reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No a z męzem tez juz ok. W wigilie sie przemogł a potem juz non stop wyznawał jak to on mnie kocha i takie tam. Ech!! Tylko po co było tyle dni nerwów. Nadal twierdze ze faceci to łosie ;D

reklama
witam kochane!!!
święta święta i po świętach ;) jak zawsze
nianiu gratulacje ząbka !! :) u nas też już mógłbny się wykluć, bo tylko nas męczy a bardziej tymula

Witam poświątecznie, ufff ;).
Lilka, współczuje, Ci... cholera, jak to ludzie są @#$#%$^
Joasiu, dzięki za indywidualne życzonka; faktycznie tylko brać z Ciebie przykład :)
U nas już spokojnie, zwykły, normalny,m porządkowany poranek ;). Po trzydniowym zamieszaniu to normalnie sielanka. Na wigilię byliśmy u mojej babci, potem wieczór i pierwszy dzień świat u rodziców - pierwsza nocka Kingi poza domem. Wyszło super, dwie pobudki w nocy, jak zawsze :). Tata rozłożył Kingusi moje (! ;) ) stare łóżeczko i wszystkie drzemki i spania odbywały się, jak trzeba. No a wczoraj to u nas byli goście, rodzinka ze strony męża... aaaaaa.... ile potem zmywania było, szok ;)

No i mimo że połowa rodziny i znajomych obstawia, że lada chwila będzie ząb, ja tam myśle, że jeszcze mamy czas. Mogłoby wprawdzie cos tam wyjść, zanim do pracy wrócę :p - no ale nie da się przyspieszyć :p A w buzi to jest stacja badawcza i dlatego każdy przedmiot tam wędruje... a nie dlatego, że dziecko głodne ;) no i tak tłumaczę co i rusz ;)

Witam
Lilka ten gość to cham jakich mało
Niania gratuluję ząbka

My nadal czekamy na ząbka Oliwier budzi się w nocy non stop w dzień też zabardzo nie śpi ciekawe ile to jeszcze potrwa

a kochane zapomniałam wam powiedzieć że tymul w pierwszy dzień świąt dostał pierwszy soczek!!!!!!!!!!!!! ze słodkich jabłek a wczoraj po raz pierwszy przekręcił się w łóżeczku!!!!!!!!!!! oglądaliśmy aklurat teksańską piłę mechaniczna i u obudził się tymul zachodzę do pokoju a tam.leży szkrab w poprzeg łóżeczka :D pytam go co zrobił a ten cieszy a ja razem z nim!! kurde ale uczucie !! uwieczniłam pokażę :)

wlasnie krece sie kolo lodowki................ale nie, bede twarda!!!!!a tam w srodku tyle smakolykow!!!!!mmmmmm

a u nas zaliczona pierwsza zabawka edukacyjna, Kuba dostal takiego fajoskiego smoka........ale za bardzo jeszcze sie nia nie bawi, na razie wszystko laduje w buzi!!!!!!

3adff7f795488d2058bdc193ec92be.jpg[img]

a oto i rzeczony smok!!!

reklama
Witam o późnym poranku, ja dziś na wagarach w domku, bo opiekunka Dariusi chora. Zmykam ponadrabiac zaległości, mam nadzieję, że zdążę póki Daria śpi...

Do góry