reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka współczuję i pogoń gnoja, jak tak można !!!:(:( ????
Proponuję Ci zgłoszenie naruszenia regulaminu właścicielowi serwisu z prośbą o usunięcie Twoich zdjęć.
Co taki gnój chciał uzyskać wywijając Ci taki numer??? brrrr

reklama
lila temu Twojemu znajomemu to sie chyba wydaje ze jest przystojny.................zdecydowanie nie w moim typie!!!!! a na Twoim miejscu tez bym to zglosila wlascicielowi serwisu!!!!!

e_mama pisze:
Lilka współczuję i pogoń gnoja, jak tak można !!!:(:( ????
Proponuję Ci zgłoszenie naruszenia regulaminu właścicielowi serwisu z prośbą o usunięcie Twoich zdjęć.
Co taki gnój chciał uzyskać wywijając Ci taki numer??? brrrr

tez mnie to zastanawia i Karola
co chcial tym udowodnic??
Karol mowi ze mogl gorzej mi tam powpisywac
ale dla mnie to jest nie wazne liczy sie sam fakt ze jestem tam wbrew swojej woli

narazie poczekam co bedzie dalej.......wystawilam tam swoj komentarz
a ze zostala naruszona moja prywatnosc to i ja sobie pozwolilam na naruszenie i podalam imie tego gnojka i inicjal nazwiska..........powiem szczerze ze chcialam napisac cale nazwisko
bo czuje sie obnażona tymi zdjeciami i chcialam zrobic to samo ale......niech to bedzie jednak ten drugi???
oni straszni matacze są....

U nas dziś istny koszmar, chyba idą zębiska, Daria cały dzień marudzi, płacze i tak wkółko. Jestem wykończona. :( :(

Milenie wyżyna sie juz od ponad miesiaca gorna jedynka
ma strasznie osłabiony apetyt
prawie nic by nie jadla
boje sie jak to wyjdzie na wadze ,w styczniu idziemy na szczepienie

reklama
No juz zasiadłam do komputera. U nas przez te zeby tez urwanie głowy. Maks faktycznie wymaga ode mnie 100% uwagi i cieszy sie prawie tylko kiedy nad nim sie wygłupiam. Ja nie wiem czemu natura tak to głupio tworzy, zeby te biedne dzieci sie meczyły. No nie wspomne juz o nas ::)

Do góry