reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witaj Aniu
Iwon ale Ci zazdroszczę ja Sylwestra spędzam w domu z mężem i dziećmi wszyscy znajomi bawią się w knajpie a my niestety nie możemy bo Oliwier jest tylko na piersi i nie złapie się butelki :( :( :(

ah dziewczyny wkurzyłam się!!!! artek ma jakiegoś focha i się burmuszy normalnie jak jakiś gnojek siedzi gra na kompie i sięjeszcze oburmuszył nie wiadomo o co pewnie o nic !!! tymul dopiero co zasnął, przy cycu nie na rączkach nie w łóżeczku nie dopiero w woziu i tata mnie podkurzył, bo lulałam go na przedpokoju na dole ten złazi i czy nie mogę go innaczej lulać, bo cały dom słyszy moje nucenie :mad: bryy nie dość co artek to jeszcze jemu przeszkadza (przemęczony) ale na szczęście tylko kołysaniem też się udało i śpi
a ja zmykam się umyć i zabieram tymula do pokoju ispać a ten mój burczek niech się dalej wkurza i dziś w tyłek niech mnie już cmoknie!

asiula szkoda z powodu spotkania :( ale następnym razem napewno wypali :) a znam ten ból z przepełnieniem knajp z dawnych czasów :( co do kubeczka dziękuję :)

witaj anulko i jasieńku :)

iwon zdecydowanie się wyśpisz jak będziecie całą noc balować a później odsypiac na kacyku ;) fajowo masz :) my będziemy siedzieć w domku :) a co do sylwka to znajomi mnie podkurzyli, ale to inna historia....

no kochane pożegnam się z wami miłej nocki życzę i do jutra !!
bryy pewno znowu będę wstawała niezliczoną ilość razy do tymula ale co tam mogę wstawać :)
buziaczki

A my imprezke Sylwestrowa u nas robimy. Bedzie nas 8 osob + Jas ;D. Bedzie w klimacie lat 80. Musze sobie gdzies jakies ciuszki skombinowac. Tanczyc bedziemy do Samanty Fox i Sandry ;) ;D.

dziendobry, tak po za tym i do zobaczenia popoludniu ;D

Aniu super sprawa z tą imprezką stylizowaną na lata 80 ;) Fajnie, że macie nietuzinkowy pomysł i chęci :)
Kredeczko na kacyku, czy nie, pobudka będzie nie wymuszona, bedziemy łazić do wieczora po domu w szlafrokach, zajadając resztki sałatek i oglądając super filmy w TV ;) Ale fajnie :laugh: :laugh: :laugh:

Zmykam pracować dalej, a tak w ogóle to dzień dobry kochane. U nas za oknem śnieżna wichura, nieźle przysypało w Szczecinie

To i ja się ukłonie moje kochane :)
U nas dziś inny poranek niz zwykle. Wspólne śniadanie z mężem i synkiem. My tosty a on Misiowy Sad z kaszką ;D
I my pomału szykujemy sie do sylwestra. Jutro Maks wyjzezdza na zabawe sylwestrową do moich rodziców ;D
My wyberamy sie do znajomych. Bedzie 8 osób. Zapowiada sie naprawde niezła impreza. Wszyscy sa juz bardzo podekscytowani.
No i na szczescie Maksia odbieramy dopiero w poniedziałek wiec podobnie do Iwon bedziemy leniuchować całą niedziele ;D Wreszcie :)

Wczoraj bylismy na szczepieniu naszego misia. Jakas szczepionka (na 6 chorób). No i póki co komplet szczepień mamy bo nastepne dopiero jak Maks skończy roczek.
No i mielismy wazenie i mamy juz 7700 kg zywej wagi ;D

No i jeszcze jakby było mało zaliczylismy fajnego alergologa, który okazał sie super lekarzem który pomógł rozwiać moje wątpliwosci co do podejrzeń alergii u Maksa. Jakies  ryzyko jest ale objawy które miał maksio nie wskazuja na alergie. Czasem po porstu układ pokarmowy nie jest gotowy trawic jezscze pewnych produktów i moze sie to własnie objawiac wysypką etc. Alergia wystepuje zwykle symetrycznie (po obu stronach buzi) a u nas faktycznie tak nie było. Tak wiec facet w paru słowach fajnie i przekonująco mi wytlumaczył, ze póki co mam dawac maksowi wszytsko odpowiednio do wieku i nawet jak sie pojawi jakas wysypka to nie robic z tgeo wielkiego halo. Tak wiec dziś na obiadek mamy przyszykowany słoiczek Gerbera Indyk z warzywami Tak sie tylko zastanawiam ile dać na pierwszy raz?  Ma ktos jakas wiedze na ten temat mje drogie?

reklama
Do góry