reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nie, nie, nie odradzam :), spróbujcie ze 2 łyżeczki na początek, zobaczymy jak Kubuś zareaguje :)
a ja dziś nie daję bo chcę się przekonać czy te ostatnie koszmarne nocki to od soczku:)

Dziewczyny, a może zamiast soczku lepiej marchewkę? Ponoć po jabłuszku czasami brzuszek pobolewa, my zaczynałyśmy od marchewki i wszystko było oki. No lae Kinga to ma silny żołądek - z drugiej strony, - u nas nie było jeszcze atrakcji po jedzeniu... (właśnie się układa w brzuszku zupka jarzynowa ;) )
A kiedy można zacząć maluchowi drugi posiłek wprowadzać? typu kaszka? u nas jest tak:
7 - cycek
9 - 120 butelka
12 - deserek albo obiadek (na zmianę po dwa dni owocki/warzywka) +90ml mleczka
14 - cycek
między 16 a 17 - 90 ml
potem, jak Kinga chce, to znowu cycoli
po 20, po kąpieli - 150ml (było nie dawno 120)

CHętnie dodałabym jej kaszkę na kolację, po kąpieli, do mleka...

No i musze się pochwalić - obroty z brzuszka na plecki mamy opanowane :) już nie wychodza przypadkiem :) ;D

Lilka pisze:
pewnie znowu jakis kiepski dowcip lub cos
ostatnmio mam do tego typu spraw szczescie ::)

:laugh: :laugh:
Biedna ta nasza Lilka ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Nie martw się, mam tylko nadzieję, ze to nie jakiś ukryty wirus :p

A teraz idę na obiadek i z powrotem do pracy. Zajrzę do Was już chyba dopiero wieczorkiem, bo trzeba popracować  ;) :p
pa pa pa kochane  :-*

reklama
Ale ja mam już dorosłe dziecko ;D ;D ;D ;D
6 miesięcy - to jest wiek ;) :laugh: :laugh:
Jak ten czas szybko leci, jeszcze niedawno nasze dzieciaczki były w brzuchach, a teraz to już takie małe cwaniaczki ;) ;) ;D

Do góry