reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
zbieram sie do sprzataniecia mojego M.............jakos mi sie tak poswiatecznie nie chce..................
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam kochane!!!
święta święta i po świętach jak zawsze
nianiu gratulacje ząbka !! u nas też już mógłbny się wykluć, bo tylko nas męczy a bardziej tymula
święta święta i po świętach jak zawsze
nianiu gratulacje ząbka !! u nas też już mógłbny się wykluć, bo tylko nas męczy a bardziej tymula
damayanti
Fanka BB :)
Witam poświątecznie, ufff .
Lilka, współczuje, Ci... cholera, jak to ludzie są @#$#%$^
Joasiu, dzięki za indywidualne życzonka; faktycznie tylko brać z Ciebie przykład
U nas już spokojnie, zwykły, normalny,m porządkowany poranek . Po trzydniowym zamieszaniu to normalnie sielanka. Na wigilię byliśmy u mojej babci, potem wieczór i pierwszy dzień świat u rodziców - pierwsza nocka Kingi poza domem. Wyszło super, dwie pobudki w nocy, jak zawsze . Tata rozłożył Kingusi moje (! ) stare łóżeczko i wszystkie drzemki i spania odbywały się, jak trzeba. No a wczoraj to u nas byli goście, rodzinka ze strony męża... aaaaaa.... ile potem zmywania było, szok
No i mimo że połowa rodziny i znajomych obstawia, że lada chwila będzie ząb, ja tam myśle, że jeszcze mamy czas. Mogłoby wprawdzie cos tam wyjść, zanim do pracy wrócę - no ale nie da się przyspieszyć A w buzi to jest stacja badawcza i dlatego każdy przedmiot tam wędruje... a nie dlatego, że dziecko głodne no i tak tłumaczę co i rusz
Lilka, współczuje, Ci... cholera, jak to ludzie są @#$#%$^
Joasiu, dzięki za indywidualne życzonka; faktycznie tylko brać z Ciebie przykład
U nas już spokojnie, zwykły, normalny,m porządkowany poranek . Po trzydniowym zamieszaniu to normalnie sielanka. Na wigilię byliśmy u mojej babci, potem wieczór i pierwszy dzień świat u rodziców - pierwsza nocka Kingi poza domem. Wyszło super, dwie pobudki w nocy, jak zawsze . Tata rozłożył Kingusi moje (! ) stare łóżeczko i wszystkie drzemki i spania odbywały się, jak trzeba. No a wczoraj to u nas byli goście, rodzinka ze strony męża... aaaaaa.... ile potem zmywania było, szok
No i mimo że połowa rodziny i znajomych obstawia, że lada chwila będzie ząb, ja tam myśle, że jeszcze mamy czas. Mogłoby wprawdzie cos tam wyjść, zanim do pracy wrócę - no ale nie da się przyspieszyć A w buzi to jest stacja badawcza i dlatego każdy przedmiot tam wędruje... a nie dlatego, że dziecko głodne no i tak tłumaczę co i rusz
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam
Lilka ten gość to cham jakich mało
Niania gratuluję ząbka
My nadal czekamy na ząbka Oliwier budzi się w nocy non stop w dzień też zabardzo nie śpi ciekawe ile to jeszcze potrwa
Lilka ten gość to cham jakich mało
Niania gratuluję ząbka
My nadal czekamy na ząbka Oliwier budzi się w nocy non stop w dzień też zabardzo nie śpi ciekawe ile to jeszcze potrwa
kolorowa_kredka
Fan(ka)
lila kawał s.... z tego typa !!! tak tak skopcie mu dupsko!
iwon szybkiego powrotu do dawnych stosunków z mężczyzną życia
iwon szybkiego powrotu do dawnych stosunków z mężczyzną życia
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a kochane zapomniałam wam powiedzieć że tymul w pierwszy dzień świąt dostał pierwszy soczek!!!!!!!!!!!!! ze słodkich jabłek a wczoraj po raz pierwszy przekręcił się w łóżeczku!!!!!!!!!!! oglądaliśmy aklurat teksańską piłę mechaniczna i u obudził się tymul zachodzę do pokoju a tam.leży szkrab w poprzeg łóżeczka pytam go co zrobił a ten cieszy a ja razem z nim!! kurde ale uczucie !! uwieczniłam pokażę
Joaska
Lipcowe mamy '05
wlasnie krece sie kolo lodowki................ale nie, bede twarda!!!!!a tam w srodku tyle smakolykow!!!!!mmmmmm
a u nas zaliczona pierwsza zabawka edukacyjna, Kuba dostal takiego fajoskiego smoka........ale za bardzo jeszcze sie nia nie bawi, na razie wszystko laduje w buzi!!!!!!
a oto i rzeczony smok!!!
a u nas zaliczona pierwsza zabawka edukacyjna, Kuba dostal takiego fajoskiego smoka........ale za bardzo jeszcze sie nia nie bawi, na razie wszystko laduje w buzi!!!!!!
a oto i rzeczony smok!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
kredziu no to moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!!!i dla Tymula oczywiscie!!!zuh chlopak!!
reklama