reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
tofinek pisze:Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie : nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś...
Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;D ;D ;D
tofinek
Fanka BB :)
Iwon pisze:tofinek pisze:Nasi wspanialomyślni parlamentarzyści przedlużyli urlop macierzyński o dwa-powtarzam dwa tygodnie : nieźle się państwo szarpnęlo, to jest coś...
Tofinek nie narzekaj, nie narzekaj..przecież jakby co 1000 złotych dostaniesz ;D ;D ;D
Iwon rano mówili że tylko najbiedniejsi.... poza tym to chyba nie dziala wstecz...
a Ty dziś nadgodzinki trzepiesz??? ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:i przyznali "becikowe" dla Wszystkich matek niezależnie od dochodów
teraz???????????to chyba my sie nie zalapiemy!!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja też nigdzie nie mogę wyjść bez małego bo nie dość że karmię piersią to jeszcze on nic z butelki nie wypije i tylko ja mogę go nakarmić
przez te 5 miesięcy jakoś się trzymałam ale teraz czuję że już nie mam siły poprostu już tego nie wytrzymuję
od 15,30 to siedzę w domu z 2 dzieci nie mam czasu dosłownie na nic
marzę o wyjściu do fryzjera tak żebym poszła sama
no bo do fryzjera chodzę ale z dziećmi i mężem
i zamiast sobie u tego fryzjera trochę odpocząć to ja tylko potrzę żeby Wiktoria czegoś nie zawliła bo biega po całym salonie
przez te 5 miesięcy jakoś się trzymałam ale teraz czuję że już nie mam siły poprostu już tego nie wytrzymuję
od 15,30 to siedzę w domu z 2 dzieci nie mam czasu dosłownie na nic
marzę o wyjściu do fryzjera tak żebym poszła sama
no bo do fryzjera chodzę ale z dziećmi i mężem
i zamiast sobie u tego fryzjera trochę odpocząć to ja tylko potrzę żeby Wiktoria czegoś nie zawliła bo biega po całym salonie
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:e_mama pisze:i przyznali "becikowe" dla Wszystkich matek niezależnie od dochodów
teraz???????????to chyba my sie nie zalapiemy!!!!
http://wiadomosci.onet.pl/1220089,11,item.html
wygląda na to, że urlopy macierzyńskie mogły być przedłużone kosztem "becikowego" ale nie będą
Nie, no my się nie załapiemy bo oczywiście w takich sytuacjach prawo nie działa wstecz
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane jak mi neta brakuje w pokoju, tu to tak z doskoku mogę i na prędce nadrabiam zaległośći, (tamte stare dalej w tyle lecęna bieżąco)
witam
byliśmy na spacerku, troszkę przymarzłam i poćwiczyłam bo pchanie wózka po wyjeżdżonym śniegu to niezła zaprawa dla nóg zwłaszcza
tymik teraz śpi i zamierzam położyć się z nim, bo pewno też będzie w nocy wojował zanim zaśnie na dobre, a jak już zasnął to wstawałam dziś 4 razy w tym raz się przelał i jak już go przebrałam to słyszę że sobie kupsko strzelił zbyciarz jeden no ale za top pospaliśmy do 10 !!
witam
byliśmy na spacerku, troszkę przymarzłam i poćwiczyłam bo pchanie wózka po wyjeżdżonym śniegu to niezła zaprawa dla nóg zwłaszcza
tymik teraz śpi i zamierzam położyć się z nim, bo pewno też będzie w nocy wojował zanim zaśnie na dobre, a jak już zasnął to wstawałam dziś 4 razy w tym raz się przelał i jak już go przebrałam to słyszę że sobie kupsko strzelił zbyciarz jeden no ale za top pospaliśmy do 10 !!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ania.g pisze:NiaNia pisze:Pamietam narazie jedna rzecz - chciałam powiedzieć , ze mocno szanuje kazda z was która karmi piersią, każdą która nigdzie nie była od czasu porodu, te wszytskie z was które ni emogą liczyć na niczyją pomoć. Naparwde z całego serca WAS podziwiam i szanuje!!!
Ja chyba nie byłabym taka spoko mama gdybym nie miała mozliwosci odpoczynku, napicia sie drina, wyjscia gdzies z mezem.
Nianiu zgadzam sie z Toba w 100% - wprawdzie karmie jeszcze piersia, ale mam przynajmniej wsparcie mamy ktora chetnie zostaje z jasiem. Nie wiem co bym bez swobodnych wypadow zrobila. Tez podziwiam Was wszystkie ktore calkowicie sa ograniczone do siedzenia w domku. Przesylam Wam uscisnienia :laugh: :-* :-* :-*
dziękuję, dziękuję ;D ;D ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
u rany ale mi się gorąco zrobiło ! byłam zobaczyć u tymula czy śpi i leciałam ze schodów i noga mi sieześliznęła ale na szczęścioe opanowałam to i nie spadłam a juz widziałam się jak leże na dole bryyy
reklama
Joaska pisze:Niania chcialam tylko zauwazych, ze Twoj synek nadal swietuje 5 miesiac ;D ;D ;D
Wiem ten suwaczek jest jakis powalony ;D :laugh: