reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu
ja jeszcze mam pytanie czy te wszystkie składniki tzn boczek, kielbaska zwyczajna, filet z ryby lub co Wam fantazja podsunie to wkładasz do jednej zapiekanki wszystkie czy np jak ryba to nie kiełbasa albo sam boczek ? mam ochote ją zrobic i sie tak przymierzam i ciągle mam jakis problem

reklama
Byłam wczoraj z Oliwierkiem u lekarza homeopaty no i on stwierdził że on tu nie widzi żadnej choroby (Oli kaszle i ma zapchany nosek) i że to są najprawdopodobniej oznaki alergii no i jestem na diecie zero nabiału, jajek czedolady, orzechów, niewiem jak dam radę bez słodkości i jodurcików
Ale najbardziej jestem zła na to że mały brał niepotrzebnie 14 zastrzyków :( :( :(

Czesc Babeczki ;D Dziś fajna noc. Mó mały misio chyba zaczyna łapać o co chodzi. Oby!
A teraz jemy sniadanko i piejmy kawke. Czekamy na tate i ok 12 jedziemy "sfinalizować" naszą transakcję zycia DOM ;D Podpisujemy dziś akt noterialny.

witam babulki :)

Kubusiowi sie cos poprzekrecalo i wczoraj poszedl spac kolo 23........oczywiscie wczesniej polozylam go, ale chyba nie mial zamiaru spac!!!ale nawet sie wyspalam......

kate te skladniki to osobno, albo albo....

niania to gratuluje z calego serca!!!!!

ania.g pisze:
gazeleczku, alez macius ma juz wielkie zabki - bomba!!! - gryzie juz nimi ostro??? :(

oj gryzie ;D na szczescie przestal podgryzac mnie przy karmieniu. Ale gdy tylko zlapie nas za palec to zaraz ładuje sobie do buzi i gryzie. Zupelnie jak chomik :D

Niania - gratulacje. To musi byc super przezycie taki zakup własnego domu! No i jak Was znam, to wieczorem pewnie bedziecie świetowac i jutro znow bedziesz miala co nam opisywac ;) ;D

gazelaczek pisze:
Niania - gratulacje. To musi byc super przezycie taki zakup własnego domu! No i jak Was znam, to wieczorem pewnie bedziecie świetowac i jutro znow bedziesz miala co nam opisywac  ;) ;D

zgadzam sie :D :D :D

a mnie straszliwie gardlo boli, Rafal chory, ja zaczynam, mam nadzieje, ze Kube ominie!

gazelaczku Maciejka ma sliczne zebiska hihihihihhhi

gazelaczek pisze:
Niania - gratulacje. To musi byc super przezycie taki zakup własnego domu! No i jak Was znam, to wieczorem pewnie bedziecie świetowac i jutro znow bedziesz miala co nam opisywac  ;) ;D

opisywać i ...opijać ;D

Powiem Wam juz zupełnie na serio, ze przez to siedzenie w domu, monotonię i zmęczenie człowiek jakos inaczej reaguje. Kiedyś bym skakała do sufitu a teraz jakos tam "zamulenie" się cieszę..Mam nadzieje, ze to minie i bede sie cieszyć pełną gębą  ;D no bo kure w końcu jest z czego.
Mam tylko nadzieje, ze mój syn bedzie tolerancyjny bo samo czytanie aktu traw godzine!! A jezscze bank i inne rzeczy ::)

reklama
Witam rano!
u mnie gorzej byc nie moze ale sie nie poddaje ::)
Weronika ( teraz powiem brzydko!) pierdolca dostala :mad:
ryczy, ryczy, drze sie i tak cala dobe niemal z malymi przerwami na sen, w nocy bylo 8!!!!!! pobudek, a jak ramo wstala to smoka wyplula i zaczela ryczec, skonczyla pol godziny temu kiedy to ja uspalam jakims cudem.
jest 10 rano a ja wlasnie pije druga kawe i mam juz na koncie tabletke od bolu glowy :mad:

Do góry