reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dasaria ja wlasnie testowalam, nawet przed chwilka, mam taki z zaworkirm i tylko wtedy leci cos jak Maly ssie.....nawet fajny, ale dzidzius musi sie przyzwyczaic.......ja dalam mu tylko tak na probe, pozniej jeszcze zobaczymy!!!

reklama
joasiu pozazdrościć no i kochana udanego spotkanka życzę!!!!!!!!! nasza babska paczka jakoś tak się......trochę
a co do kubeczka to jaki masz? z jakiej firmy ile kosztował ?

a mnie dalej głowa boli! masakra już apap był i kawka i nic dalej boli jak ja tego nienawidzę!!
a fajowsko że jużcałkiem zdrowa jesteś asiulka

tymik śpi od pół godzinki ale nie wiem czy już na noc :( a ja zmykam bo artek przyjechał z pracki :D no i może szwagra ścigniemy aby neta nam zrobił, bo coś namieszał na kompie swoim i my niemamy :mad:

buziaczki

tak wiec bylam na spotkanku ale nigdzie nie bylo miejsca zeby sobie usiasc, zdecydowalam, ze dziewczyny pojda na drugi koniec miasta do innej knajpki a ja wroce do domu!! troche smutno......................ale,co sie odwlecze!!!

kredziu to taki niekapek z Kubusiem Puchatkiem, nie wiem za bardzo jaka to firma, chyba z serii Disneya.....co do ceny tez nie wiem, bo Kuba dostal go pod choinke!! postaram sie go znalesc na allegro to wkleje link!!

Witam poswiatecznie ;D
Udalo mi sie przebrnac przez wasza produkcje tygodniowa - dziekuje, ze posluchalyscie mojej prosby i ostro nie pisalyscie ;) :laugh:

Chcialabym:
Pogratulowac zakupu Klaudii - bryka pierwsza klasa :D

E-mamo, Tofinku, Nianiu, Joasiu - choinki sliczne. Choinka Asi chyba "najsmaczniejsza" - tyle na niej wypiekow, ze nic tylko chrupac ;D

Macius gazeleczka jako Mikolaj bardzo przystojny - ciekawe jakimi prezentami obdarowal rodzicow? ;D

Lilka trzymam kciuki za powodzenia w szkole, oby miesiac styczen byl juz przyjazniejszy. Przykro mi rowniez z powodu zdjec - ktos ma bezsensowna zabawe twoim kosztem :p

Nianiu gratuluje Ci wagi!!!!, a Maxa witam w klubie "zabkowych" dzieciaczkow ;D. Ciesze sie rowniez ze sytuacja z mezem juz duzo lepiej sie prezentuje - niestety takie nasze zycie - raz jest super bombowo z tymi naszymi polowkami, a raz na jakis czas trzeba sie porzucac do siebie siekierkami ;) :laugh:

W skrocie co u nas:

W Zakopanem bylo bajkowo - sniezek caly tydzien. W piatek i sobote szalalam na nartkach. Niestety na KAsprowym troszke wialo, ale co tam... po rocznej przerwie w nartach nic nie moglo mi przeszkodzic ;).

Jas dzielnie rozpoczal zjadanie innych produktow - kolo 13 jemy juz zupke. Je caly sloiczek (125g) w niespelna 6 minutek - maly zarloczek. Soczki tez sa juz w ruchu. Na szczescie nowa alergia sie nie ujawnila - nadal jestem na diecie zwiazanej z mleczkiem :mad:, ale dam rade :D. W weekend planuje podanie kaszek - wiec jak bede w pracy opiekunka bedzie miala na rano kaszke, a na poludnie zupke - bombowo ;D

Ja obiedzona tez nie jestem (ja kredka) wlasnie przez ograniczenia - tego nie wolno, tamtego tez nie..... Dobrze dziala na linie pasa ta dieta ;D, chociaz wolalabym sie poobiadac ;D.

Jutro do pracy, wiec inne watki pozniej poogladam i obiecuje zamiescic zdjecia z swiat (z nowa fryzurka oczywiscie) ;D

Nianiu fotka w profilu jest prześliczna. Mam tylko nadzieję, że to nie jest dalszy ciąg protestu ;) :laugh:
Aniu G. witaj po wojażach :). A do pracy idziesz jutro z odskoku, czy już wróciłaś? Chyba dopiero od stycznia?

My na Sylwka nie wybywamy na żaden dancing ;), będzie w domowych pieleszach, ale za to w doborowym towarzystwie i z litrami wina ;) Najważniejsze, że Kornela zabiera babcia i chyba z tego cieszę się bardziej, niż z jakiejkolwiek imprezy. Jak za dobrych czasów cała nocka nasza, a po wszystkim będziemy spali chyba do południa. Wyśpię się po raz pierwszy od ponad 5 miesięcy ::) :) Lalalal la la la la :) :) :) :)

reklama
Do góry