reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joasia nie daj sie! - zapodaj sobie cieplutkie mleczko (osobiscie nie znosze:() i wskocz do lozeczka - kuracja pewnie bedzie musiala poczekac jak ulozysz Kubusia do lozeczka. Czymam kciuki za powodeznie akcji:)

Ja jeszcze wiosny nie chce - chociaz zimy ni elubie. ale marze juz o nartkach - w zeszlym sezonie ze wzgledu na ciaze ani raz nie szusowalam :( i wtym roku za wiele tez nie poszaleje, ale zawsze wiecej niz rok temu. Poza tym kocham biale swieta - tylko chyba nie zapowiada sie zbyt bialo:(

kolorowa_kredka pisze:
zaległości zaległości...:(
jak się dorwałam to jak wygłodniały wilk :D dobrze że dużo nie mam do nadrobienia :) ale i tak teraz nie mogę :( wdepłam się tylko przywitać więc

witam kochane !!
żyjemy, choć ja wieczory mam zajęcie, bo Tymul śpi godzine i później jest noszenie, płakanie, marudzenie, kołysanie, tulenie.....wczoraj do 23 przed wczoraj 23.30 jeszcze wczesniej 23.15 no i wcześniej 00.15 !!! masakra już myślałam pierwszym razem, że może zbyt dużo wrażeń no i kawa, drugim może jednak kolka bo popłakiwał i tylko w pionie dobze alee jużnie wiem sama dziś spróbuję położyć Go spać po 21 ale nie wiem czy sie uda, bo sam zasypia koło 20 ! ahh
siostra chodzi tylko i sie śmieje "chciałaśto masz"

hanti miło cię widzieć :) a u nas plus cyc jest jeszcze herbatka czasami nic poza tym :) cały czas się waham czy dać kleik czy nie "dziś chyba dam kleik, ......nie jednak jeszcze nie daję........a może dam ;) " ale jeszcze jak narazie czekamy z miesiąc
kolorowa kredko witam ostatnio myślałam ,co tam u Ciebie i Tymula...........i widzę,że przechodzimy podobny etatap ze spaniem,
już zaczyna mnie to trochę męczyć(wcześniej to chociaż wieczory mialam dla siebie),wieczorkiem to noszenie i cyc i zabawa,a sen gdzieś koło 24,albo i póżniej.
A już od jakiegoś czasu zagęszczam swój pokarm kaszką kukurydzianą w karmieniu wieczornym! :p

tylko,że takie pierwsze miarodajne powinno być po 6. tygodniu bo wtedy podobno cokolwiek widać, tzn czy jest jakaś nieprawidlowość, bedzie dobrze nie martw się :-* trzymam kciukasy jak wejdziesz na ten link i poczytasz więcej to moze sie uspokoisz troszkę...

tusia26 pisze:
Lekarz co oglądal byl plci meskiej ii powiedzial mi, ze czyms sztywniejszym mam owijac, ze moze flanelowa pielucha, on jakis dziwny na przedostatniej mi mowil, ze jak chce to moge ja tetrowac jak mi wygodnie.
Tusia na allegro widziałam takie specjalne pieluchy do rehabilitacji,a tak poza tym to musisz dokladnie się dowiedzieć,czy Majeczce wolno będzie chodzić(znalam matkę,co jej córce nie wolno bylo do 1 roku stawać na nóżkach i dziś dziewczynka ma wszystko ok)jak lekarz denny to szukaj innego,tu chodzi o zdrowie i sprawność ruchową,więc lepiej dmuchać na zimne!!!!

na wlasną rękę to nie ma co eksperymentować! są różnej wielkości te poduszki trzeba poczekać na usg - bedzie wszystko wtedy wiadomo

reklama
tofinek pisze:
na wlasną rękę to nie ma co eksperymentować! są różnej wielkości te poduszki trzeba poczekać na usg - bedzie wszystko wtedy wiadomo
masz całkowitą rację tofinko!!!
po usg wszystko się wyjaśni i na pewno,jak będzie coś konieczne to zalecą! ;)

Do góry