reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

cześć kobitki ;D

dawno Was nie czytałam
Tusia wpadła do mnie na wrzesień i mi przypomniała o Was ;D
ide popatrzeć na te wasze dzieciaki kochane

oglądam je regularnie :)

spokojnej nocki narka :)

reklama
NiaNia pisze:
kate332 pisze:
NiaNia to mamy tą samą wagę znaczy sie nasze dzieciaki
mój krzysiek ma przy tym 71 cm długości

Maks pewnie tez gdzie tyle. Jak go mierzyłam sama to wychodziło 74 ale nie ufam sobie :laugh: W końcu jestem matka i mam tendencje do przesadzania w kwestii moje synka ihii
z tą miarą to i tak jest tak na oko bo przeciez nawet pielęgniarka tez sie moze pomylic zalezy jak sie dziecko da "rozciągnąć" do mierzenia

straszna noc przezylam.........juz dawno tak zle nie spalam, choroba miala chyba swoje epicentrum w nocy!!!
i w dodatku moj synek nie zabardzo mi pomogl w jej przespaniu!!!!!!!jestem dzis nieprzytomna!!!!!

Iwon Kornelkowi gratulujemy zabka:) :)

wszystkie dzieciaczki sliczne w galeryjce.....a Martynka Kasi zmienila sie nie do poznania, Kornelek tez sliczny, oj bedzie on lamal kobiece serca oj bedzie!!Majeczka prawdziwa modelka.....o ogilnie wszystkie dzieciaczki superasne!!!!!!!

częśc dziewczyny
moja głupia klawiatura nie chce pisac polskich znaków, musze mocno alt naciskac ::)
wczoraj robiłam przedwstępne pakowanie i nie zaglądałam wieczorem wiec teraz ide nadrobic.
oczywiscie kawa stoi obok ;D

Iwon pisze:
Dziewczynki! Dzisiaj przy kąpieli wykryłam u Kornela przyczajonego sprawcę marudzenia i nocnych rzucawek- u góry pojawiła się mała, biała kreseczka! Tak, tak, idzie nam ząbek !!! Hurraaaa :laugh: :) 8) O0 Jestem z niego taka dumna, że w łazience prawie pod sufit skakałam, a dodatkowo kręcił mnie fakt, że to ja miałam przyjemność zobaczyć pierwsza to cudo ;D
Akurat miałam fuksa, bo z reguły mąż kąpie Kornela, czasem tylko, jak go nie ma wieczorkiem, to go zastępuję.

Ale fajnie...hihihi..
Tylko zazwyczaj podobo wyłażą pierwsze dolne?? Ale co tam, zaraz będę obdzwaniać rodzinkę :laugh:
NOOOO to gratulacje wielkie i całuski od jeszcze nadal bezzębnej Weroniki :laugh: dorosłego mamy Kornelka

tusia26 pisze:
Wiecie co czy waszym dzieciaczkom tez nieraz jakis zly sen sie przysni i takim przerazliwym placzem nagle wybuchaja, bo moja Majeczka nieraz tak ma i przed chwila tez wlasnie do niej z tego powodu lecialam.
u nas Tusiu to samo, często Weronika tak zapłacze a jak pędze na złamanie karku i zanim zalece to juz czasem ona zaśnie i śpi spokojnie a czasem trzeba ja chwile ponosic

Byłam w galeryjce ::) normalnie słów mi brakuje żeby opisac te nasze słodziaki wszystkie!!!!!!
Nic dodac nic ując mamy najpiękniejsze dzieci na świecie!!!!

ale mam lenia..............eh....

dzisiaj wybieramy sie na swiateczne zakupy....mam nadzieje, ze cos dla siebie upoluje hihihihihi

elfiku biedaku ale masz z tym pakowaniem.......ale za to jakie swieta beda fajoskie!!!!!

reklama
Do góry