reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to Lipcoweczki kochane weszlysmy w nowy roczek, ciekawe cos sie w nim ciekawego stanie:) ::) Mam nadzieje, z same dobre rzeczy, no i nasze maluszki stana najpewniej na wlasne nogi :laugh: Och kolejny rok stuknie w latach:)
No to wy juz na nowym roku, a ja jeszcze na starym ;D

martuska sercem jestes juz w nowym roku!
mam nadzieje ze bedzeie równie wspaniały jak poprzedni
pomyślcie sobie
ZOSTAłYśMY MATKAMI!!!!
to jest dla mnie wydarzenie roku 2005!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dziewczyny ale sie rozczuliłam
strasznie sie ciesze,że Was mam
jesteście mi tak bliskie jak rodzone siostry, moim marzeniem jest Was zobaczyc, uściskac, oby nam sie to udało w tym roku
jedno jest pewne - Weronice o Was opowiem napewno
bedzie słuchac o najpiękniejszej przyjażni a ja bede sie modlic żeby ją tez coś tak cudownego w zyciu spotkało
DZIęKUJE WAM! :-*

Elfiko tylko my same bez mezow tej nocy to nie musimy odchodzic od kompa;)
Chociaz ja to sie chyba wykapc pojde, zeby nowy rok czysta przywitac ;)
Gratuluje wszystkich poczynan Weroniczki, oj Elfiko kochana nalezy Ci sie za te nieprzspane noce, jak Weroniczka byla mlodsza :)

O tak zostalysmy Matkami, to wielkie slowo i wyryte w nas juz na zawsze. Juz nic tego faktu nie zmieni, do smiercxi bedziemy Matkami. Az sama sie wzruszam. Boze dzieki Ci :)

Tusia, a Ty co, co tam mocnego pijesz? ;D

jak północ wybiła to poszłam do Weroniki i taj stojąc nad jej łóżeczkiem dziękowałam Bogu za nią
tyle szczęścia i miłośc teraz mam w sercu że góry przenosic moge!
Martuska jeszcze raz bym przeszła te pierwsze miesiące bez jednego jęknięcia- było warto

reklama
martuska bayleysa nie jednego z siostrą obaliłam, nie piłam tego nigdy wcześniej a pychotka jak nie wiem co. Mam flache- przywiozłam sobie ::)

Do góry