reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kochane moje!
Nie mam czasu na BB :( Ale dzisiaj postaram się choć na chwilkę zajrzeć wieczorkiem, bo mnie ciekawość zżera, co u Was i naszych kochanych maleństw :)
A teraz uciekam pracować dalej :p

reklama
Kochane Lipcóweczki!!!

Najlepsze Świąteczne życzenia!!!

Dużo ciepła i serdeczności dla Was i Waszych rodzin. Dla Waszych mężczyzn i cudownych dzieci.

Wielu powodów do radości.

Szczęśliwego Nowego Roku, pełnego cudownych zdarzeń!!!

Gazelaczek i Maciuś​

mis.jpg

Dziekujemy za wszystkie piekne zyczenia swiateczne, przyjdzie i czas, ze my napiszemy ;)

Elfiko zagladaj do nas zagladaj :)

Klaudia, mnie sie wydaj, ze uszka sie szybciej robi niz krokiety ::) a moze na to samo wychodzi, w kazdym razie zawsze jakas odmiana. Samochodzik fajowski i im sie obejzysz to bedziesz nim pomykac, grunt to chciec reszta sie sama odswiezy. My sie przymierzamy do zmiany naszego, ale poki co to sprzedac go trzeba. Moze ktos ma na niego ochote, taki fajny z kierownica po prawej stronie ;D

Dzieki za odpowiedzi w sprawie poduszek, moze jeszcze ktos cos napisze, ale juz postanowilam, ze przy dzisiejszej zmianie poscieli Alkowi tez dam, a co. A teraz zmykam do porzadkowania dalszego, bo konca nie widac. Oczywista bede tu ziorac. :)

NiaNia pisze:
kate332 pisze:
dziękujemy wszystkim za życzenia

mam dzisiaj stresa :( bo wydaje mi sie że moje dziecko jakos mało teraz je daje mu zupke to jest Ok wcina ale mleczko jakos nie bardzo chyba co prwda dokładnie nie wiem ile zjada bo karmie piersią nadal ale wydaje mi sie ze jakos mało bo króciutko ssie i nie wiem co to rano dałam mu z butelki bebilon to zjadł z wielkimi oporami 90 a chyba powinien wiecej :(

Kate jak dla mnie to ząbki ;D

może faktycznie bo gryzie wszystko i sie złości

Klaudia pisze:
Kate nie przejmuj się. Mój Maciek najdłużej to ssie 10 minut. Jakoś te dzieci teraz chyba zwiększyły siłę ssania i lepiej im to idzie niż na początku :)

to dobrze że u was podobnie bo myślałam że cóś nie tak

cholender mąż mój dowcipny rzuca śnieżkami w UMYTE okno ide go obrobic

już

Martuska pewnie że nie żałuje fajnie miec dwójke ale ciężko sie na to drugie zdecydować tak świadomie dlatego u nas to tak długo trwało zresztą po tym pierwszym byliśmy w takim szoku że nie było mowy tak od razu zeby miec drugie ;D

dzien dobry!!

Klaudia fiu fiu fajne autko!!!!!!!!!!
Joaska a jak Ty sie juz czujesz? mam nadzieje ze antybiotyk pomaga i do Swiat bedziesz zdrowa?!!!
Nianiu mam nadzieje ze i u Was juz lepiej!!!
Martuska w najgorszym razie wyspimy sie za pare lat  ;)
Gazelaczku z Maciejki ale przystojny mikolaj  ::)
Kredus cmoki dla Tymcia  :-*

maniula juz o niebo lepiej.........dziekuje za pamiec kochana!!!!!!!

gazelaczku sliczne zyczenia, a Mikolaj przecudny!!!!!!!!!!!

zaraz zabieram sie do robienia pierniczkow...................Edytko powodzenia!!!!!!

hihihihi, u mnie ostatnia porcja w piekarniku:)
sorkens babki, ale dziś u mnie kuchnia króluje i świąteczne piosenki na www.polskastacja.pl :) Może uda mi się zajrzeć wieczorkiem:)

Acha, dziekujemy za wszystkie życzenia śiąteczne- my też złożymy bliżej Wigilii:):):)

no u mnie juz tez ostatnia porcja sie piecze...............zmeczylam sie tym calym wycinaniem, chociaz ciaso zagniatal rafal( pozniej wkleje fotki, taka chwila moze sie juz nie powtorzyc, wiec trzeba bylo uwiecznic!!!)

my rowniez dziekujemy za zyczenia, a swoje wyslemy w sobote!!!!!!!!

zmykam do moich chlopakow ktorzy wlasnie teraz szaleja w wannie!!!!do pozniej........................jeszcze tylko lukrowanko!!

reklama
No puchy przedswiateczne puchy :)
Wszyscy cos kuchca, pieka, sprzataja. Ja jutro biore sie za zarelko. Musze uszka zrobic, bo w wigilie nie bede miec czasu bedac sama z Alkiem do popoludnia. Teraz ide cos zszamac.
Aaaa Kubus, Maja i Krzys fantastyczni :) Jak ja lubie te nasze dzieci ogladac.
No i zrobilam dla Gazelczka zdjecie naszej choinki, ale musi dojzec do jutra, bo dopiero jutro wezme sie za jego obrabianie. Oj ciezko mi to idzie ciezko ::)
Jutro maz w domu do 17-stej to i ja go wykorzystam, jak Joasia swojego, ale chyba nie do zagniatania ciasta ;)

Maniu kochana, no licze, ze jak nie w przyszlym roku (bo w tym to juz nie licze) to moze jeszcze w nastepnym przyjdzie czas, ze sie wyspie :p. A Tymus, moze nauczy sie pic sam z kubeczka, to wtedy odniechce mu sie budzic?

Kate u mnie Alek tez czasem nie chce zabardzo jesc przez dzien, ale to z reguly wtedy jak sie naje noca ::) bo w koncu 5 zarelek w nocy daje jakis zapas na dzien nie? Matko, a jak mu sie tak poprzestawia na dobre :( Musze sie zawziac i dac mu w nocy tylko ze dwa razy,a potem jakos go koic jak bedzie plakal, zeby sasiadow nei obudzic. Noi nei wiem czy bede miala sumienie. Aaaah. Zobaczymy co noc przyniesie.

Do góry