reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Pewnie i zaleta i wada w jednym ;D.Mnie bylo wygodnie ;).Maly szkrab spal z nami w lozku, z reszta to do dzis mu sie zdaza.(Karmilam go piersia do 17 miesiaca zycia).Mial co prawda swoje lozeczko, ale wstawanie w nocy po malego i odnoszenie go na miejsce bylo dla mnie meczace.Wiec spal z nami jak chcial pic to podnosilam bluzeczke maly popil i odrazu zasypial a ja kimalam przy nim caly czas :laugh:.Rano wstawalam wyspana i wesolutka,podobnie jak moj maly ;).

reklama
Mi to dopiero przestala waga spadac :laugh:.Wiec sie bardzo ciesze i moj doktorek rowniez ;).Ale i tak jestem jeszcze 8 kilo na minusie :p.

A teraz śpi bez problemów w łóżeczku?
Ja to sobie obiecuję, że mały nie będzie z nami spał, bo pisałyście kiedyś, jak to trudno potem malucha odzwyczaić od tego. Ale obiecanki cacanki :) Jego łóżeczko będzie stało zaraz przy naszym, więc pewnie i tak u nas będzie lądował :)
A jak to z seksem przy takim maluchu? Nie krępujecie się?

Oduczanie maluszka od wspolnego spania nie jest latwe to fakt.Ale dla mnie latwiejsze niz nocne wedrowki z noworodkiem ;).Teraz Dorian spi juz na swoim tapczanie,czasem jadnak wsakuje do nas.A jesli chodzi o seksik to jakos sobie radzimy ;D.Zawsze mozna wybrac jeszcze inne miejsce niz lozko,prawda?

Ja jestem juz pewna,ze jsli tylko bende mogla to bende karmic piersia znowu i wiem takze,ze 2 pocieszka tez bedzie spac z nami.Ja przedewszystkim spokojniejsza jestem kiedy noworodek spi przymnie,w tedy nie martwie sie czy oddycha czy sie nie zachlysnol....

U mnie tez się szykuje pokój dziecięcy i sypialnia w jednym. Na szczęście w razie czego mamy rozkładaną sofkę w drugim pokoju - jak coś to się tam będzie można przespać ;)
Pokój niedawno malowany był - nie pod bobaska - ale przynajmniej nie musimy remontować żeby odświeżyć. ciekawe czy będzie chłopak bo ściany niebieskie....

Dziewczyny napiszcie mi jak umieśc suwaczek w podpisie. Coś nie moge sobie z tym poradzić

Z góry dziękuję

reklama
Do góry