskim losiem i wszystko u nas gra
dzisiaj robilismy podsumowanie naszego zwiazku i obydwoje doszlismy do tego samego wniosku:
BARDZO SIE KOCHAMY I SIE NIE PODDAMY!
a w prezencie noworocznym kupujemy sobie jutro dvd
do tej pory mielismy w kompie a teraz bedzie skrzynka bo tak lepiej
lubilismy tak sobie wieczorkiem filmik ogladnac i winko wychylic, potem nam sie dvd zepsulo i koniec kropka
teraz bedziemy znowu tak sobie siedziec pod kocykiem i sie przytulac ;D

reklama
No, no no ile tu wyznań miłosnych ;D

Co do spotkania to ja jestem za najlepiej latem nad morzem.

Majciocha już lepiej siada nawet przez jakies 5 minut się nie przewróci ;D

Ale popisałam ::) no zmykam dziewczynki bo trzeba kolacyjke, myjku i takie tam. Do jutra. Bużka!

a tak sobie rodzinnie w wigilie wygladalismy...
1114sj.jpg

Kredus!!! jaka Ty kochana jestes .... zawsze o mnie myslisz  :-* :-* :-* :-*

Kaska oj z losiami to tak juz jest :p ja na lukasza od samegopoczatku mowilam los to los tamto i los w lesie to chyba najlepszy pomysl  ;) a w tych kaszubskich lasach to kto wie co jeszcze siedzi  ;) :D

a poropo.... moj los tak jak i twoj czasami mnie wkurza na potege  >:D gnom jeden! dzis oczywiscietez musiala byc sprzeczka... z nim tak zawsze  :p chyba nie bylby soba gdyby mnie nie wkurzyl w jakies swieto
i na dodatek wmawia mi potworjeden ze to ja zaczynam  :p noooo tak wcielone zlo ze mnie  :p ;D

a wlasnie obejrzelismy film....the exorcism of emili rose  :o :-X
a wczorajszy wieczor Gabinka tez nam towazyszyla o 12 a Tym opil sie szampanem dla dzieci i padl a my w pizamach ogladalismy pana i pania smith  ;D
wypilismy baileysa , buzki buzki i 12:15 juz spalismy  :p ;D

reklama
ok zmykam dzisiaj wczesnie do wyra bo nigdy sie nie wyspie, z siostra tez po nocach gadalysmy a rano o 6 baby sie budzi i gada. ::) ::) ::)
dobranoc babulki :-*
Mania ja tez egzorcyzmy emili widzialam a co najgorsze to Weronika sie o 3 w nocy na mleko budzi i musze do kuchni szorowac :o >:D >:D

Do góry