reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ja Was kochane dzisiaj podglądam bo czasu nie mam żeby coś pisać ale widzę że wszystkie jakieś zmartwienia macie :-[

przesyłam wszystkim na poprawę samopoczucia luźnego gościa ;)

luznygo0gb.gif

reklama
Elfiko, nie daj się dołowi przez "nietakie" słowa... facet też człowiek ;), może ma gorszy dzień i coś powiedział nie tak, jak powinien...

Dziewczyny, mam pytanko... dokarmiam Kingę Nanem 2, oprócz tego w dzień dostaje pół porcji sloiczkowej - ale nocki ma różne, nieraz budzi się wiele razy... Czy nie za dużo będzie, jak jej sypnę w tego nana na kolacje trochę kleiku ryżowego? Kiedyś tu pisałyście o takim dodawaniu kleiku na noc.... a jak to jest przy dokarmianiu?? Mała waży 6400 teraz, szczupła taka się wydaje, a je jak smok ;)

dziewczynki jak dugo wasye dyieciacyki spaceruj ja mojego wzstawiam dyisiaj na balkon i po 1,5 godz wciągnęłam go do domu bo sie bałam że zmarznie a pewnie spałby jeszcze

Elfiku Kochany :-* :-* :-* aj wiem ze to pewnie Cie nie pocieszy ale ja tez z tych inaczej myslacych jestem ;)
i cud bylby gdyby choc jeden weekend w miesiacu byl bez sprzeczki >:D
ja to oczywiscie :angel: ;) jestem

a powaznie to chyba wina lezy u nas po obu stronach.... ja mam dosc siedzenia w domu i chce z niego wyjsc a Lukasz ma dosc bycia poza domem i nie chce sie ruszyc :p cielak jeden

elfiku i tak sobie mysle ze: byle do wisony do wiosny!!!! wiecej slonka i dobrych mysli w glowie sie rodzi a zima dziala na mnie dolujaco i pewnie nie tylko na mnie

Trzymaj sie i mimo wszystko badz dobrej mysli, mezul na pewno Cie kocha nad zycie czasem tylko diapazony inne :-*

my wychodzimy na jakies 1,5 do 2h na spacer czasami na 1h lub 40 min ale za to 2x dziennie chyba ze jest zbyt zimno lub mocno pada i wieje to przyklejamy nos do szyby i siedzimy w ciepelku

my tez mamy skype, ale bez mikrofonu - wiec nic z pogaduszek :(

spacerki u nas sa na jakies 2,5 h w zaleznosci od pogody. ja pada to wyskakujemy na nasz zabudowany balkonik.

martuska witamy w klubie "rosnacego zabka" ;D

tusi zycze zdrowka

reklama
karmilam o 23, ale jas juz o 5 domagal sie znow jedzonka, a pozniej o 8 czyli o 1 karmienie wiecej :(. musze przemyslec czy nie lepiej karmic o 2, a potem 6-7? zobacze :laugh:

Do góry