mania
Fanka BB :)
Klaudus gratulujemy nowego nabytku!!!!!!!!!!! a w sprawie kalendarza..hm...szkoda ze juz tak malo czasu do swiat zostalo bo tu mozna takie kalendarze chyba w kazdym fotograficznym zamowic to przeciez nie bylby zaden problem zrpbic go tutaj i wam przeslac..tyle tylko ze nie znam cen...ale jesli w przyszlosci chielibyscie jeszcze takie cos to dajcie znac..mozna tez zrobic nadruk zdjecia na kubek, poduszke, koszulke itd...kiedys rzucilo mi sie to w oczy ale nie pytalam co i za ile :
Elfiku baw sie dobrze!!! uclauj Malutka i nagadaj sie za wszystkie czasu z siostra :-*
a my wrocilismy ze spaceru ...to nie byl zbyt madry pomysl > wrocilam zgrzana jak szczur..takciezko pchac wozek po tych wertepach teraz maludy spia a ja do lece robic obiad i moze uda mi sie zrobic te kulki...zaraz wam pokaze..juz jedna porcja poszla -a mialy byc dla pan sasiadek dorzucone do paczuszki ze slodkosciami....niestety niedotrwaly ;D
Elfiku baw sie dobrze!!! uclauj Malutka i nagadaj sie za wszystkie czasu z siostra :-*
a my wrocilismy ze spaceru ...to nie byl zbyt madry pomysl > wrocilam zgrzana jak szczur..takciezko pchac wozek po tych wertepach teraz maludy spia a ja do lece robic obiad i moze uda mi sie zrobic te kulki...zaraz wam pokaze..juz jedna porcja poszla -a mialy byc dla pan sasiadek dorzucone do paczuszki ze slodkosciami....niestety niedotrwaly ;D