reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja też dołączam się do wszystkich świątecznych życzeń. Obyśmy wszystkie przeżyły je jak najlepiej, bo przecież będą to święta wyjątkowe - po raz pierwszy z naszymi kochanymi aniołkami :)

A mój Maciuś dzisiaj to prawdziwy aniołek :) Taki grzeczny, że zdążyłam już z nim upiec makowca, kakaowca i zrobić krokiety. :)

reklama
Kochane, dziękuję za wszystkie życzenia :-* :-* :-*

A ja chciałabym, abyśmy przez cały następny rok mogły cieszyć się naszą znajomością. Mamy piersiowe i butelkowe, zostające w domku i pracujące, pierworódki i wieloródki ;) Cieszmy się wspólnie z nowych emocji, oblewających nasze dusze rumieńcem, a także z szarych, deszczowych dni, w ktorych słońcem jest uśmiech naszego dzecka i przyjazne twarze na BB :)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nianiu nie mogę się napatrzeć na tego Twojego Maksia. On jest taki śliczny, że po prostu nadaje się do gazet jako mały model :) Pomyśl, pomyśl, może zacznie na siebie już zarabiać ;)

A Wasza wspólna fotka jest urocza. Tylko mnie szlag trafia :p, bo masz na niej takie chudziutkie ręce, a moje po ciąży, to ciągle dwa baleronki ;D ;)

Zmykam pichcić obiadek

no i poszedł w ruch viburcol bo mój syn juz korby dostawał, nic mu nie pomagało
głupie zeby
no i teraz juz humorek mu wrócił ;D
gdzie to cholery te zeby??? ::)

no czesc kochane...............

ja dzisiaj latam jak kot z pecherzem hihihihihi, ale pierniki juz wisza na choince, szrloteczka wyszla super, jezszcze pare zeczy zostalo i bedzie juz wszystko!!!!!

dziekujemy za zyczenia, my wyslemy utro!!!!hihihih

Niania Mksiowi gratulujemy 5 miesiaca hihihihihihihi, co do prezentu a bym podejrzala!!! hihhiihii

Iwon pisze:
Nianiu nie mogę się napatrzeć na tego Twojego Maksia. On jest taki śliczny, że po prostu nadaje się do gazet jako mały model  :) Pomyśl, pomyśl, może zacznie na siebie już zarabiać  ;)

Jest mi bardzo bardzo miło :) :-* Jesteś przekochana

reklama
Kochane to jeszcze moje zyczenia, moze i odezwe sie dzis ale zyczenia wysylam.

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i w okół pełno życzliwych ludzi
.

Do góry