reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Nianiu pewnie dzis już ci przeszło ;D też tak nieraz mam, że mam ochotę uciec od mojego męża i mam taką w sobie złość na niego, że w chwili tej go nienawidzę, ale to chwilowe i muszę powiedzieć, że więcej jest tych chwil w których go kocham szaloną miłością i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Daję sobie głowe uciąć, że u was jest tak samo i to tylko chwilowy kryzys i dziś wszystko napewno już wróciło do normy. No co zrobic kazdy ma jakieś odchyły, zwłaszcza chłopy.

reklama
hejka babki:)

Martuśka u nas się zaczęło zupełnie niespodziewanie to nocne spanko, przecież jeszcze parę dni temu pisałam, że młoda daje koncerty w nocy po kilka razy. Co prawda, nie płakała, ale domagała się jedzonka. Dziś w nocy pierwsza pobudka była o 4 czyli po 7,5 godzinach snu a potem o 9 rano. To była chyba 4 noc z rzędu jak tak ładnie śpi, ale za to w dzień prawie wcale, strzela sobie takie drzemki po 15 minut, może ze 2 w ciągu dnia. Jestem pewna, że to właśnie dzięki temu potem ładnie spi. A Alus to pewnie przez ząbki się zrobił niespokojny. To minie, zobaczysz :) A tymczasem dużo sił Ci zyczę !!:)

lecę czytać dalej :)

czesc dziewczynki:)

u mnie juz lepiej...chyba antybiotyk zaczyna dzilac!!!!noc tez nawet nawet............

zaraz zaczynam swiateczne porzadki, bo mnie w tym calym balaganie swieta zastana!!!!!!

niania kazdy kryzys umacnia w jakis sposob zwiazek......jestesmy teraz troche jak ksiezkiczki zamkniete w wiezach....czekamy az ktos nas uratuje.....a nasz ksiaze nie zdaje sobie sprawy z tego, ze my teraz gramy zupelnie nowe role....i czasami trudno jest sie w tym wszystkim odnalesc!!tesknimy podswiadomie do czasow kiedy martwilysmy sie tylko o siebie.....a teraz na glowie tyle obowiazkow!!!!ja marze czasem o zwyklym wyjsciu do ludzi.....bo juz czasem mam dosc tych pieluch, noszenia na raczkach, odbijania.......ale trzeba przetrzymac!!!!

trudny temat........sama sie nie moge w nim odnalesc......

Joaska pisze:
niania kazdy kryzys umacnia w jakis sposob zwiazek......jestesmy teraz troche jak ksiezkiczki zamkniete w wiezach....czekamy az ktos nas uratuje.....a nasz ksiaze nie zdaje sobie sprawy z tego, ze my teraz gramy zupelnie nowe role....i czasami trudno jest sie w tym wszystkim odnalesc!!tesknimy podswiadomie do czasow kiedy martwilysmy sie tylko o siebie.....a teraz na glowie tyle obowiazkow!!!!ja marze czasem o zwyklym wyjsciu do ludzi.....bo juz czasem mam dosc tych pieluch, noszenia na raczkach, odbijania.......ale trzeba przetrzymac!!!!

oj tak tak tak tak tak, i po 100kroć TAK, dobrze gada dziewczyna- dać jej pysznej kawki:) !!!:)
podpisuję sie oboma rękami, nogami i palcyma:)

Kate 100 lat dla Krzysia z okazji wkroczenia w 6 miesiąc :laugh::) On tylko jeden dzień młodszy od mojej Juleczki :)

alka pisze:
E mamo - kochana - ostatnio mieliśmy inaugurację pstrąga wg Twojego przepisu - MIODZIO!!!!

[E mamo - taki mąż to ssssssssssskarb  :p :p :p :p :p

:):):):) cieszę się, że smakowało :)
A mój mąż to rzeczywiście skarb :) ma czasem takie miłe odpały, co prawda nie za często, ale jak już mu odpali to na całego :)
Teraz nawet trochę mi niezręcznie pisać o tym w obliczu awantury u Niani :), ale tak to jest,  sz l a g  trafia w różne domy o różnych porach. Był taki czas, że na forum dziewczyny toczyły peany na cześć swoich mężów, to było gdzieś jak maluchy miały może po 1,5 miesiąca, a u nas wtedy był kryzysik. Nic nie pisałam, bo nie chciałam smucić, z resztą czułam się wtedy taka nieprzystosowana :p :p :p U Was była idylla a u nas sajgon. Ale było minęło. Dla zdrowia psychicznego uważam musi coś od czasu do czasu pieprznąć :):):):)
Ważne, żeby potem było OK.  ;D

acha, Asiu, dzięki za adres tej polskiej stacji radiowej w internecie, od wczoraj sobie słucham- jest cool !!! dzięks:)

e_mama pisze:
acha, Asiu, dzięki za adres tej polskiej stacji radiowej w internecie, od wczoraj sobie słucham- jest cool !!! dzięks:)

alez nie ma za co:) ja wlasnie sobie jej slucham.....ah te swiateczne pioseneczki!!!!!!
a i zapomnialam pogratulowac prezentu.....poprosze o foteczke!!!!hihihi

reklama
Alka piszesz się na spotkanie po świętach a przed Nowym Rokiem z Koleżankami z Trójmiasta ?? (dokładny dzień jeszcze do ustalenia) start: Targ węglowy pod drzewkiem  ;D ;D ;D ;D ;D ;D a potem Długa, a potem gdzieś kawuśka :) ??? ZAPRASZAM!!!:)

Do góry