reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

no dziewczyny..........ale niedzielne lenistwo!!!!nikogo nie ma!!!!!!
pewnie wszystkie lipcowe mamuski rozkoszuja sie slodkim niedzielnym popolodniem!!!!hihihi

reklama
no i my wstalismy, maluchy nakarmione a ja jeszcze glodna chodze :p

E-mamo ja kutie tez zrobie o ile dostane pszenice bo to zamiast tych kluseczek ::)

i dzis chialam zrobic te platki o ktorych mowa w przepisach ... ::) ciekawe jakie wyjda

ide na sniadanko :-*

Ja sie jeszcz zaznacze.
Asiu dzieki jeszczeraz za troske, odpisalam do Ciebeiw dwoch zdaniach nie wiem czy doszlo.
E_mamo u nas w domu tez sie robi makaron z miodem, makiem i rodzynkami, a nazywamy to kluski z makiem. Wogole niektorzy mowia na makaron kluski, mam taka jedna kolezanke :laugh:

Alka no na zywca rozmowy sa najfajniejsze,ale co zrobic jak co po niektorzy (nie wiem jak to sie pisze) maja daleko do siebie :( Trzeba sobie "substututowac".

Moi faceci spia, bo Alusia wlasnie polozylam, jeszcze przy zasypianiu smial sie przez sen :laugh: i co chyba i ja sie poloze w to niedzielne popoludnie.

Aha E_mamo, placek sie udal, wedlug mnie moglby lepiej wyrosnac, ale ja nie czuje tego naszego piekarnika, no i sody nie mialm to dalam proszku do pieczenia, ale smaczny jest i wszystkim smakuje :)

Aaa i dzieki za mysli o "naszych"zabkach Ani, Mani i Joasi iii.. chyba nikogo nie pominelam. To ile dzieci ma juz zeby? Macius, Jasiu, Natanek, Alek...

No i jeszcze my się zapisujemy do klubu ząbkowiczów :D
Dzisiaj podając Maciusiowi lekarstewko (ma malutkie zapalenie krtani) coś mi stuknęło w łyżeczkę. Wkładam palucha do buźki Maciejki a tam coś ostrego mnie kłuje :D Patrzę, a tam malutka biała kropeczka :) Ale jaja :) A jeszcze wczoraj lekarz pierwwsze o co zapytał jak przyszliśmy z Maćkiem, to czy mu zęby nie idą :) Nawet mu patrzył do buźki i nic nie zauważył :)

Maciuniu gratulujemy zabka!! No właśnie z tymi szkrabikami to wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie :laugh:
Tymik śpi wykąpany, mam nadzieję że to niebędzie godzinny sen a później nszenie kilka godzinek tak jak kilka dni ostatnio

uuuuu lipcowe mamy wyświetone były 100 000 o ile zer nie pomyliłam :)

aaaaaaaa E mamo !!! ciacho pychotka :D choćbyło dla ai pozwoliłam sobie ukraść ;) smakowało wszystkim baaaardzo mi także, tylko zamiast sody proszek i zamiast jabłek (nie miałąm :( ) dałam jakieś owoce kandyzpowane chyba papaje

Cieszę się babeczki, że Wam ciasto smakowało :) polecam szczerze jeszcze ten torcik czekoladowy, super prosto się go robi a smakuje jak te ciasta kupowane w kawiarniach po 8 zł za kawałeczek :laugh: ;D :) Można jedynie dodać trochę więcej cukru niż w przepisie jak się używa tak jak ja mocno (90% kakao) gorzkiej czekolady.

Alka musimy się spotkać jeszcze koniecznie przed świętami :) Acha i dzięks za płytkę !:)

Martuśka ja zrobię w tym roku te makiełki :) Dziś jak uzgadniałyśmy z teściową co kto ma przynieść na Wigilię to się okazało, że szwagierki mąż kupił gotowe mrożone pierogi i po co mam robić uszka z grzybami do barszczu, jak powiedziałam, że usmażę karpia to się okazało, że ma nie być karpia tylko łosoś :( O makiełkach nic nie mówiłam, bo co to za danie w sumie dla nich :( Zła jestem, bo najlepiej to kur@#$%cze chyba zrobić golonkę do piwa !!!!

G R A T U L U J E M Y Z Ą B K Ó W W S Z Y S T K I M M A L U C H O M I SAMI SIĘ NIE MOŻEMY DOCZEKAĆ WŁASNYCH, bo teraz piąstki są bardzo w użyciu, że nie długo skończy się nam na nie gwarancja :)

reklama
Do góry