reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no Kredzia zamiast smietany mozna dac wiecej o jajko lub dwa:) ja tak robie i faworki sa kruchutenkie wtedy:)

pisze z mloda na reku, wiec jednym paluchem :)

reklama
Nina tez sie rwie do siadania ale ze ona z konca lipca to staram sie jej nie przeciazac jeszcze tyle sie nasluchalam o tym ze nie wolno za wczesnie ze sie boje...
... na weseleu pobawilam sie do drugiej, ogolnie bylo fajnie tylko ze ja wole bardziej "swobodne" imprezy, takie tradycyjne, a tu bylo troche ...nudno... najpier dlugo celebrowany obiad a tance dpiero o 22 , zreszta na innej sali niz jedzenie wiec jakos sie zabawa nie klepila no ale przynajmniej spotkalam sie z kolezankami ze studiow i bylo fajnie pogadac...
.... dobra poczytalam co napisalyscie i lece ogarnac nieco w domu bo dzis znajomi przychodza oczywiscie z kawalerem dla Niny... heheh jest o 9 dni starszy

Witam nową koleżankę Mariolę dziewczyny przed tym sylwestrem zakręcone nawet się nie przywitały.
Poza tym to spóżnione ale szczere życzenia dla Klaudi - zdrówka, miłości i dużo kasiory.

No i wszystkim Szczęśliwego Nowego roku. Buziaki!!!!!! Bądżcie grzeczne ;)

Lilka na dniach wystawie rzeczy to podam wam wszystkim link.

NAM WSZYSTKIM ŻYCZE:

Wszystkiego naj naj w nowym roczku, żeby najgorszy dzień w nowym... roku był taki jak najlepszy dzień w starym... roku.

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.

ja też sie dopisuje do mamus wąchająco całujacych ;D
maniaczka jestem normalnie ;D a te jej zwisajace policzki to bym normalnie połknęła hihihi biedactwo mama ja non stop męczy
Kasiu ja całkowicie nie w temacie bo te 5o stron mam nadal do nadrobienia ale cos mi tu świta ze chora jesteś i zastrzyki :-[ moje biedactwo wracaj do zdrówka szybciutko!
ja ciągle marzne bo u siostry w domu to gorąco mieli a my z mężem tylko jakieś 21 22 stopnie mamy i teraz trudno mi sie przestawić

co do sylwestra to właśnie przed chwila nasze plany legły w gruzach bo zadzwonili do męża i idzie do pracy na noc :-[ zostajemy z Weronika same ale jakos nie rozpaczam z tego powodu
od powrotu mam taki humor ze ciagle spiewam i taka drobnostka mi humoru nie zepsuje
bede sobie pociągać szampana i zaleglosci na bb nadrabiać ;D ::)

e_mama pisze:
no Kredzia zamiast smietany mozna dac wiecej o jajko lub dwa:) ja tak robie i faworki sa kruchutenkie wtedy:)

pisze z mloda na reku, wiec jednym paluchem :)

dzięki e mamko :) a jeszcze powiedz mi (ciemnawej ;) ) czy samo żółtko ?? czy całe jajco bo mi sięwydaje że samo żółtko ale nie wiem...

kurde a nasz tymik dziśsię potwornie udrapał koło uszka :( a dokładnie poprawił małe zadrapanie i ma czerwony policzek :( ale to moze po kotlecie, którego u babci kilka dni temu zjadłam, bo był z żółtym serem ,tylko ja ser wywaliłam ale kotlet pewno i tak był przesiąknięty :((((

Ja tylko na chwilke - zlozycz zyczenia Nowo Roczne i pedze szykowac imprezke. Boef strogonow juz zrobiony teraz salatki i bedzie z czapki ;D

Kobietki oby przyszly rok byl roznie udany, obysmy przezywaly kolejne szczesliwe chwile z naszymi bobasami, abysmy mialay czas dla siebie i nasze marzenia. Zycze wam wszystkiego naj, naj, najlepszego :-*

reklama
Iwon pisze:
Gazelaczku, opis pracy brzmi bardzo ciekawie  :) No i widzę, że jako socjolog znalazłaś się we właściwym miejscu  :) Ja jestem nim tylko z wykształcenia, choć pracuję w branży oświatowej i zajmuję się między innymi projektami europejskimi. A że dotyczą one właśnie społecznych kwestii (szkolenia, pomoc bezrobotnym itd) na pewno w jakiś sposób ta moja wiedza gdzieś się tam przebija  :)
Ale jeszcze ciekawszy scenariusz nam pewnie dopiero odsłonisz. Kurcze, co Ty tam wymyśliłaś z tym własnym interesem  ;) :)

Iwon, ho ho, to zajmujemy sie podobnymi sprawam i w sumie! Z oswiata i bezrobotnymi tez ma do czynienie. Jak rowniez ze sluzba zdrowia, transportem i innymi rownie "ciekawymi" dziedzinami ;D Moze pracujemy w podobnych miejscach???

Kasiu - my mam nadzieje nic nie mamy z glowkaa. Na razie bedziemy robic usg i EEG pod kątem padaczki. Juz zapisalam niunia na badania na nastepny tydzien i zobaczymy...

Do góry