reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
dzisiaj od mojej siostrzenicy dowiedzialam sie ze moje fotki sa na stronie internetowej

http://www.fotka.pl/osoba.php?id=710205

ale ludzie sa pojebani :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ze jestem wsciekla to malo
moje prywatne fotki!!!!! k...a!!!!

mamy dwoch podejrzanych
jeden sie wyparl a drugi jest nieosiagalny :mad:
Liluś ale Ci współczuję,strasznie bym się wściekła na takie świństwo!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

reklama
kate332 pisze:
qrcze Lilka ale numer ja bym też sie wściekła a skąd wiesz kto sie może za tym kryć?

podejrzewamy dwoch kumpli Karola
oni w trojke to straszni komputerowcy,no i przez to TYLKO oni mieli dostep do naszego kompa......przegladali fotki....
z jednym sie juz Karol rozmowil i mu wierzy ze to nie on

domyslil sie po bledach ortograficznych.....ten drugi robi ich ful
ale nie mozemy sie do niego dodzwonic.....Karol wezmie go w obroty jutro
fakt faktem jakos od poczatku sie nie lubilismy....

ten ktorego podejrzewamy na samym poczatku mojej znajomosci z Karolem namawial go aby znalazl sobie ladniejsza laske....przez to go nie lubilam.....ale od roku nasze stosunki sie poprawily......bardzo....a tu masz

ja tego tak nie zostawie
napewno oznacza to koniec znajomosci
z mojej strony on jest przegrany
jestem rozczarowana nim.....dalam mu szanse a on od nowa zaczal

pewnie myslal ze sie nie dowiem

:( :( :(

Cześć laski obżartaski ;)

Lubię święta, bo jestem na bieżąco z BB ;) :laugh:

Lilka #$%^&#@*&^ myślę o dupku, który nadużył Twojej prywatnej przestrzeni. Skopcie mu tyłek ode mnie :mad: Niecierpię takich jełopów !! :mad: :mad:

Joasiu dziękuję za życzenia. Jesteś kochana, że pomyśłałaś o nas z osobna. Tylko brać z Ciebie przykład :-* :-*

Gazelaczku jeśli chodzi o lepsze nastroje, to może u Niani, bo nie u mnie. To znaczy przez całe święta było przecudownie. Cud, miód, całusy i wyznania miłości. Ale wczoraj znowu starcie-natarcie :( Chyba teraz my przechodzimy jakiś spóźniony kryzysik... W naszym przypadku nie jet to ignorancja, czy zaniedbanie. Wiem, ze jest to wynik nowej sytuacji. Wróciłam do pracy i w związku z tym wszystko na nowo się przewartościowało, jeśli chodzi o obowiązki domowe, wspólny czas itd. Musimy się trochę dotrzeć i odnaleźć w innych realiach... :p ::) W dodatku atmosfera jest teraz bardzo nerwowa, bo małemu idą zęby i to, co on wyprawa przechodzi wszelkie wyobrażenia o macierzyństwie :p :p :p Po prostu non stop płacze, marudzi, pcha rączki do buzi, trzeba się nim na zmianę zajmować 24 h na dobę, bo rzędem nawet trzy minuty się sam sobą nie zajmie. Aż nam go szkoda... :( Uspokaja się po panadolu dla dzieci, ale mimo, iż jest on właśnie też na takie akcje, typu ząbkowanie, nie chcę go nim non stop faszerować. Wolę już nosić Kornelka na rękach... :p No i przez całe święta był taki hardcore :p :p :p

np i po świetach teraz tylko nowy rok i do pracy koniec laby i wolnego :( ale jakos bedzie tylko nie wiem czy bede miała czas tu zaglądac zwłaszcza na pooczątku zanim sie wszystko ustabilizuje ale zobaczymy moze nie bedzie źle

w świeta moje dziecie było nad wyraz grzeczne oprócz jednego incydentu
a mianowicie zostawiliśmy go na 1 GODZINE z teściową a jak wrócilismy to zastalismy zapłakane szlochające dziecko i tesciowa która starala sie go USPIC .....
KTO JEJ KAZAŁ ?!!!

powiedziałam ze wiecej go z nią nie zostawie chyba ze bede miała nóz na gardle...

czesc kochane!!!!

dziekuje za wszystkie zyczonka Swiatczeczne!!!!

ja sie ledwo ruszam po tych swietach..........trzeba bedzie zacisnac pasa!!!!!!eh.............

lila jednym slowem sie tego nie da opisac ale  moze cham???????straszne to...........

Czesc Babeczki :-*
I po świętach ;D Spełniło sie moje wigilijne życzenie o oto mamy ZĄB!!!

Drugi wciąż w drodze bo dziś były płaczki w nocy. Mam tylko nadzieje, ze ten pierwszy jest najgrorszy i teraz juz z górki.
Czekalismy na niego 2,5 miesiaca!!!

i ja się melduję poświątecznie :)
Dobrze, że to już za nami :)

Wczoraj mieliśmy debiut soczku jabłkowego, kilka łyżeczek i chyba Julię bolał w nocy brzuszek bo znowu co chwilę marudziła i tylko pierś ją uspokajała. W ogóle przez święta się rozregulowała. W Wigilię mi ją na siłę obudzili- bo musiała mieć fotki z prezentami !!!! >:D >:D >:D >:D i dziecko nie spało do 23!!! i potem już codziennie się wybudzała o 23, a wczoraj to musiałam ją karmić o 23, o północy i o 1:15 bo wrzeszczała na pół Gdańska. Ech... rodzinka >:D

A może to ząbki? już sama nie wiem....

reklama
Do góry