reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nie ma za co :)

a ja dzisiaj mam ciag dalszy poswiatecznego lenia, nic mi sie nie chce...........moze od nowego roku jakis nowy duch we mnie wstapi hihihihhihihi
ale jak na razie ..wielkie lenistwo!!!!!!!!hihihihi

Joasiu ja zauważyłam że mój krzysiek lepiej znosił zupki niz soczki i ja z soczkami sie wstrzymałam na jakis czas i dopiero jak mu sie zoładekm "zahartował" wróciłam do soczków
u nas jabłko to ulubione danie ale takie surowe bo ze słoiczka mu nie smakowało

witajcie kochane wrócilam z zasypanych kaszub Joaska nie masz za co przepraszać ;)
świeta sędzilismy bardzo miło i spotkałalismy sie z naszą cała rodzinką
teraz będę probować Was nadrabiać no ale mam rozpieszczone maleństwo w domku normalnie nie poznaje mojej córci caluje mocno wszystkich

Dzieki za rady dziewczyny. Spękałam  i w końcu zjedlismy tak jak zwykle. Pomysle jezscze nad tym. Ale i tak wielkie dzieki.

Na szczescie moe dziecko zajeło sie ogladaniem bajki. Uff dzieki Bogu bo juz korby z nim dostaje. Przez t zeby nie moze sie niczym dłuzej zając. A ja chciałabym cos w domu zrobić. Padam na gebe.
Jezscze 2,5 tygi do pracy.
teraz rozmyslam jak tu wproadzic opiekunke w całą tą zabawę
a poza tym to sie zastanawiam co ja tu bede z nią robić dwa tygodnie?? ::) Ona  bedzie Maksa zabawaić a ja siedziec?? To jakies głupie dla mnie. Szkoda mi tylko jednej rzeczy. Ona napewno snie bedzie robiła takich wygłaupów jak my, nie bedzie pewnie mówic w taki sposób i wogole wszytsko teraz bedzie inaczej.

hihihi ale fajny dostałam komentarz na allegro od goscia od którego kupowałam prezent dla michała

"Szybka wpłata, miły głos i uprzejmy kontakt :) In plus!"

reklama
Do góry