reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

przed chwilą oglądałam zdjęcia w galeryjce i są powalające
historyjka tusi fajna sama do siebie sie śmiałam
mania faktycznie maluszki podobne i nieźle pewnie  broją
Joasiu świetna fryzura

jump.gif
jump.gif
jump.gif
jump.gif

reklama
Joasiu - duużo zdrówka!!!

Ja dzisiaj też po świątecznych zakupach. Prawie wszystko kupione. Została tylko robota :(
Idę do galerii pooglądać maluszki

tofinku ja o tej szczepionce słyszałam ale nie jestem specjalnie zainteresowana myśle że gdyby to było ważne to lekarz by nam coś takiego polecił a tu nic

haha Dziewczyny ale jestescie kochane!! faktycznie moje maludy zrobily sie do siebie podobne a w rodzinie utarczki do kogo bardziej hehe  :p
wloski wlasnie wczoraj Gabi podcielismy bo juz w oczka jej wchodzily  ::)

aj... wy zawsze tak ladnie piszecie o dzieciach a ja jestem glupol bo jak na nie wszystkie patrze to juz sama nie wiem co pisac  ::) brak mi slow  ;) a powaznie ....to nie chcialabym nikogo pominac a piszac tak na szybcika jak ja ostatnimi czasy..  :p to na pewno o kims bym zapomniala  :-[
ale tak czy siak Majka bije rekordy jesli chodzi o wywolanie usmiechu!
Maciek Gazelaczka rekordy bije w usamodzielnianiu sie!
Kubus Joasi to zawsze ma jakies fajne pomysly na fryzury...musze podgladac co by Gabichne zaczac porzadnie czesac  :)
Julka Edytkowa na zakupy z mama juz sie wybrala  8)
Maksiu zostal Mikolajem (a propo ...jakie On ma oczka cudowne  ::) )
Krzysiu medal zloty za wytrzymalosc (na tym balkonie fiu... a tu taka zima  ;) )
Tosiunia Tofikuuuu... sliczna !!
i tak...pewnie wszystko co napisalam nie jest oryginalne  :p ;)

nooo faktycznie tu puchy zawsze miałam problemy z nadrabianiem a teraz prosze luzik zaglądam a tu jest jakas wiadomość albo nie ma nic
glowka04.gif

Dziekujemy za życzonka miesięczniakowe:):):) Julka padła, dziś był maraton po Selgrosie, zabrakło nam bombek i trzeba było dokupić. Kupiłam też mięsko na świąteczny obiad i trochę różnych dupereli. Ogłaszam wszem i wobec bankructwo ;D
A jak jechaliśmy samochodem słuchałam w radio wywiadu z szefem jakiejś restauracji chyba, który mówił, że w ostatnich latach bardzo popularne stało się zamawianie niektórych lub wszystkich potraw w restauracji na Wigilię i pozostałe święta. Redaktor zapytał ile by kosztowało zamówienie całej kolacji wigilijnej plus dania na pierwszy i drugi dzień świąt dla 8 osób no i wreszcie sedno- ten szef powiedział 300 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHHAHHAHHA Ja się pytam jakim cudem????

A mnie dziś mąż zaskoczył tak, że się poryczałam, dostałam prezent gwiazdkowy. Nie mógł wytrzymać do Wigilii i już dziś podrzucił pod choinkę. A w paczuszce, srebrny pierścionek z bursztynem, srebrny aniołek trzymający w dłoniach bursztyn- zawieszka na łańcuszek, i srebrne róże z bursztynowymi kwiatami- broszka, do tego Chanel no5 i mydełko w kaształcie anioła + musująca aniołkowa kostka do kąpieli:) Normalnie kopara mi zjechała na podłogę i nie mogłam jej podźwignąć.
A mieliśmy sobie nie robić prezentów :) :laugh: ;)
No to się pochwaliłam :)
Choinka już ubrana, jutro troszkę posprzątam a jakieś gotowanie i pieczenie to chyba od czwartku.

Joasiu dzieki za wiadomości od lekarza, w sumie widać z tego, że pozostaje nam czekać, może całkiem nie wyłysiejemy.

Idę do galerii:)

kurcze coś ze mną nie tak coraz słabsza jestem i wogóle źle się czuję strasznie boli mnie brzuch :-[ dopiero wczoraj skończyła mi się @ więc pewnie moje chore jelitka się odezwały dzwoniłam do swojego lekarza no i na 7 rano jadę do szpitala zrobić sobie badania, takie tam podstawowe
odezwę sie jutro papa spokojnej nocki wszystkim

A ja weszlam sobie poczytać bo mi dziś źle.
Mój mąz to osioł. Nienawidzę facetów. Okropnie sie pokłocilismy.
jestem taka wściekła ze mam ochote zabrać jutro maksa, jego rzeczy i wyjechac do rodziców

FACECI SĄ NAPRAWDE OSTRO POJEB...ANI I NIC A NIC NIE ROZUMIEJĄ KOBIET !! KUR.....WA!!!
Przepraszam ale musiałam.

szkoda, ze zadnej z was nie ma :-[ szkoda ze juz nie jest tak jak kiedyś
umieramy tu chyba
a tego to juz chyba nie przezyje

reklama
Do góry