reklama
Kredzia gratuluje obrotu na brzusio ;D U nas tez juz pare razy sie udalo, ale na codzień nada walka.
Najgorsze,ze Maksio juz wcale nie chce lezec i wrecz go to wkurza. Domaga sie pomocy w siadaniu i stawaniu. Powariowac mozna.
A w swieta juz zupełnie sie wszytsko pokrecilo ze spaniem w dzien. Bylo zasypianie na rekach, spiewanie i takie tam. Z miłosci oczywiscie DZIADKÓW ;D ;D ;D
Najgorsze,ze Maksio juz wcale nie chce lezec i wrecz go to wkurza. Domaga sie pomocy w siadaniu i stawaniu. Powariowac mozna.
A w swieta juz zupełnie sie wszytsko pokrecilo ze spaniem w dzien. Bylo zasypianie na rekach, spiewanie i takie tam. Z miłosci oczywiscie DZIADKÓW ;D ;D ;D
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam kochane !
byłam na spacerku u babci i trochę się wymarzliśmy bryyy zimnica
sprostowanie dziekujęmy za gratulacje dl tymula, ale nie przewraca się na brzuszek tylko jakoś tak się przekręcił !! w poprzek a z brzuszkiem to u nas też kosmos wcale tymuli to się nie podoba
soczek pił i nic mu niedolegało po nim, na szczęście, wczoraj dostał też troszeczkę, ale jakoś chyba niepodchodzi mu na razie
zmykam straaasznie głowa mnie boli.
dziękuję że nieprodukujecie dużo choć jeszcze dzień się nie kończy
no i ciekawe co tam u naszej elficzki ???
byłam na spacerku u babci i trochę się wymarzliśmy bryyy zimnica
sprostowanie dziekujęmy za gratulacje dl tymula, ale nie przewraca się na brzuszek tylko jakoś tak się przekręcił !! w poprzek a z brzuszkiem to u nas też kosmos wcale tymuli to się nie podoba
soczek pił i nic mu niedolegało po nim, na szczęście, wczoraj dostał też troszeczkę, ale jakoś chyba niepodchodzi mu na razie
zmykam straaasznie głowa mnie boli.
dziękuję że nieprodukujecie dużo choć jeszcze dzień się nie kończy
no i ciekawe co tam u naszej elficzki ???
Joaska
Lipcowe mamy '05
no dziewczynki.....ja dzisiaj sie bawie, bedzie to zaledwie 2 h poza domem ale za to w doborowym towarzystwie kumpelek z dawnych lat......
to moje pierwsze wyjscie od urodzenia Kubusia..............
niania sliczne foteczki, i oczywiscie fotka w profilu pierwsza klasa!!!!!
a ja wlasnie wrocilam od lekarza i juz jestem zupelnie zdrowa hihihih
to moje pierwsze wyjscie od urodzenia Kubusia..............
niania sliczne foteczki, i oczywiscie fotka w profilu pierwsza klasa!!!!!
a ja wlasnie wrocilam od lekarza i juz jestem zupelnie zdrowa hihihih
Joaska
Lipcowe mamy '05
kasiu na pewno szybciutko sie doczekasz........kate332 pisze:Joasiu pozazdrościć wyjścia ja nie wiem kiedy sie doczekam chyba jak pójde do pracy to sie z kims poza domem spotkam ;D
reklama