reklama
tusia25
Fanka BB :)
Kasiu Martynka śliczna i juz tak wydoroslala. Jeny jakie porownanie z tym dzieckiem 4 miesiace starszym. Twoja taki krasnalek mały była. Teraz jak tak zobaczyłam to bym sie bala takie małe bobo dotknąc, wydaje sie takie kruchutkie.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Tusia GRATULUJEMY ZĄBECZKA!!! Widzę, że nie tylko u nas będzie się działo : :laugh:
Alka cmokasy za komplementa :-* :-*
i w ogole dziękujemy wszystkich gratulacji ząbeczka..Niestety, wczoraj wieczorem późnym mój entuzjazm minął, a dlaczego? Było mniej więcej tak:
ja do męża: mam dla Ciebie mega newsa- nasze kochanie dostaje zęby !!!
mąż: no wiem, Kasia mi dzisiaj mówiła...
No, ale dobra, nie narzekam...Zwłaszcza, że siostra własnie do mnie przed chwilą dzwoniła z wiadomością, że małemu się wszytsko poprzestawiało, raz chce się bawić, raz spać, raz płacze, raz się śmieje, ślini sie tak, że już chyba w piwnicy sufit zalało i w ogóle Mariusz ma kupic po pracy żel na dziąsła i coś łagodzącego bol, bo chyba da nam dzisiaj do wiwatu
Alka cmokasy za komplementa :-* :-*
i w ogole dziękujemy wszystkich gratulacji ząbeczka..Niestety, wczoraj wieczorem późnym mój entuzjazm minął, a dlaczego? Było mniej więcej tak:
ja do męża: mam dla Ciebie mega newsa- nasze kochanie dostaje zęby !!!
mąż: no wiem, Kasia mi dzisiaj mówiła...
No, ale dobra, nie narzekam...Zwłaszcza, że siostra własnie do mnie przed chwilą dzwoniła z wiadomością, że małemu się wszytsko poprzestawiało, raz chce się bawić, raz spać, raz płacze, raz się śmieje, ślini sie tak, że już chyba w piwnicy sufit zalało i w ogóle Mariusz ma kupic po pracy żel na dziąsła i coś łagodzącego bol, bo chyba da nam dzisiaj do wiwatu
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, juz zaczelam na wątku prezentowym naszym, ale widze ze tam maly ruch wiec wskoczylam tu i mam MEGA-WZNE pytanie:
co kupić mężczyźnie na gwizdkę??????????
Szukam czegos innego niz kosmetyki i elementy garderoby, no bo ilez to mozna... co roku to samo... na razie mam w opcji plecak, ale moze macie jakies inne pomysly ktore mnie zainspiruja?
co kupić mężczyźnie na gwizdkę??????????
Szukam czegos innego niz kosmetyki i elementy garderoby, no bo ilez to mozna... co roku to samo... na razie mam w opcji plecak, ale moze macie jakies inne pomysly ktore mnie zainspiruja?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
zwracam honor wątkowi - pojawiła się odpowiedź Joasi
moj maz ma fiola na punkcie fotografi wiec dostanie filtry do aparatu - ja sie nie znam, ale jego kolega mi pomogl w wyborze i wypytaniu mojego macka co i jak. Wiec jestem szczesliwa bo wiem ze sie mu bedzie bardzo podobalo ;D
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
heloo dziekujemy za miłe komplemeciki, gratulujemy zębusia Majeczce :-* my nadal bezzębne ;D
no i E-mamo to miło że Ci się przyśniłam ale nie powiem wolałabymw w jakiejś bardziej przyjemnej scenerii
no i E-mamo to miło że Ci się przyśniłam ale nie powiem wolałabymw w jakiejś bardziej przyjemnej scenerii