reklama
mania
Fanka BB :)
haha Dziewczyny ale jestescie kochane!! faktycznie moje maludy zrobily sie do siebie podobne a w rodzinie utarczki do kogo bardziej hehe
wloski wlasnie wczoraj Gabi podcielismy bo juz w oczka jej wchodzily :
aj... wy zawsze tak ladnie piszecie o dzieciach a ja jestem glupol bo jak na nie wszystkie patrze to juz sama nie wiem co pisac : brak mi slow a powaznie ....to nie chcialabym nikogo pominac a piszac tak na szybcika jak ja ostatnimi czasy.. to na pewno o kims bym zapomniala :-[
ale tak czy siak Majka bije rekordy jesli chodzi o wywolanie usmiechu!
Maciek Gazelaczka rekordy bije w usamodzielnianiu sie!
Kubus Joasi to zawsze ma jakies fajne pomysly na fryzury...musze podgladac co by Gabichne zaczac porzadnie czesac
Julka Edytkowa na zakupy z mama juz sie wybrala 8)
Maksiu zostal Mikolajem (a propo ...jakie On ma oczka cudowne : )
Krzysiu medal zloty za wytrzymalosc (na tym balkonie fiu... a tu taka zima )
Tosiunia Tofikuuuu... sliczna !!
i tak...pewnie wszystko co napisalam nie jest oryginalne
wloski wlasnie wczoraj Gabi podcielismy bo juz w oczka jej wchodzily :
aj... wy zawsze tak ladnie piszecie o dzieciach a ja jestem glupol bo jak na nie wszystkie patrze to juz sama nie wiem co pisac : brak mi slow a powaznie ....to nie chcialabym nikogo pominac a piszac tak na szybcika jak ja ostatnimi czasy.. to na pewno o kims bym zapomniala :-[
ale tak czy siak Majka bije rekordy jesli chodzi o wywolanie usmiechu!
Maciek Gazelaczka rekordy bije w usamodzielnianiu sie!
Kubus Joasi to zawsze ma jakies fajne pomysly na fryzury...musze podgladac co by Gabichne zaczac porzadnie czesac
Julka Edytkowa na zakupy z mama juz sie wybrala 8)
Maksiu zostal Mikolajem (a propo ...jakie On ma oczka cudowne : )
Krzysiu medal zloty za wytrzymalosc (na tym balkonie fiu... a tu taka zima )
Tosiunia Tofikuuuu... sliczna !!
i tak...pewnie wszystko co napisalam nie jest oryginalne
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dziekujemy za życzonka miesięczniakowe Julka padła, dziś był maraton po Selgrosie, zabrakło nam bombek i trzeba było dokupić. Kupiłam też mięsko na świąteczny obiad i trochę różnych dupereli. Ogłaszam wszem i wobec bankructwo ;D
A jak jechaliśmy samochodem słuchałam w radio wywiadu z szefem jakiejś restauracji chyba, który mówił, że w ostatnich latach bardzo popularne stało się zamawianie niektórych lub wszystkich potraw w restauracji na Wigilię i pozostałe święta. Redaktor zapytał ile by kosztowało zamówienie całej kolacji wigilijnej plus dania na pierwszy i drugi dzień świąt dla 8 osób no i wreszcie sedno- ten szef powiedział 300 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHHAHHAHHA Ja się pytam jakim cudem????
A mnie dziś mąż zaskoczył tak, że się poryczałam, dostałam prezent gwiazdkowy. Nie mógł wytrzymać do Wigilii i już dziś podrzucił pod choinkę. A w paczuszce, srebrny pierścionek z bursztynem, srebrny aniołek trzymający w dłoniach bursztyn- zawieszka na łańcuszek, i srebrne róże z bursztynowymi kwiatami- broszka, do tego Chanel no5 i mydełko w kaształcie anioła + musująca aniołkowa kostka do kąpieli Normalnie kopara mi zjechała na podłogę i nie mogłam jej podźwignąć.
A mieliśmy sobie nie robić prezentów :laugh:
No to się pochwaliłam
Choinka już ubrana, jutro troszkę posprzątam a jakieś gotowanie i pieczenie to chyba od czwartku.
Joasiu dzieki za wiadomości od lekarza, w sumie widać z tego, że pozostaje nam czekać, może całkiem nie wyłysiejemy.
Idę do galerii
A jak jechaliśmy samochodem słuchałam w radio wywiadu z szefem jakiejś restauracji chyba, który mówił, że w ostatnich latach bardzo popularne stało się zamawianie niektórych lub wszystkich potraw w restauracji na Wigilię i pozostałe święta. Redaktor zapytał ile by kosztowało zamówienie całej kolacji wigilijnej plus dania na pierwszy i drugi dzień świąt dla 8 osób no i wreszcie sedno- ten szef powiedział 300 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHHAHHAHHA Ja się pytam jakim cudem????
A mnie dziś mąż zaskoczył tak, że się poryczałam, dostałam prezent gwiazdkowy. Nie mógł wytrzymać do Wigilii i już dziś podrzucił pod choinkę. A w paczuszce, srebrny pierścionek z bursztynem, srebrny aniołek trzymający w dłoniach bursztyn- zawieszka na łańcuszek, i srebrne róże z bursztynowymi kwiatami- broszka, do tego Chanel no5 i mydełko w kaształcie anioła + musująca aniołkowa kostka do kąpieli Normalnie kopara mi zjechała na podłogę i nie mogłam jej podźwignąć.
A mieliśmy sobie nie robić prezentów :laugh:
No to się pochwaliłam
Choinka już ubrana, jutro troszkę posprzątam a jakieś gotowanie i pieczenie to chyba od czwartku.
Joasiu dzieki za wiadomości od lekarza, w sumie widać z tego, że pozostaje nam czekać, może całkiem nie wyłysiejemy.
Idę do galerii
kaśka k
Fanka BB :)
kurcze coś ze mną nie tak coraz słabsza jestem i wogóle źle się czuję strasznie boli mnie brzuch :-[ dopiero wczoraj skończyła mi się @ więc pewnie moje chore jelitka się odezwały dzwoniłam do swojego lekarza no i na 7 rano jadę do szpitala zrobić sobie badania, takie tam podstawowe
odezwę sie jutro papa spokojnej nocki wszystkim
odezwę sie jutro papa spokojnej nocki wszystkim
A ja weszlam sobie poczytać bo mi dziś źle.
Mój mąz to osioł. Nienawidzę facetów. Okropnie sie pokłocilismy.
jestem taka wściekła ze mam ochote zabrać jutro maksa, jego rzeczy i wyjechac do rodziców
FACECI SĄ NAPRAWDE OSTRO POJEB...ANI I NIC A NIC NIE ROZUMIEJĄ KOBIET !! KUR.....WA!!!
Przepraszam ale musiałam.
szkoda, ze zadnej z was nie ma :-[ szkoda ze juz nie jest tak jak kiedyś
umieramy tu chyba
a tego to juz chyba nie przezyje
Mój mąz to osioł. Nienawidzę facetów. Okropnie sie pokłocilismy.
jestem taka wściekła ze mam ochote zabrać jutro maksa, jego rzeczy i wyjechac do rodziców
FACECI SĄ NAPRAWDE OSTRO POJEB...ANI I NIC A NIC NIE ROZUMIEJĄ KOBIET !! KUR.....WA!!!
Przepraszam ale musiałam.
szkoda, ze zadnej z was nie ma :-[ szkoda ze juz nie jest tak jak kiedyś
umieramy tu chyba
a tego to juz chyba nie przezyje
reklama