reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

U nas to byłojakies pokrecone z tymi szczepieniami przez silna Maksa zółtaczke po urodzeniu. Wszytsko sie poprzesuwało. My za wszystskie szczepienia płacilismy do 100 do 200 zł. W sumie było ich chyba 4 czy 5.I chyba wszytskie była skojarzone. No i wsztskie prócz pierwszego były w udko.

reklama
w nozke jest szczepienie dlatego ze na wzw i polio szczepi sie domiesniowo!!! a reszta jest w raczke!!!!
w zaleznosci czy pielegniarka wybierze sobie miesien udowy czy naramienny......

Tusia dzieki :-* Ciesze sie, ze jezscze raz na jakis czas sie pojawiasz.
U nas temperatura ok 20-22 stopnie. Mimo, ze wietrze zawsze przed jego kąpielą nie udaje mis ie utrzymać takiej niskiej temperatury. Kiedys jak było 18 stopni to sama zmarzłam jak głupia i juz nie robie takiej niskiej.

Tak mi przeszło przez głwoe , ze z tego "pierwotnego" składu który dzielił sie emocjami zwiazanymi ze zrobieniem testu ciązowego zostało nas bardzo niewiele :-[ Jesli czytaja nas jezscze "te" dziewczyny to a chce serdecznie podrowić. Ciekawe co u Was?
Przypomniała mi si etez historia Tusi któralezała w szpitalu z krwawieniem zaraz na poacztku ciazy. Pamietam, ze płakałam wtedy jak bóbr. Buziaki Tusia :-* Ciesze sie, ze wszytsko ok.

witajcie

a my Sylwka planujemy byc w trojeczke  :)
jakos nie mam ochoty na grupowego sylwestra
to pierwszy Sylwek w powiekszonym gronie i dlatego planujemy romantyczna kolacje we dwoje (Mili bedzie spala)
i strasznie mnie on cieszy  :laugh:

mimo ze duzo czasu spedzamy razem to jak jemy jakis posilek nie ma w tym nic romantycznego......a tu beda swiece,winko....mmhmmm :laugh:

a ta cholerna strona jeszcze widnieje!!!!
wczoraj jeden z kumpli Karola przyszedl i probowali na wszystkie sposoby usunac ta strone,potem dowiedziec sie jakichas parametrow,na koncu do admina wylali wiadomosc ze te zdjecia sa nielegalnie i prosza o podanie nr kompa z jakiego zostaly wyslane
jesli sie okaze ze z kablowki to oznacza jednego z kumpli Karola (a mamy dwoch podejrzanych)
ten pierwszy powiedzial ze to napewno nie on i wczoraj Karolowi pomagal,przyszedl prosto z pracy do pomocy
a ten drugi długo nie odbieral telefonu a jak odebral to sie wydzieral na Karola ze jak mu moglo przyjsc do glowy ze to on!!!

tagze sprawa stoi w miejscu dopoki admin nie przesle nr......

witam kochane!!!
nocka przespana jako tako bo tymul co chwila stękał jekał i wstawałam do niego ale dałam rade,
wieczorkiem zaczęło pruszyć śnieżkiem napadało, jest bialutko i teraz teżsypie :)

kochane uciekam bo wystkoczyło mi coś o konniu trojańskim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oby nic nie przyatakowało szwagier musi erknąć wieczorem o rany !!

buziaczki i mam nadzieję że będzie ok z kompem i netem !!!!

ah tymul zaczął interesować się syrkami ale jeszcze do buziaczka nie wkłada

Nianiu mięsko tak jak wszystko inne podaje się na początku w małych ilościach, a nie od razu cały słoik! Przecież to jest nowość zupełna dla żołądeczka Maksia, musi się przygotowac. Poza tym może być uczulony rownież na mięsko. Ale zrobisz jak uważasz  :)

reklama
Nianiu ja tez mialam zagrozona ciaze
a oto pierwszy post jaki tu zostawialam:

Witam przyszłe lipcowe mamusie.Ja również jestem w ciąży choć mam dopiero 21 lat jestem bardzo szczęśliwa.Że jestem w ciąży domysliłam się jeszcze przed okresem.Piersi niesamowicie stały się wrażliwe i tylko 2 dni miałam straszne nudności.Kupiłam test i ...dwie kreseczki Jednak chciałam się przekonać na 100% i poszłam do lekarza.Na USG poszłam z moim narzeczonym,gdy zobaczyliśmy malutką kuleczke byliśmy bardzo szczęśliwi,ale to szczęście zburzyła wiadomość że nad płodem mam krwiaka Teraz leżę w domu,na własną odpowiedzialność-miałam zostać w szpitalu.Mam nadzieję,że teraz na USG nie zobaczę tego wstrętnego krwiaka-ma się wchłonąć.Odezwę się nie długo.A mój termin to tak koniec druga połowa lipca.Całuje i pozdrawiam was wszystkie-dbajcie o siebie

Do góry