reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2006 ROKU!!!!!BY WSZYSTKIE NASZE DZIECIACZKI SPRAWIAŁY NAM WCIĄŻ TYLE SAMO RODOŚCI I ABY DZIĘKI NIM NASZ ŚWIAT BYŁ KOLOROWY I MAGICZNY JAK TĘCZA!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kaśka k pisze:
tyle komplementów mi napisałaś że się aż czerwona zrobiłam a mój piotrek to faktycznie łoś super ktoś
KASIEŃKO moja imienniczko przyłączam się do komplementów lipcóweczek i życzę Ci sposobu na męża,by ten odnalazł w Waszym związku to co,gdzieś po drodze życia stracił.................ale nie przejmuj się będzie dobrze!!!!!
a jak coś zawsze można wymienić na inny model ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ja tak bynajmniej zrobilam i mam dzięki temu oprócz synka śliczną córeczkę ;) ;) ;) ;)

a tak mnie korciło,by włączyć kompa o północy i tu zajrzeć,ale nie chciałam,by mój mąż się pogniewał,ten wieczór miał być tylko dla naszej rodzinki i taki był,nawet Oti przywitała go z nami,tańcząc na moich rękach i całując się z nami o północy................było pęknie!!!!

Joaska pisze:
wiecie co?? trzeba na serio pomyslec o tym spotkaniu, moze to byc trudne...........ale damy rade!!!!!!
trzeba tylko wymyslec plan!!!!!!
też tak myślę,może gdzieś na wiosnę w jakimś pensjonacie(myślę,że najlepiej na pierwszy raz byłoby na jakimś gruncie neutralnym)i jak byłoby fajnie,możnaby pomyśleć o spotkaniu z rodzinami.........................a Wy jak myślicie????????

A TAK MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ,ŻE TO DZIĘKI WAM MOJE MACIERZYŃSTWO ODBIERAM ZUPEŁNIE INACZEJ,NIŻ PRZY SYNU......................DZIĘKUJE WAM,ŻE TU JESTEŚCIE!!!!!!!!!!JESTEŚCIE KOCHANE,POMOCNE W KAŻDYM ZŁYM DNIU.......JESTEŚCIE ZAWSZE I MAM NADZIEJĘ,ŻE NIC TEGO NIE ZMIENI!!!!! ::) ::) ::) ::) ::)

no ja chyba tez zrozumialam, ze jakos sie tutaj wszystkie zadomowilysmy..............taka Nasza mala rodzinka!!!

u mnie jest tak, ze chce sie z Wami dzielic moimi smutkami i radosciami, moim macierzynstwem, i jak mnie tu nie ma, to mysle sobie o Was........czy wszystko u Was wporzadku i wogole.........czy Wy tez tak macie??????

teraz zmykam robis pozny obiadek:)

Witam Was w Nowym Roku. U nas tez bylo superasnie - muzyczka z lat 80 znow przypadla nam do gustu ;)

A jas w prezencie noworocznym obrocil sie z pleckow na brzuszek - extra.

Jeszcze raz wszystkiego naj....

Tez sie zdziwliam jak zobaczylam 7 stron do nadrobienia - podpisuje sie pod wszystkimi wnioskami z wczorajszej nocki ;D

reklama
witam kochane w tym naszym nowym jeszcze lepszym roczku :D
u nas sylwek spokojny, ale miło było :) tymik nie spał i przywitał z nami nowy roczek a dziś artek zabrał nas dziś na miły spacerek (hanti nad zalew do bielawy :D ) i wogóle jest jakoś tak milutko dziś

Joaska pisze:
no ja chyba tez zrozumialam, ze jakos sie tutaj wszystkie zadomowilysmy..............taka Nasza mala rodzinka!!!

u mnie jest tak, ze chce sie z Wami dzielic moimi smutkami i radosciami, moim macierzynstwem, i jak mnie tu nie ma, to mysle sobie o Was........czy wszystko u Was wporzadku i wogole.........czy Wy tez tak macie??????
dokładnie asiula tak samo :D

Do góry