reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
Dziewczyny muszę pochwalić mojego mężusia w tym ostatnim dniu :) Dzisiaj miałam super dzień - ciąg dalszy urodzin. Wczoraj zrobił mi super kolację przy świecach :) a dzisiaj zawieźliśmy Maćka do teściów, wiął mnie na miasto i kupił super bieliznę :) Potem byliśmy w knajpie :) a potem mieliśmy wracać po Maćka, a on nagle zboczył z drogi i zaczął jechać w stronę domu. Ja się pytam "Jedziemy do domu?" A on na to: "Tak, na seks" :D :D :D Dalej nie opowiadam, powiem tylko, że mam taką malinę na szyi, że nici z założenia dzisiaj bluzki na ramiączkach :)

pogratulowac meza............... >:D >:D >:D >:D

reklama
Klaudia pisze:
Dziewczyny muszę pochwalić mojego mężusia w tym ostatnim dniu :) Dzisiaj miałam super dzień - ciąg dalszy urodzin. Wczoraj zrobił mi super kolację przy świecach :) a dzisiaj zawieźliśmy Maćka do teściów, wiął mnie na miasto i kupił super bieliznę :) Potem byliśmy w knajpie :) a potem mieliśmy wracać po Maćka, a on nagle zboczył z drogi i zaczął jechać w stronę domu. Ja się pytam "Jedziemy do domu?" A on na to: "Tak, na seks" :D :D :D Dalej nie opowiadam, powiem tylko, że mam taką malinę na szyi, że nici z założenia dzisiaj bluzki na ramiączkach :)

;D jak miło ze sie urodzinki udaly i przedluzyly

u nas jakas taka lipa......

Joasiu w domu czy nie wdomu - ubierz sie w kiecke,makijaz,wloski i baluj!!!

my tez w domku
-piecze sie jablecznik
-mamy chipsy (ale kalorycznie bedzie  >:D >:D )
- 2 butelki wina mojego ulubionego a tandetnie taniego  :p
- butelke rumu z Dominikany-kumpela mi przywiozła
-zupa cebulowa  ;D
-ogorki
-ful nówek filmów na kompie i bedzie bosko!!

Karol sie wlasnie moczy w wannie a po nim wskakuje ja z Milenka  :laugh: to bedzie nasza pierwsza kąpiel!!!
powiem wam ze pierwszy raz czuje luzik w dniu sylwestra
tak to zawsze jakies przygotowania do impry,istne szalenstwo...........a teraz spokoj :) fajna odmiana

Dziewczyny jeszcze raz straaaaaznie dziękuję za wszystkie życzenia. Jeszcze nigdy w życiu nie miałam tyle życzeń urodzinowych. Maniu dziękuję za śliczną karteczkę, Kasi za kwiatuszki no i w ogóle za wszystkie ciepłe słowa. Z wami życie jest o wiele bardziej kolorowe i radosne. A w tym nowym roku mam nadzieję, że za rok też tu wszystkie będziemy i znowu dostanę tyle życzeń :) Buziaki gorące !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie babeczki na starym roku. Oj stary ten rok, stary  ;D Pasowaloby jakies babyboomowe podsumowanie zrobic ::)
Ja tez bede przed kompem witala nowy rok, o godzine pozniej niz u was. Siedze sama!!!!! z Alusiem of kors. Po raz pierwszy od kiedy jestesmy z moim mezem razem, bedziemy oddzielnie w Sylewstra, tak, ze Elfiko, jestem z Toba jako ta samotna na chacie i z reszta, ktora bedzie swietowac w domku. A tak wogole to super, ze sie wyjazd/wylot udal 8)
Slawek przyjedzie niewiadomo o ktorej, ale napewno po polnocy ;) Ale i tak ubiore sie jakos elegancko, wymaluje troche, "perfne" i bede czekac na niego, zeby go ladna przywitac w Nowym Roku 2006.

Kredeczko, zycze mimo wszystko udanego wieczoru. Moze jeszcze wszystko dojdzie do ladu i skladu. Tak czy inaczej jestem z Toba!! :-*
Joasiu, a Ty sie odpicuj, a i napewno zatanczysz jeszcze dzisiaj, ja musze chocby o 4-tej nad ranem. Ja poprostu przepadam za tancowaniem, a jeszcze ze Slawkiem  too juz wogole :laugh:
Klaudia, ale fajnie z tym sexem. Ja uwielbiam takie numery, od razu wtedy adrenalinka rosnie nie?? ;D i az sie prosi bez gry wstepnej ;)

Ok kochaniutkie, ja tu jeszcze zagladne nie raz dzisiaj!

reklama
Joaska pisze:
lila moze to i dobry pomysl!!!!!!

musi byc milo,wkoncu to pierwszy sylwester naszych maluszkow!!!!

pewnie Joasiu ze dobry!!!
ja jednego roku balowalam w domu u znajomych to normalnie sylwestrowa kiecke sobie kupilam,wlosy u fryzjera a jak bylo czadowo!!! zajefana impezka
a w domu moze byc tak samo zajefanie ;D

Do góry