reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Martuska ja tez karmie kilka razy w nocy i moze dlatego tez w dzien mało jada ale próbowałam tak jak dziewczyny dawac herbatke to od razu był protest i sie tylko wybudzał a jak cyca dostanie to od razu odlatuje wiec ja na razie nie nalegam bardzo na to odstawienie od nocnych karmien bo i ja sie lepiej wysypiam kłade go koło siebie i śpimy obydwoje :) przyda sie zwłaszcza jak do pracy wrócę

a dzisiaj usnęliśmy razem podczas karmienia po kąpaniu i dopiero sie obudziłam ;D mąż nie interweniował bo zajęty był bataliami na komputerze ;D no i teraz nie wiem czy usnę

my choinkę już mamy ale jutro bedziemy ubierac - stoi na razie w garazu

reklama
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jas
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

Życzymy Wam Kochane Wszystkim Mamusiom Tatusiom i Dzieciaczkom

Hi hi no to ja dzisiaj jestem pierwsza. Ale fart  ;D
Narzekacie, że mało stron produkujecie- ja nadrabiam od wczoraj  :p

U nas wszystko ok, Kornel w dzień sprawuje sie dobrze, za to w nocy ma kilka pobudek, mimo, że jest nakarmiony, dzisiaj nawet się rozpłakał  ::) To chyba te zęby...Tak czy inaczej, śpimy po 5 godzin dziennie, a potem do pracy. Wieczorem mam taki odlot, że budzę się nagle przed tv i przez 5 minut dochodzę do siebie, zastanawiając się, gzdie jestem  :p

Ale nie narzekam  ;)

Klaudia bardzo fajne autko, a bordowe pewnie jeszcze ładniejsze  :)
e mamo choinka przepiękna, podobna do tej, która stoi u mojej teściowej, a ona jest perfekcjonistką i od wielu lat na przystrojenie jej poświęca całą noc  :)

Lilka trzymaj sie kochana i zrób nam gwiazdkowy prezent w postaci ładnie zakończonego smestru  ;)
Nianiula co Ci będę pisać, przecież wiesz, że Cię rozumiem  ;) Zaraz będziecie się z mężem turlać na tapczanie, więc nie będę Cię pocieszać, bo to jakiś chwilowy niewypał  ;) Ja miałam taki parę dni temu. Nie wyjechałam wprawdzie do rodziców, ale mój mąż z ochotą mi to sam proponował, więc wyobraż sobie, jaki hardcore był w domku. Ale już jest słodko i dobrze  :p :laugh: A jak już ponarzekałaś na na tego łosia swojego, to przypomnij sobie teraz, że to i tak najfajniejszy dla Ciebie facet pod słońcem  ;)

Za kwadrans zaczynam pracę, ale dzisiaj tylko do 13-tej  ;)  A w przygotowaniach przedświątecznych nie jestem nawet w proszku. Wigilię spędzamy u teściów i w tym roku kompletnie wymigałam się od pomocy. Będziemy przygarniętymi pasożytami  :p ;D

Dziewczyny przyjechała moja siostrzyczka i teraz mało mnie tu będzie - 2 stycznia odjezdza.
No więc tak:

Dużo zdrówka, pieniążków, szęścia i miłości
w te święta miłej rodzinnej atmosfery,
Dużo uśmiechu na twarzy zwłaszcza naszych maluchów
i udanego sylwestra ;) no dla dzićków spokojnego.
Kocham was - buziaczki

U nas nocki ładne, po diwe pobudki od jakiegoś czasu, a jak na ranem KInga spać nie może, to ją biorę do nas do łożka i przysypiamy wtedy do 8 :)
No i w nocy to tylko cycuś, nawet nie próbowałam jeszcze dawać jej wody - niedługo do pracy wróce i chyba te nocne karmienia będe jak najdłużej ciągnąc, bo mała wtedy bardzej się pieści i tuli, niż je.

Klaudio, autko piękne, gratuluję :)

Mykam do kuchni :)

kochane mojei i my z naszą małą rodzinką życzymy wszystkim spokojnych, pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia
i niech w ten wyjątkowy świąteczny czas spełnią się nasze ciche marzenia

A wsród nocnej ciszy kolęda rozbrzmiewa, bo najpiękniejszy jest wieczór Bożego Narodzenia

reklama
IWON kocham Cię!!!!!!!!! ;D Dziękuje.

I wszytskim dziekuje za dobre słowa.

Ja własnie zaczynam pakowanie bo jutro rano jedziemy na święta do rodziców.

A mój Maksio kończy dziś 5 miesiecy ;D

Do góry