U nas to byłojakies pokrecone z tymi szczepieniami przez silna Maksa zółtaczke po urodzeniu. Wszytsko sie poprzesuwało. My za wszystskie szczepienia płacilismy do 100 do 200 zł. W sumie było ich chyba 4 czy 5.I chyba wszytskie była skojarzone. No i wsztskie prócz pierwszego były w udko.
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
jakby jakis watpliwosci co do szczepien wklejam kalendarz!
http://www.dzieckook.pl/szczepienia/szczep_kalendarz.html
http://www.dzieckook.pl/szczepienia/szczep_kalendarz.html
Joaska
Lipcowe mamy '05
w nozke jest szczepienie dlatego ze na wzw i polio szczepi sie domiesniowo!!! a reszta jest w raczke!!!!
w zaleznosci czy pielegniarka wybierze sobie miesien udowy czy naramienny......
w zaleznosci czy pielegniarka wybierze sobie miesien udowy czy naramienny......
Tusia dzieki :-* Ciesze sie, ze jezscze raz na jakis czas sie pojawiasz.
U nas temperatura ok 20-22 stopnie. Mimo, ze wietrze zawsze przed jego kąpielą nie udaje mis ie utrzymać takiej niskiej temperatury. Kiedys jak było 18 stopni to sama zmarzłam jak głupia i juz nie robie takiej niskiej.
U nas temperatura ok 20-22 stopnie. Mimo, ze wietrze zawsze przed jego kąpielą nie udaje mis ie utrzymać takiej niskiej temperatury. Kiedys jak było 18 stopni to sama zmarzłam jak głupia i juz nie robie takiej niskiej.
Tak mi przeszło przez głwoe , ze z tego "pierwotnego" składu który dzielił sie emocjami zwiazanymi ze zrobieniem testu ciązowego zostało nas bardzo niewiele :-[ Jesli czytaja nas jezscze "te" dziewczyny to a chce serdecznie podrowić. Ciekawe co u Was?
Przypomniała mi si etez historia Tusi któralezała w szpitalu z krwawieniem zaraz na poacztku ciazy. Pamietam, ze płakałam wtedy jak bóbr. Buziaki Tusia :-* Ciesze sie, ze wszytsko ok.
Przypomniała mi si etez historia Tusi któralezała w szpitalu z krwawieniem zaraz na poacztku ciazy. Pamietam, ze płakałam wtedy jak bóbr. Buziaki Tusia :-* Ciesze sie, ze wszytsko ok.
Joaska
Lipcowe mamy '05
ciekawe co ta u Naszego elficza..........a obiecala ze sie bedzie odzywac od czasu do czasu!!!
i ciekawe jak tam kasia na Mazurach???
i ciekawe jak tam kasia na Mazurach???
Lilka
Fanka BB :)
witajcie
a my Sylwka planujemy byc w trojeczke
jakos nie mam ochoty na grupowego sylwestra
to pierwszy Sylwek w powiekszonym gronie i dlatego planujemy romantyczna kolacje we dwoje (Mili bedzie spala)
i strasznie mnie on cieszy :laugh:
mimo ze duzo czasu spedzamy razem to jak jemy jakis posilek nie ma w tym nic romantycznego......a tu beda swiece,winko....mmhmmm :laugh:
a ta cholerna strona jeszcze widnieje!!!!
wczoraj jeden z kumpli Karola przyszedl i probowali na wszystkie sposoby usunac ta strone,potem dowiedziec sie jakichas parametrow,na koncu do admina wylali wiadomosc ze te zdjecia sa nielegalnie i prosza o podanie nr kompa z jakiego zostaly wyslane
jesli sie okaze ze z kablowki to oznacza jednego z kumpli Karola (a mamy dwoch podejrzanych)
ten pierwszy powiedzial ze to napewno nie on i wczoraj Karolowi pomagal,przyszedl prosto z pracy do pomocy
a ten drugi długo nie odbieral telefonu a jak odebral to sie wydzieral na Karola ze jak mu moglo przyjsc do glowy ze to on!!!
tagze sprawa stoi w miejscu dopoki admin nie przesle nr......
a my Sylwka planujemy byc w trojeczke
jakos nie mam ochoty na grupowego sylwestra
to pierwszy Sylwek w powiekszonym gronie i dlatego planujemy romantyczna kolacje we dwoje (Mili bedzie spala)
i strasznie mnie on cieszy :laugh:
mimo ze duzo czasu spedzamy razem to jak jemy jakis posilek nie ma w tym nic romantycznego......a tu beda swiece,winko....mmhmmm :laugh:
a ta cholerna strona jeszcze widnieje!!!!
