reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Klaudus gratulujemy nowego nabytku!!!!!!!!!!!  :) :) :) a w sprawie kalendarza..hm...szkoda ze juz tak malo czasu do swiat zostalo bo tu mozna takie kalendarze chyba w kazdym fotograficznym zamowic to przeciez nie bylby zaden problem zrpbic go tutaj i wam przeslac..tyle tylko ze nie znam cen...ale jesli w przyszlosci chielibyscie jeszcze takie cos to dajcie znac..mozna tez zrobic nadruk zdjecia na kubek, poduszke, koszulke itd...kiedys rzucilo mi sie to w oczy ale nie pytalam co i za ile  ::)
Elfiku baw sie dobrze!!! uclauj Malutka i nagadaj sie za wszystkie czasu z siostra  :D  :-*

a my wrocilismy ze spaceru ...to nie byl zbyt madry pomysl  >:D wrocilam zgrzana jak szczur..takciezko pchac wozek po tych wertepach  :p teraz maludy spia a ja do lece robic obiad i moze uda mi sie zrobic te kulki...zaraz wam pokaze..juz jedna porcja poszla -a mialy byc dla pan sasiadek dorzucone do paczuszki ze slodkosciami....niestety niedotrwaly  :p ;D

reklama
to te kulki ;D
picture467x1dl.jpg

ehh właśnie byłam z interwencją u malucha czyli tesco nie pomogło ;)
mania kulki wyglądają smakowicie
qrcze dziewczyny jak wy to wszystko robicie przy dzieciach bo ja to prawie nic jak obiad uda mi sie jakos zrobic to wszystko a tu placki, porządki, choinki..... ja chyba leniwa jestem albo jakas niedorobiona :p

Mania, ale fajowe te kulki. Znowu mi narobiłaś ochoty. Pamiętam jak byłam w ciąży to przez ciebie i twój sernik spać w nocy nie mogłam :D

No i autko już stoi pod oknem :) Tylko teraz muszę nauczyć się od nowa jeździć :) Prawo jazdy robiłam 14 lat temu i od tego czasu nie jeździłam w ogóle :)

Klaudia pisze:
No i autko już stoi pod oknem :) Tylko teraz muszę nauczyć się od nowa jeździć :) Prawo jazdy robiłam 14 lat temu i od tego czasu nie jeździłam w ogóle :)

Klaudia tego sie nie zapomina tak samo jest np z jazdą na rowerze i innymi rzeczami tylko troszke treningu i gotowe

a u mnie szpinaczek dochodzi ziemniaczki tez...zraz zrobimy krokiety...duzy wroci z pracy i bedzie jeczal ze smierdzi w calym domu :p ::) ale zjesc to by chial :D

no dobra zmykam bo zaraz baki wstana a ja daleko w polu

Klaudus!!! raz jeszcze gratulacje!!! to takie fajne uczucie co nie"?! :) miec autko oczywiscie :)

reklama
a wiecie ze ja jestem D.pa z uszami bo nie ma prawka :p :p :p za to karte rowerowa ;D i umiem na lyzwach jezdzic i kajakiem plywac ;D hehe ;)

Do góry