reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Nianiu kochana, wygadaj sie ile wlezie, ale nigdzie nie uciekaj. Kurde swoja droga jak ja bym tak uciec chciala to bym kompletnie nie miala gdzie ;) Maz Cie docenia i to bardzo, a ze oni czasem maja takie niewyparzone jadaczki, to palna to i owo i gotwe. Moj Slawek jaki kochany ale jak zacznie to... Najlepsze jest u nas to, ze on baaardzo czesto przechodzi po sprzeczce do porzadku dzinnego, co mnie z kolei wpieprza niemilosiernie. Pouklada sie wszystko nim sie obejrzysz ;)

Dzieci w galerii fantastyczne i wogole ostatnio ciagle nowe zdjecia :)
Kate a ile lat ma ten Twoj pomocny syneczek? Kurcze ja to myslalam, ze Krzys to Twoje jedyne dziecko :)
Jula w wozku jezdzi dokladnie tak samo jak Alek i ludzie tylko sie smieja i mowia do nas nice shopping ;) Pasuje Juleczka do calosci zakupow, taka swiateczna :laugh:
Majeczka to normlanie agentka. Kto by pomyslala, ze taka sprytna i tak dokladnie smoka schowa ;)
Gabi jest rewelacyjna i tak jej fajnie, ze ma takiego superowskiego starszego brata :) Maniu oni tak razem sipia na co dzien? ja to jest, ze udaje Ci sie ich uspic razem, bo sie kiedys nad tym zastanawialam?
Kubus to nam sie na dziewczynke robi normlanie ;) Lubie te jego wloski. Za to Joasiu Ty wcale nei wygladaz na lysiejaca ::) Zdrowka zycze, niech angina minie jak najszybciej.
Mateusz fajniuni chlopczyk, wyglada mi tak jakos dorosle :)

Kobiety no i co Wy robicie tym dzieciom, ze one spia prawie cala noc???? U mnie po 3 miesiacu piekne spanie (czyt z jedna albo dwoma karmieniami nocnymi) sie skonczylo. Ostatnio raz tylko Alus ladnie spal, bo na jedzenie wstal o 23-ciej i potem 2-giej i potem to juz spal do 8:00. Oj moze i ja sie doczekam tych przespanych calkiem nocy. Rekord u nas to jest gdzies 7 godzin ale tak jak mowie to ialao miejsce 3 miesiace temu po raz ostatni ::)

reklama
kur... tyle Ci napisałam a mnie wykopało i pi.......
macie cudnego synusia i napewno będzie dobrze weź ciepła kąpiel, jakiegoś drineczka i słodkich snów
tylko tam nie jaraj za dużo bo rano będziesz miała kapcia w buzi ;D

buziaczki , kurcze to chyba nieuniknione takie kryzysy w zwiazkach to smutne że my kobietki tyle siedzimy w domku i wszystko na naszej głowie i jakoś my nie możemy tak poprostu sobie wyjsć echh troche we mnie siedzi to co mnie spotkało ja taka strasznie pamiętliwa jestem echhh z tymi facetami
a wystarczyłoby trochę więcej ciepła i zauważenia że jesteśmy wszystkie naprawdę fajne mamusie o które tez trzeba dbać

no i krótko juz to kiedys pisałam zamiast mleczka dostawała herbatki o 23 i 2 totrwało 3 nocki mała była głodnawa i co chwilkę się budziła ale to podobnoc normalne no i na czwarta nockę zamiast herbatki dostała wode
piata nockę przespała od 20 do 6 rana tak jest do dzisiaj, czasami budzi sie około 23 to daję smoczka jak dalej marudzi dostaje herbatki wypija niecałe 30 ml i śpi do rana
może spróbuj rozmawiałam z pediatra no i z tego co wiem to jest tez dobre dla dzieci bo w nocy nie powinny jadać za dużo no a w pewnym wieku już wcale ;)

aaaa... Nianiu jestem z Toba calym serduchem!!! a facet to facet... inny i tyle...moj losiek tez czasem nie kuma  :p i udaje greka
co za narod  ::)

Kasiu ja tam raz w nocy moge karmic, nawet dwa razy ostatecznie, tylko zeby to bylo o stalych porach zawsze i bez placzow tak zniczego. To znaczy, z czegos te placze sa, bo pewnie mu sie sni szczepienie, tak mysle. Czasem sie wierci kreci i postekuje i czesto sie to w placz przeradza, a jak wezme na raczki to po minucie jest juz ok. No i tak ma do czasu az sie zaspi porzadnie ::)

A faceci.. i tak bez siebe na wzajem zyc nie mozemy, nie? ;)

reklama
łee teraz naprawdę zmykam brzuch boli mnie na maksa :( muszę choć trochę pospać o 6 rano muszę już wyjść z domku żeby dojechać na te badania
jeszcze raz spokojnej nocki ;)
Maniu a jak tam wasze mrozy uspokoiły się troszke??
o Twoich dzieciaczkach odrazu widać że to rodzeństwo te dwa śliczne aniołki dokładnie tak samo się ułożyły do snu ;)

Do góry