reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
i tego trzeba sobie zyczyc............zebysmy wszystkie za rok sie tutaj spotkaly!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elwisko dziękujemy za życzonka :D

a ja nadrabiam nockę na bb ;) choć ciągnie mnie do artka na górę :( zaraz pomnę :)

ciekawe jak tam nasza kochana maniulka ??? :)

reklama
elficzko super że weronisia tak wcina wszystko !!!!
no i joasia martuśka ielficzka pierwsze tu były w tym roczku :D a czy nie iwon mówiła że pierwsza nam zyczonka złoży w nowym roczku ?? chyba że mi się coś pomyliło

cieszę sięże tak dobrze się bawiłyście i milutko spędzałyście czas :)
my z artkiem też wczoraj "przykołysaliśmy się" od tak sobie, bo leciało nasze kochane reggae i tak jakoś się przytuliliśmy i poregowaliśmy :D
a właśnei byłm u niego na górze i myślałam że będzie zły trochę czy smytaśny że tu siedziałam to tylko ochrzanił mnie że mam zimne łapy, bo tu chłodniej jest :)
buziaki

a właśnie sobie pomyślałam co by było jak by nagle bb znikło ?????????? uuu bieda ale mamy nasze gg jeszcze na szczęście i coś by się wykąbinowało, ale nie zniknie :) tylko tak sobie pomyślałam

ok idę teraz sprzatać kuchnie i oczywiście myśleć o was bo cały czas myślę :)

Dziewczynki kochane: Szczęśliwego Nowego Roku! Oby był równie piękny i pełen tak niezwykłych emocji, jak 2005! Niech nam maluszki rosną zdrowo i marzenia się spełniają :-* :-* :-* (no i pociechy z mężów życzę ;) )

U nas powitanie nowego roku też w domku, we dwoje (Kigusia spała) i baaardzo fajnie >:D >:D >:D i romantycznie też ;)
Mała nie obudziła się na wystrzały za oknem, a wieczorkiem jej pokazywaliśmy sztuczne ognie - ale się śmiała fajnie :) Słoneczko moje kochane.

Od jutra się odchudzam, ale teraz coś bym zjadła... idę zapiekanki zrobię ;)

heloo myslę że każda z nas miło spędziła tego sylwestra ja sobie odbiję jak tylko stanę na nogi już się umówiłam na balety po 15 stycznia :)
co do łosia to chyba wywiozę go do tego lasu hi

a jesli chodzi o nasze bb to nie wyobrażam sobie życia bez Was kochane babulki ;) no i może faktycznie jakis pensjonacik na pierwsze spotkanko to byłby dobry pomysł chyba się popłaczę jak Was spotkam na żywo :)

ja tez juz zmykam do lozeczka, jestem jakas padnieta............strasznie mnie bola nogi i dp tego jeszcze mojemu synkowi sie wszystko poprzestawialo i znowu jeszcze nie spi :( :( :(

postaram sie zagladnac pozniej!

reklama
helllollll noworocznie ;D
pisze na laptopie wiec bez polskich znakow!
oj babuliny wy sie z tych babelkow w mojej glowie nie smiejcie bo najgorzej nie bylo, humorek mi dopisywal ale trzymalam sie dzielnie bo jak jestem sama w domku z Weronika to sobie nie pozwalam na odloty ::) :p
ja to wogole taki drobny pijaczek jestem bo po piwku juz mi szumi ale szampanek to mnie tylko rozsmiesza ;D i rymuje sobie ;D

Do góry