reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

no..........wrocilam od lekarza....zmienila mi antybiotyk na lepszy, mam go brac przez tydzien, zobaczymy czy pomoze!!!daj Bog!!

i oczywiscie pytalam o Nasz wspolny problem z wlosami, a ze moja lekarka jest lekarzem rodzinnym i ma specjalizacje z ginekologii polecila mi, zeby przez miesiac brac Falvit ( nawet nie wiedzialam, ze on kosztuje tylko 7 zl) i trezba poczekac, organizm jest wykonczony przez ciaze i to stad te wlosy....jak nabierze witaminek to bedzie dobrze!!i jeszcze mowila, ze w naszym organizmie jest duzy niedobor zelaza i trzeba jesc duzo zielonych wazyw, szczegolnie lisciastych jak salata i moj ukochany szpinak!!!!mam nadzieje, ze to pomoze.,.............dzisiaj sie przerazilam, tyle mi wlosow wypadlo przy myciu juz nie mowiac o czesaniu!!!

co do sprzatania to ja jeszcze nic nie zrobilam............chyba zaczne od jutra, teraz Rafal ma wolne a ja jakos nie lubie sprzatac jak mi sie ktos po chalupie placze!!!tylko strasznie mi sie nie chce.............musze sie zmobilizowac.............chyba tylko choinka moze mi teraz pomoc, jak juz bedzie to czuc bedzie swiateczna atmosferke!!!!

reklama
hej hej...my siedzimy w domu a jak na zlosc musialabym pojsc do sklepu bo mi troszke brakuje w lodowce a w takim mrozie to moge pomarzyc o zakupach :p

Joasiu jak zdrowko? :-* aa wiesz ze my tej polskiej stacji sluchamy non stop ;D
elfiku nie zdazylam... :-[ zlozyc Wam zyczen ...ale moze uda Ci sie tu zagladnac? duzo pozytywnych mysli, usmiechu od ucha do ucha...milosci,pysznosci i wszystkiego naaaaaaj!!! na Swieta :-* :-* :-*
ps jak Weronisia zniosla lot?

Tofinku jak znajde chwile to wlepie pare zdjec tej mojej bandy ::) ;)
Kasik u nas tez zebow ni widu ni sluchu..ale sie nie martwimy.... Tymulo uraczyl nas tym widokiem w 8 miesiacu ;D

no i wklasnie tez sie zastanawiam co tam u Kredzi -ale na szczescie sie odezwala :)
co tam u ZABKI, ANI I.., ANITKI, GRASZKI, juz dawno ich tu nie bylo :-[ zapomnialy o nas

no i co tam nasza AGULA, LILA, ASIOLEK,NIANIA, SYLWIA,... porabiaja!???
no tak Lila to pewnie maturka-kciuki trzymam Lila!!!!
Niani! nowy domek!
a gdzie reszta???

szkoda, że nie mieszkamy gdzieś blisko siebie-moglybysmy popolnować nawzajem naszych dzieci, tak aby można bylo chociaż na godzinkę gdzieś wyskoczyć, jednak domy wielopokoleniowe mialy swoj sens... ja calymi dniami siedze sama z Tosią-mąż pracuje po 13, 14 godzin :mad:,

targają mną sprzeczne uczucia, z jednej strony chcialabym wrocić do pracy, a z drugiej jak patrzę na moją kruszynę, jak śmieje się w glos gdy się razem wyglupiamy, to myśle sobie że za nic nie chcę wracać... i jak tu dogodzić kobiecie ::)

Tofinku nie wiem ??? na dzien dzisiejszy chyba nie...ale w styczniu mamy badania kontrolne wiec zapytam co i jak bo szczerze mowiac nie mam o tych pne...cos ::) pojecia :-[

mania ale super zdjęcia w galeryjce, dopiero teraz zdalam sobie sprawę jak ciężko jest takim mamusiom co mają dwojeczkę takich maluchów, a uświadomilo mi to zdjęcie, gdzie razem śpią... ::)

reklama
Ale śliczne zdjęcia :)
Mania, ale Gabcia ma już długie włoski :) Jakie śliczne. A na tym zdjęciu gdzie śpią, to strasznie podobni do siebie. A jakie aniołki :)

Tusia, a Majka nieźle sobie to wykombinowała z tym prezencikiem :D

Do góry