reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tak sobie mysle od jakiegos czasu, moze cos weronike boli  ??? zeby tyle plakac? ale z drugiej strony jak ja naraczki wezme lub zdejme jej pieluche to cisza natychmiast i usmiech,
kurcze i zostawiac tu dziecko z babciom,rozpuscila mi corcie i tyle

reklama
Nianiu - gratuluję! Zakup własnej chaty to chyba jeden z ważniejszych momentów w życiu.

Dla Kornelka dużo buziaczków! :-* :-* :-* :-* :-*

Ja dziś jestem padnięta. Mały urządzał sobie pobudki co chwile, do tego Paula tak strasznie w nocy kaszlała, jakies duszności miała i trzeba było ja pilnować. Do tego ta pogoda jakaś taka dupowata.Bleeeee :(

elfiko pisze:
Nianiu ja tez Ci gratuluje skarbie, kiedy olanujecie sie tam wprowadzic?
E-mama moj maz tez ma uczulenie na pierze i katar od rana do poludnia wiecznie i bierze na to zyrtec i nawet mu lagodzi obiawy

Dzięki dziewczyny, dzieki Elfiko :-* Umówilismy się z włascicielami domu, ze w ciagu dwóch miesiecy od podpisania aktu notarialnego czyli od dziś powinni się wyprowadzić ;D Zapowiada sie, ze zrobią to wczesniej. Pewnie jezscze odmalujemy zeby bo ładniej i sie wprowadzimy ;D Jezu ja to normalnie w to nie wierze. To jak jakaś bajka.
Zawsze chcielism miec dom ale jakos tak odwlekalo sie to w czasie. I pomyslec, ze pod koniec paździrnika bedac na spacerze z maksem zadzowniłam do michała i powiedziałam, ze ja nie chce tu dłuzej mieszkać bo tu jest brzydko i naawet nie ma gdzie chodzić na spacery. A teraz 2 miesiace póxniej mamy dom!! Huraaa. I tu brakuje mi buxki <jupi> z gg.

Na TVN Style jest teraz progaram w którym wysteuje pediatra ze szpitala w którym rodziłam (Gazalaczek tez). Ta babka tez bywała u nas na zajeciach w szkole rodzenia :)

Hej. Życzymy zdrówka wszystkim :) Nianiu, gratuluję :) i pozdrawiamy gorąco Kornelka z okazji ukończenia 5 miesięcy!
Gazelaczku, super te fotki Maciusia Chichotka.
Dziś udało mi się w końcu nagrać gruchanie Kingi, kombinowałam juz od jakiegoś czasu, ale jak mnie widzi z jakimś sprzętem w ręce, to milknie i przyglada się uważnie, co ta mama znowu cuduje. I pewnie dlatego ma zawsze zdziwoną minę na zdjęciach ;)

Niuńka pisze:
Nianiu - gratuluję! Zakup własnej chaty to chyba jeden z ważniejszych momentów w życiu.

Dla Kornelka dużo buziaczków! :-* :-* :-* :-* :-*

Ja dziś jestem padnięta. Mały urządzał sobie pobudki co chwile, do tego Paula tak strasznie w nocy kaszlała, jakies duszności miała i trzeba było ja pilnować. Do tego ta pogoda jakaś taka dupowata.Bleeeee :(
Niuńka dziekuje bardzo. Trzymaj sie nasz biedaku. Juz niebawew wiosna i dzieciaczki beda zdrowiutkie.
Masz sliczne tickerki pod postami.

Niuńka a jak tam twoja waga?? Pytam bo pamietam, ze biedaku tak bardzo przybrałas w ciazy. Spadło cos?

damayanti pisze:
...............ale jak mnie widzi z jakimś sprzętem w ręce, to milknie i przyglada się uważnie, co ta mama znowu cuduje. I pewnie dlatego ma zawsze zdziwoną minę na zdjęciach ;)

Heheheheh u mnie dokładnie to samo :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry