reklama
Nina tez sie rwie do siadania ale ze ona z konca lipca to staram sie jej nie przeciazac jeszcze tyle sie nasluchalam o tym ze nie wolno za wczesnie ze sie boje...
... na weseleu pobawilam sie do drugiej, ogolnie bylo fajnie tylko ze ja wole bardziej "swobodne" imprezy, takie tradycyjne, a tu bylo troche ...nudno... najpier dlugo celebrowany obiad a tance dpiero o 22 , zreszta na innej sali niz jedzenie wiec jakos sie zabawa nie klepila no ale przynajmniej spotkalam sie z kolezankami ze studiow i bylo fajnie pogadac...
.... dobra poczytalam co napisalyscie i lece ogarnac nieco w domu bo dzis znajomi przychodza oczywiscie z kawalerem dla Niny... heheh jest o 9 dni starszy
... na weseleu pobawilam sie do drugiej, ogolnie bylo fajnie tylko ze ja wole bardziej "swobodne" imprezy, takie tradycyjne, a tu bylo troche ...nudno... najpier dlugo celebrowany obiad a tance dpiero o 22 , zreszta na innej sali niz jedzenie wiec jakos sie zabawa nie klepila no ale przynajmniej spotkalam sie z kolezankami ze studiow i bylo fajnie pogadac...
.... dobra poczytalam co napisalyscie i lece ogarnac nieco w domu bo dzis znajomi przychodza oczywiscie z kawalerem dla Niny... heheh jest o 9 dni starszy
tusia25
Fanka BB :)
Witam nową koleżankę Mariolę dziewczyny przed tym sylwestrem zakręcone nawet się nie przywitały.
Poza tym to spóżnione ale szczere życzenia dla Klaudi - zdrówka, miłości i dużo kasiory.
No i wszystkim Szczęśliwego Nowego roku. Buziaki!!!!!! Bądżcie grzeczne
Lilka na dniach wystawie rzeczy to podam wam wszystkim link.
Poza tym to spóżnione ale szczere życzenia dla Klaudi - zdrówka, miłości i dużo kasiory.
No i wszystkim Szczęśliwego Nowego roku. Buziaki!!!!!! Bądżcie grzeczne
Lilka na dniach wystawie rzeczy to podam wam wszystkim link.
Lilka
Fanka BB :)
NAM WSZYSTKIM ŻYCZE:
Wszystkiego naj naj w nowym roczku, żeby najgorszy dzień w nowym... roku był taki jak najlepszy dzień w starym... roku.
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Wszystkiego naj naj w nowym roczku, żeby najgorszy dzień w nowym... roku był taki jak najlepszy dzień w starym... roku.
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja też sie dopisuje do mamus wąchająco całujacych ;D
maniaczka jestem normalnie ;D a te jej zwisajace policzki to bym normalnie połknęła hihihi biedactwo mama ja non stop męczy
Kasiu ja całkowicie nie w temacie bo te 5o stron mam nadal do nadrobienia ale cos mi tu świta ze chora jesteś i zastrzyki :-[ moje biedactwo wracaj do zdrówka szybciutko!
ja ciągle marzne bo u siostry w domu to gorąco mieli a my z mężem tylko jakieś 21 22 stopnie mamy i teraz trudno mi sie przestawić
co do sylwestra to właśnie przed chwila nasze plany legły w gruzach bo zadzwonili do męża i idzie do pracy na noc :-[ zostajemy z Weronika same ale jakos nie rozpaczam z tego powodu
od powrotu mam taki humor ze ciagle spiewam i taka drobnostka mi humoru nie zepsuje
bede sobie pociągać szampana i zaleglosci na bb nadrabiać ;D :
maniaczka jestem normalnie ;D a te jej zwisajace policzki to bym normalnie połknęła hihihi biedactwo mama ja non stop męczy
Kasiu ja całkowicie nie w temacie bo te 5o stron mam nadal do nadrobienia ale cos mi tu świta ze chora jesteś i zastrzyki :-[ moje biedactwo wracaj do zdrówka szybciutko!
ja ciągle marzne bo u siostry w domu to gorąco mieli a my z mężem tylko jakieś 21 22 stopnie mamy i teraz trudno mi sie przestawić
co do sylwestra to właśnie przed chwila nasze plany legły w gruzach bo zadzwonili do męża i idzie do pracy na noc :-[ zostajemy z Weronika same ale jakos nie rozpaczam z tego powodu
od powrotu mam taki humor ze ciagle spiewam i taka drobnostka mi humoru nie zepsuje
bede sobie pociągać szampana i zaleglosci na bb nadrabiać ;D :
kolorowa_kredka
Fan(ka)
e_mama pisze:no Kredzia zamiast smietany mozna dac wiecej o jajko lub dwa ja tak robie i faworki sa kruchutenkie wtedy
pisze z mloda na reku, wiec jednym paluchem
dzięki e mamko a jeszcze powiedz mi (ciemnawej ) czy samo żółtko ?? czy całe jajco bo mi sięwydaje że samo żółtko ale nie wiem...
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no to widać kochana elficzko że naładowałaś siena maksa pozytywną energią i bardzo dobrze
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurde a nasz tymik dziśsię potwornie udrapał koło uszka a dokładnie poprawił małe zadrapanie i ma czerwony policzek ale to moze po kotlecie, którego u babci kilka dni temu zjadłam, bo był z żółtym serem ,tylko ja ser wywaliłam ale kotlet pewno i tak był przesiąknięty (((
Ja tylko na chwilke - zlozycz zyczenia Nowo Roczne i pedze szykowac imprezke. Boef strogonow juz zrobiony teraz salatki i bedzie z czapki ;D
Kobietki oby przyszly rok byl roznie udany, obysmy przezywaly kolejne szczesliwe chwile z naszymi bobasami, abysmy mialay czas dla siebie i nasze marzenia. Zycze wam wszystkiego naj, naj, najlepszego :-*
Kobietki oby przyszly rok byl roznie udany, obysmy przezywaly kolejne szczesliwe chwile z naszymi bobasami, abysmy mialay czas dla siebie i nasze marzenia. Zycze wam wszystkiego naj, naj, najlepszego :-*
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Iwon pisze:Gazelaczku, opis pracy brzmi bardzo ciekawie No i widzę, że jako socjolog znalazłaś się we właściwym miejscu Ja jestem nim tylko z wykształcenia, choć pracuję w branży oświatowej i zajmuję się między innymi projektami europejskimi. A że dotyczą one właśnie społecznych kwestii (szkolenia, pomoc bezrobotnym itd) na pewno w jakiś sposób ta moja wiedza gdzieś się tam przebija
Ale jeszcze ciekawszy scenariusz nam pewnie dopiero odsłonisz. Kurcze, co Ty tam wymyśliłaś z tym własnym interesem
Iwon, ho ho, to zajmujemy sie podobnymi sprawam i w sumie! Z oswiata i bezrobotnymi tez ma do czynienie. Jak rowniez ze sluzba zdrowia, transportem i innymi rownie "ciekawymi" dziedzinami ;D Moze pracujemy w podobnych miejscach???
Kasiu - my mam nadzieje nic nie mamy z glowkaa. Na razie bedziemy robic usg i EEG pod kątem padaczki. Juz zapisalam niunia na badania na nastepny tydzien i zobaczymy...