reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
No to Lipcoweczki kochane weszlysmy w nowy roczek, ciekawe cos sie w nim ciekawego stanie : Mam nadzieje, z same dobre rzeczy, no i nasze maluszki stana najpewniej na wlasne nogi :laugh: Och kolejny rok stuknie w latach
No to wy juz na nowym roku, a ja jeszcze na starym ;D
No to wy juz na nowym roku, a ja jeszcze na starym ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
dziewczyny ale sie rozczuliłam
strasznie sie ciesze,że Was mam
jesteście mi tak bliskie jak rodzone siostry, moim marzeniem jest Was zobaczyc, uściskac, oby nam sie to udało w tym roku
jedno jest pewne - Weronice o Was opowiem napewno
bedzie słuchac o najpiękniejszej przyjażni a ja bede sie modlic żeby ją tez coś tak cudownego w zyciu spotkało
DZIęKUJE WAM! :-*
strasznie sie ciesze,że Was mam
jesteście mi tak bliskie jak rodzone siostry, moim marzeniem jest Was zobaczyc, uściskac, oby nam sie to udało w tym roku
jedno jest pewne - Weronice o Was opowiem napewno
bedzie słuchac o najpiękniejszej przyjażni a ja bede sie modlic żeby ją tez coś tak cudownego w zyciu spotkało
DZIęKUJE WAM! :-*
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Elfiko tylko my same bez mezow tej nocy to nie musimy odchodzic od kompa
Chociaz ja to sie chyba wykapc pojde, zeby nowy rok czysta przywitac
Gratuluje wszystkich poczynan Weroniczki, oj Elfiko kochana nalezy Ci sie za te nieprzspane noce, jak Weroniczka byla mlodsza
Chociaz ja to sie chyba wykapc pojde, zeby nowy rok czysta przywitac
Gratuluje wszystkich poczynan Weroniczki, oj Elfiko kochana nalezy Ci sie za te nieprzspane noce, jak Weroniczka byla mlodsza
elfiko
lipcowe mamy ´05
jak północ wybiła to poszłam do Weroniki i taj stojąc nad jej łóżeczkiem dziękowałam Bogu za nią
tyle szczęścia i miłośc teraz mam w sercu że góry przenosic moge!
Martuska jeszcze raz bym przeszła te pierwsze miesiące bez jednego jęknięcia- było warto
tyle szczęścia i miłośc teraz mam w sercu że góry przenosic moge!
Martuska jeszcze raz bym przeszła te pierwsze miesiące bez jednego jęknięcia- było warto
reklama