reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

nadrobilam...............

u nas juz pachnie w domku choineczka...........i spalenizna :) wczoraj bylismy za zakupach i kupilismy taka morozona pizze, widocznie to byl zly pomysl bo zabsorbowani choinka nie zauwazylismy, ze pizza spalila sie ma wior.......sasiedzi mysleli, ze sie u nas pali hihihihi
a moja ciocia, ktora wpadla wczoraj na chwile myslala, ze to moje pierniczki hihihihhihi

klaudia gratulacje, wiem co czujesz.nowy samochodzik to fajna sprawa nie tylko dla faceta!!!!

ten zespol od piosenki z programu z TVN style to Poluzjanci........uwielbiam!!!!!!!!
Niania ciesze sie, ze przyczynilam sie do poprawy Twojego humoru!!!!!

reklama
Dzięki za gratulacje :) A to jest zdjęcie, tyle że nasz ma kolor bordowy. Oczywiście kupiliśmy używany, bo na nowego to nas nie stać. Wydaliśmy wszystkie oszczędności. Ale co tam. Teściu się śmieje, że dobrze że idziemy do nich na wigilie, to przynajmniej będziemy co mieć jeść w święta, hihi :D

nisalmera17xh.jpg

Klaudia, fiu fiu! Ladny samochodzik! Tylko czy on sie zmiesci pod choinke? ;D

Zimowe dzien dobry :) U nas pada i pada i mam nadzieje, że snieg utrzyma sie na swieta.

Postanowilam upiec ciasto. To bardzo odwazna decyzja, bo jeszcze nigdy mi sie wyszlo... Ale jak sie mowi - do trzech razy sztuka [bo to trzecie ciasto w moim zyciu, hi hi] Jak teraz nie wyjdzie, to juz nigdy więcej! :p

Dzindoberek :)
Czytam wczorajszy dzien i nie doszlam jeszcze do dzisiaj tak wiec dopiero za chwilke bede na biezaco.

Maniu no nie pocieszylas mnie tym spaniem, ale dobrze wiedziec, ze dzieci roznie maja. Mam kolezanke. ktorej synus cycal do poltora roku i nadal sie budzi w nocy tylko po to zeby rodzice zabrali go do siebie do lozka :) i to sam nie przyjdzie bedzie wolal z drugiego pokoju dotad az ktos go nie wezmie :laugh:

E_mamo, oby Ali mial tak jak Julka :p Wczoraj i dzisiaj normalnie przechodzil samego siebie w nocy nic tylko cyc pomagal i to wcale nie plaka a tak poczatkowal kwekajac. Smoczek nie, raczki nie tylko cyc do buzi i lezenie kolo mamusi albo miedzy rodzicami. Nudzil sie chyba z 5 razy tej nocy, a zebyscie widzialy z jakim smakiem i zachlannoscia chwytal piers ::) Oczywiscie takim sposobem przespal wirekszosc nocy u nas ;)

Kate, fajnie, ze sie zdecydowalas na Krzysia, mysle, ze nie zalujesz ani troche :)

Gazelaczku, no i powiedz co tym dzieciom jest. U mnie nei raz sie obudzi tylko raz tak na raczki a nie raz z 4 razy.
Dziewczyny mam pytanie, czy wasze dzieci spia na podusiach, bo moj Alek na plasko, ale jak u nas w lozku jest polowe nocy ::) to wtedy na puduszce sila rzeczy no i zastanawiam sie czy dac mu podusie do lozeczka taka od komlepltu czy nie? Jak malenstwa to na plasko, ale teraz te nasze dzieci do pol roku juz dobijaja :p

Ale naplodzilam :o

Gazelaczku, to trzymamy z Maćkiem cztery kciuki za twoje ciasto. A ja właśnie robię krokiety do barszczyku. Stwierdziłam, że nie chce mi się lepić uszek, więc w tym roku będzie odmiana :). Aha i mam fajny przepis na faszerowane piersi z kurczaka. Wypróbuje go w święta i jak sie sprawdzi, to wam napisze :)

kate332 pisze:
dziękujemy wszystkim za życzenia

mam dzisiaj stresa  :( bo wydaje mi sie że moje dziecko jakos mało teraz je daje mu zupke to jest Ok wcina ale mleczko jakos nie bardzo chyba co prwda dokładnie nie wiem ile zjada bo karmie piersią nadal ale wydaje mi sie ze jakos mało bo króciutko ssie i nie wiem co to rano dałam mu z butelki bebilon to zjadł z wielkimi oporami 90 a chyba powinien wiecej  :(

Kate jak dla mnie to ząbki ;D

Kate nie przejmuj się. Mój Maciek najdłużej to ssie 10 minut. Jakoś te dzieci teraz chyba zwiększyły siłę ssania i lepiej im to idzie niż na początku :)

Mój Maks spi na podusi (wlasciwie złozonym na 4 rożku) bo inaczej merdała mu sie głowa w nocy i sie budził. Odkad jest bardziej otulony lepiej spi.
W końcu te nasze biedaki głowe i tak maja do dołu przez wielkie pampersy...
Myśle, ze lekka podusia nie zaszkodzi.

Klaudia fiu fiu ale cacko. Naprawde bardzo mi sie podoba! :)

reklama

kochane............
nie mam jak do Was zerknąć :( nie mam netu u siebie w pokoju i lipa na całego, ah a tak za Wami tęsknię!!! i wogóle już czuję się jakoś tak obco tu u nas , nie wiem Co u was słychać jak maluszki, kurde no mam nadziejęże neta jakoś szybciorkiem w pokoju będę miała to częściej zerknę ! moze w święta troszkeprzysiądnę jak artek będze w domciu

a gdyby mnie nie było kochane to wszystkim wesołych świąt,mile spędzonych chwil z najbliższymi, prezentów pod choinką............

no kochane pewno wrą przygotowania świateczne :) u nas pmalutku, dziś chyba zarobię kruche ciacho na jabłecznika i sernika i do lodówy to już jutro tylko jabłuszka serek i do piecyka i jakoś tak powoli powoli,
dziś przychodzi przyjaciólka z mżem a tak wogóle to jakośtak bez Was pusto :(

pozdrawiam was kochane i nasze kochanieńkie szkraby!!! buzicaczki i pozdrowionka

maleństwa śliczne (nie widziałąm wszystkich bo coś komp się wlecze )

zmykam papa

Do góry