reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nasza E_mama ma chyba powtorke z rozrywki z mezem ;) a i Joasia realizuje pewnie swoj niecny plan :D

A ja jak nie usne do czasu az maz przyjdzie to zjem z nim lody z bita smietana ;)

Elfiko super zapamietalas :-*
I jakie rymowanki piekne po szampaniku, no no no ;D

i Tobie Martuska dziękuję przesylam buziaki na nowy roczek
a ja mam męża w domku ale między nami jest sucho i tak poprostu sobie siedzimy i rozmawiamy oglądajac program 2 tylko na jednym kanale leci transmisja z imprezy sylwestrowej

Kasiu ja tam zanudzać nie chce ale tego Twojego łosia nie rozumiem zupełnie
taka piękna dziewczyna jak Ty, taka mądra ... i macie takie cudowne dziecko- czego jeszcze facetowi do szczęscia potrzeba???

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPŚCIEJSZEGO W NOEYM ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale nacykałyście ;) zmykam do artka
buziaczki kochane !!!!
tymik dopiero zasnął ! chyba wyczół że cośsię kroi ;)

ja o moje szczęscie rodzinne walcze rękami i nogami
duzo mi pomogła rozmowa z Iwon
pobyt u siostry też wiele we mnie zmienił
wiem juiż napewno że cokolwiek się bedzie działo będe walczyc o nasze szczęscie, warto to wiem napewno
bardzo go kocham i mam to co w życiu najważniejsze - Weronike
reszta...... nic tego nie zniszczy

reklama
Martuśka >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Dopiero co wróciliśmy sprzed bloku, bo się zrobiła niezła impreza sąsiedzka z rakietami :)
bałam się, że się Julia obudzi, a ona grzecznie śpi :):):)

Pieknie tutaj wcześniej elfiko napisała:):) :-* :-* podpisuję się pod wszystkim :)

Do góry