reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tofinek pisze:
Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie ::) nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś... :mad:

Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;) ;D ;D ;D

Iwon pisze:
tofinek pisze:
Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie ::) nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś... :mad:

Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;) ;D ;D ;D

Iwon rano mówili że tylko najbiedniejsi.... poza tym to chyba nie dziala wstecz...
a Ty dziś nadgodzinki trzepiesz??? ;D

Ja też nigdzie nie mogę wyjść bez małego bo nie dość że karmię piersią to jeszcze on nic z butelki nie wypije i tylko ja mogę go nakarmić
przez te 5 miesięcy jakoś się trzymałam ale teraz czuję że już nie mam siły poprostu już tego nie wytrzymuję
od 15,30 to siedzę w domu z 2 dzieci nie mam czasu dosłownie na nic
marzę o wyjściu do fryzjera tak żebym poszła sama
no bo do fryzjera chodzę ale z dziećmi i mężem
i zamiast sobie u tego fryzjera trochę odpocząć to ja tylko potrzę żeby Wiktoria czegoś nie zawliła bo biega po całym salonie

kochane jak mi neta brakuje w pokoju, tu to tak z doskoku mogę i na prędce nadrabiam zaległośći, (tamte stare dalej w tyle lecęna bieżąco)
witam :)
byliśmy na spacerku, troszkę przymarzłam i poćwiczyłam ;) bo pchanie wózka po wyjeżdżonym śniegu to niezła zaprawa dla nóg zwłaszcza :D
tymik teraz śpi i zamierzam położyć się z nim, bo pewno też będzie w nocy wojował zanim zaśnie na dobre, a jak już zasnął to wstawałam dziś 4 razy w tym raz się przelał i jak już go przebrałam to słyszę że sobie kupsko strzelił ;) zbyciarz jeden no ale za top pospaliśmy do 10 !!

ania.g pisze:
NiaNia pisze:
Pamietam narazie jedna rzecz - chciałam powiedzieć , ze mocno szanuje kazda z was która karmi piersią, każdą która nigdzie nie była od czasu porodu, te wszytskie z was które ni emogą liczyć na niczyją pomoć. Naparwde z całego serca WAS podziwiam i szanuje!!! :)
Ja chyba nie byłabym taka spoko mama gdybym nie miała mozliwosci odpoczynku, napicia sie drina, wyjscia gdzies z mezem.

Nianiu zgadzam sie z Toba w 100% - wprawdzie karmie jeszcze piersia, ale mam przynajmniej wsparcie mamy ktora chetnie zostaje z jasiem. Nie wiem co bym bez swobodnych wypadow zrobila. Tez podziwiam Was wszystkie ktore calkowicie sa ograniczone do siedzenia w domku. Przesylam Wam uscisnienia :laugh: :-* :-* :-*

dziękuję, dziękuję ;D ;D ;D :)

u rany ale mi się gorąco zrobiło ! byłam zobaczyć u tymula czy śpi i leciałam ze schodów i noga mi sieześliznęła ale na szczęścioe opanowałam to i nie spadłam a juz widziałam się jak leże na dole bryyy

reklama
Do góry