reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

u nas sypią się z nieba wielkie płaty śniegu Martynia próbowała nawet złapać ale wszystkie płatki jej uciekały hihi no i trochę się denerwowała
co do mnie nogi totalnie przemoczone, gdyby choć troszke było mroźno to nie byłoby takiej chlapy

reklama
gratulujemy Majeczce zabka!!!!!ale nam sie sypnelo......hihiihi

a my wrocilismy z zakupow.....oczywiscie nie obylo sie bez klotnii......kupilam Kubie deserek jablko z bobovity.....kusi mnie, zeby juz mu dac, ale zobaczymy jeszcze, myslalam ze moze w wigilie, zeby poczol, ze dla niego tez sa swieta!!!!no i kupilam kleik kukurydziany, mam zamiar dawac malemu moje mleko z kleikiemtylko jeszcze nie wiem w jakich proporcjach.......

Iwon pisze:
Niestety, wczoraj wieczorem późnym mój entuzjazm minął, a dlaczego? Było mniej więcej tak:
ja do męża: mam dla Ciebie mega newsa- nasze kochanie dostaje zęby !!!
mąż: no wiem, Kasia mi dzisiaj mówiła...
:p :p :p

Wlasnie ja sie najbardziej boje tych utraconych "pierwszych razy" i pierwszych spostrzezen, ktore zawsze do mnie naleza jak pojde do pracy :(. Moze sie okazac ze to opiekunka jako pierwsza uslyszy jak Jas mowi mama lub tata :(. Ale co zrobic trzeba sie na cos zdecydowac w zyciu...

Martyna-Kobieta subtelna o nieprzecitnej intuicji, szybkiej i trafnej decyzji, dobry znawca ludzkiej natury. Powinna posiadać wszechstronne wyksztaBcenie. Lubi przyrod i dobre filmy, jak również nowoczesne ubiory. Nie znosi aby jej rozkazywano.

a moja Tosia nauczyla się przewracać z plecków na brzuszek i wysiągać sobie rączkę spod brzuszka.a teraz leży na boczku i gada z kotem :laugh:

reklama
wiecie jakie książeczki dla dzieci można kupić w EMPiKU?

"o malym krecie, ktory chcial wiedzieć kto mu narobil na glowę" jak to zobaczylam to myslalam, że padnę

Do góry