wczoraj jeden z kumpli Karola przyszedl i probowali na wszystkie sposoby usunac ta strone,potem dowiedziec sie jakichas parametrow,na koncu do admina wylali wiadomosc ze te zdjecia sa nielegalnie i prosza o podanie nr kompa z jakiego zostaly wyslane
jesli sie okaze ze z kablowki to oznacza jednego z kumpli Karola (a mamy dwoch podejrzanych)
ten pierwszy powiedzial ze to napewno nie on i wczoraj Karolowi pomagal,przyszedl prosto z pracy do pomocy
a ten drugi długo nie odbieral telefonu a jak odebral to sie wydzieral na Karola ze jak mu moglo przyjsc do glowy ze to on!!!
tagze sprawa stoi w miejscu dopoki admin nie przesle nr......
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam kochane!!!
nocka przespana jako tako bo tymul co chwila stękał jekał i wstawałam do niego ale dałam rade,
wieczorkiem zaczęło pruszyć śnieżkiem napadało, jest bialutko i teraz teżsypie
kochane uciekam bo wystkoczyło mi coś o konniu trojańskim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oby nic nie przyatakowało szwagier musi erknąć wieczorem o rany !!
buziaczki i mam nadzieję że będzie ok z kompem i netem !!!!
ah tymul zaczął interesować się syrkami ale jeszcze do buziaczka nie wkłada
nocka przespana jako tako bo tymul co chwila stękał jekał i wstawałam do niego ale dałam rade,
wieczorkiem zaczęło pruszyć śnieżkiem napadało, jest bialutko i teraz teżsypie
kochane uciekam bo wystkoczyło mi coś o konniu trojańskim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oby nic nie przyatakowało szwagier musi erknąć wieczorem o rany !!
buziaczki i mam nadzieję że będzie ok z kompem i netem !!!!
ah tymul zaczął interesować się syrkami ale jeszcze do buziaczka nie wkłada
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Nianiu mięsko tak jak wszystko inne podaje się na początku w małych ilościach, a nie od razu cały słoik! Przecież to jest nowość zupełna dla żołądeczka Maksia, musi się przygotowac. Poza tym może być uczulony rownież na mięsko. Ale zrobisz jak uważasz
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Nianiu ja tez mialam zagrozona ciaze
a oto pierwszy post jaki tu zostawialam:
Witam przyszłe lipcowe mamusie.Ja również jestem w ciąży choć mam dopiero 21 lat jestem bardzo szczęśliwa.Że jestem w ciąży domysliłam się jeszcze przed okresem.Piersi niesamowicie stały się wrażliwe i tylko 2 dni miałam straszne nudności.Kupiłam test i ...dwie kreseczki Jednak chciałam się przekonać na 100% i poszłam do lekarza.Na USG poszłam z moim narzeczonym,gdy zobaczyliśmy malutką kuleczke byliśmy bardzo szczęśliwi,ale to szczęście zburzyła wiadomość że nad płodem mam krwiaka Teraz leżę w domu,na własną odpowiedzialność-miałam zostać w szpitalu.Mam nadzieję,że teraz na USG nie zobaczę tego wstrętnego krwiaka-ma się wchłonąć.Odezwę się nie długo.A mój termin to tak koniec druga połowa lipca.Całuje i pozdrawiam was wszystkie-dbajcie o siebie
a oto pierwszy post jaki tu zostawialam:
Witam przyszłe lipcowe mamusie.Ja również jestem w ciąży choć mam dopiero 21 lat jestem bardzo szczęśliwa.Że jestem w ciąży domysliłam się jeszcze przed okresem.Piersi niesamowicie stały się wrażliwe i tylko 2 dni miałam straszne nudności.Kupiłam test i ...dwie kreseczki Jednak chciałam się przekonać na 100% i poszłam do lekarza.Na USG poszłam z moim narzeczonym,gdy zobaczyliśmy malutką kuleczke byliśmy bardzo szczęśliwi,ale to szczęście zburzyła wiadomość że nad płodem mam krwiaka Teraz leżę w domu,na własną odpowiedzialność-miałam zostać w szpitalu.Mam nadzieję,że teraz na USG nie zobaczę tego wstrętnego krwiaka-ma się wchłonąć.Odezwę się nie długo.A mój termin to tak koniec druga połowa lipca.Całuje i pozdrawiam was wszystkie-dbajcie o siebie