reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

to mnie namowilyscie, zaraz ide sie odpocowac ihihhihhihi, tylko mysle w co by sie tutaj ubrac??????cos sie wymysli!!!!
postanowilam przedszymac Kube i teraz strasznie szaleje!!!!zaraz do kapania i spac!!!

Martucha trzymaj sie kochana, jeszcze dziesiatki takich sylwestrow przed Wami...........bedziemy sie tutaj wspierac!!!!!!:)

reklama
Drogie Lipcóweczki, zagladam tu do Was często i znam Was już troszkę (choć wy mnie wcale ;)) aż pozwoliłam sobie złożyć Wam serdeczne, noworoczne życzonka:

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie,
niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie,
a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie!

Najserdeczniejsze życzenia noworoczne
dla Was i Waszych rodzin
przesyłają

Elwira z Kubusiem

dziekujemy bardzo w imieniu lipcoweczek i rowniez skladamy zyczonka wszystkiego naj w nowym 2006 roku!!!

no a ja sie ubralam, pomalowalam, Rafal tez( oczywiscie procz malowania!!!) i zaraz zaczynamy zabawe, ma do nas jeszcze wpasc znajomy, takze bedzie milo!!!!!

no to ja na razie znikam!!!!

A ja sie pojawiam z dzieckiem na kolanach, ktore to chce przywitac chyba 2006.

Jak bym tak nie zdazyla o polnocy to teraz:

Kochane Lipcoweczki, wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku, a wiec: zdrowia, milosci, ciepla rodzinnego, wyrozumialosci od najblizszych i pomocy przy dzieciaczkach. Niech rosna i rozwijaja sie zdrowo. No i oby ten nasz lipcowy watek preznie dzialal rowniez w 2006 :)
Tego zyczy Marta z Alexandrem

my tez w domku siedzimy sobie spokojnie mamy kupione peterdy które wylecą w powietrze o północy  ;D w telewizji jakas hała nie ma w co oka wbic ale moze jakos bedzie

Joaska pisze:
i tego trzeba sobie zyczyc............zebysmy wszystkie za rok sie tutaj spotkaly!!!!!!!!!

ciekawe właśnie jak to za rok będzie

reklama
Do góry