Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko Weronisia ma sliczne rzesy..........prawdziwa z niej kokietka!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolorowa kredko witam ostatnio myślałam ,co tam u Ciebie i Tymula...........i widzę,że przechodzimy podobny etatap ze spaniem,kolorowa_kredka pisze:zaległości zaległości...
jak się dorwałam to jak wygłodniały wilk dobrze że dużo nie mam do nadrobienia ale i tak teraz nie mogę wdepłam się tylko przywitać więc
witam kochane !!
żyjemy, choć ja wieczory mam zajęcie, bo Tymul śpi godzine i później jest noszenie, płakanie, marudzenie, kołysanie, tulenie.....wczoraj do 23 przed wczoraj 23.30 jeszcze wczesniej 23.15 no i wcześniej 00.15 !!! masakra już myślałam pierwszym razem, że może zbyt dużo wrażeń no i kawa, drugim może jednak kolka bo popłakiwał i tylko w pionie dobze alee jużnie wiem sama dziś spróbuję położyć Go spać po 21 ale nie wiem czy sie uda, bo sam zasypia koło 20 ! ahh
siostra chodzi tylko i sie śmieje "chciałaśto masz"
hanti miło cię widzieć a u nas plus cyc jest jeszcze herbatka czasami nic poza tym cały czas się waham czy dać kleik czy nie "dziś chyba dam kleik, ......nie jednak jeszcze nie daję........a może dam " ale jeszcze jak narazie czekamy z miesiąc
tofinek pisze:tusiu tu zamieszczam link:
http://www.euroortoplus.com/aparaty_dzieciece.html
powinnaś pojsć do innego lekarza, a czy majka miala robione usg bioderek?
Tusia na allegro widziałam takie specjalne pieluchy do rehabilitacji,a tak poza tym to musisz dokladnie się dowiedzieć,czy Majeczce wolno będzie chodzić(znalam matkę,co jej córce nie wolno bylo do 1 roku stawać na nóżkach i dziś dziewczynka ma wszystko ok)jak lekarz denny to szukaj innego,tu chodzi o zdrowie i sprawność ruchową,więc lepiej dmuchać na zimne!!!!tusia26 pisze:Lekarz co oglądal byl plci meskiej ii powiedzial mi, ze czyms sztywniejszym mam owijac, ze moze flanelowa pielucha, on jakis dziwny na przedostatniej mi mowil, ze jak chce to moge ja tetrowac jak mi wygodnie.
masz całkowitą rację tofinko!!!tofinek pisze:na wlasną rękę to nie ma co eksperymentować! są różnej wielkości te poduszki trzeba poczekać na usg - bedzie wszystko wtedy wiadomo