reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny!!!! Majce wychodzi ząb - na dole dwujeczka. Narazie taka mała kropka troche ostra no ale trzeba sie pochwalic. ;D

reklama
Kasiu Martynka śliczna i juz tak wydoroslala. Jeny jakie porownanie z tym dzieckiem 4 miesiace starszym. Twoja taki krasnalek mały była. Teraz jak tak zobaczyłam to bym sie bala takie małe bobo dotknąc, wydaje sie takie kruchutkie.

Tusia GRATULUJEMY ZĄBECZKA!!! Widzę, że nie tylko u nas będzie się działo  ::) :laugh:

Alka
cmokasy za komplementa  :-* :-* ;)

i w ogole dziękujemy wszystkich gratulacji ząbeczka..Niestety, wczoraj wieczorem późnym mój entuzjazm minął, a dlaczego? Było mniej więcej tak:
ja do męża: mam dla Ciebie mega newsa- nasze kochanie dostaje zęby !!!
mąż: no wiem, Kasia mi dzisiaj mówiła...
:p :p :p
No, ale dobra, nie narzekam...Zwłaszcza, że siostra własnie do mnie przed chwilą dzwoniła z wiadomością, że małemu się wszytsko poprzestawiało, raz chce się bawić, raz spać, raz płacze, raz się śmieje, ślini sie tak, że już chyba w piwnicy sufit zalało i w ogóle Mariusz ma kupic po pracy żel na dziąsła i coś łagodzącego bol, bo chyba da nam dzisiaj do wiwatu  :p

Dziewczyny, juz zaczelam na wątku prezentowym naszym, ale widze ze tam maly ruch wiec wskoczylam tu i mam MEGA-WZNE pytanie:
co kupić mężczyźnie na gwizdkę??????????

Szukam czegos innego niz kosmetyki i elementy garderoby, no bo ilez to mozna... co roku to samo... na razie mam w opcji plecak, ale moze macie jakies inne pomysly ktore mnie zainspiruja?

moj maz ma fiola na punkcie fotografi wiec dostanie filtry do aparatu - ja sie nie znam, ale jego kolega mi pomogl w wyborze i wypytaniu mojego macka co i jak. Wiec jestem szczesliwa bo wiem ze sie mu bedzie bardzo podobalo ;D

ja prezenty w tym roku daje tylko takie symboliczne a większe to już sobie z siostra nawzajem pokupimy ;D ::) jak ruszymy na miasto to hoho ::)

weronika dzisiaj spioch straszny, zjadła przed 13 obiadek- dzisiaj była premiera mięska które jej bardzo smakowało- i zasnęła mi na rękach w trakcie obowiązkowego codziennego zwiedzania domku ;D

reklama
Do góry