reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No Alek padl :p szkoda, ze i ja juz padnieta jestem ::)
Nic ide cos zjesc, a potem napije sie z wami, tylko szampana nawet nie mam. Napije sie za to Bayleysa, bo piwo to tak troche glopio moze ;)

Kasiu ja Tobie tez zdrowia zycze, zeby Ci jelitka ozdrowialy a i obecna choroba niech pojdzie precz!
E_mamo, no i bomba, ze tak sie fajnie bawicie, oby wiecej takich wieczorow w roku 2006, no moze bez petard :police:

reklama
moj tez juz padl.........ale tak strzelaja na zewnatrz ze boje sie, ze to nie na dlugo!!!!!!
a tak sie chcialam pobawic chwilke!!!!

edytko to zycze wszystkiego naj............bawcie sie dobrze!!!!!

ojej dziękuję kochane :):):)
DZIEKUJEMY ZA ŻYCZENIA CZERWCÓWECZKOM :):) i Elwiskowi :):)

No a u nas zjefajnie :):)

nawet pies z nami tańczy HAHHAHHA co tu się dzieje !!!!!!!!!!!:)
chyba się boi, że mąż chce mi zrobić krzywdę jakąś i mnie broni :) jazda na całego:):):)

no i nawet miałam coś wspólnego z Klaudią hihihi :) 8) 8) 8) 8) ::) ::) ::) ::) ::) :p

ja tam nic wspólnego z Klaudia tym razem nie bede miala bo maz wybyl do roboty ale skonczylam nadrabianie i ledwo zyje i oczy mi wychodza ale sobie obiecalam.
teraz ide po tego szampana
napisze wam jeszcze tylko
weronika noge zajada
ciagnie za paski od leżaka i siada
jak sie ja posadzi to siedzi sama caly czas i sie smieje
no i pije soczki z niekapka
::) ;D
tego wszystkiego zakosztowala w dortmundzie i sie spodobalo
a jemy
mieska, kaszki, zupki wszelakie i wszystko wcina jak szalona a mleka na jedno karmienie wypija juz 200ml! hurraaa!!!!!

reklama
Do góry