reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wszyscy gdzies wychodza tylko ja siedze w domu
kolorowa_kredka
Fan(ka)
joasiu ja też w domku i artek szykuje sięznowu do niemiec a wczoraj rano wrócił no a smutki jakoś tak...... narazie do stycznia zobaczymy co będzie dalej oby było dobrze!
no no właśnie tak zbliżmy się do siebie
a moja siostra stwierdziła że powalona jestem, że tak na tym bb wysiaduję stwierdziła że Wami żyję ale ona tego nie zrozumie...... stierdziłą ze na gg jak gada to tylko chwile i ze znaną osobą a przecież my też się już znamy!! ja do życia kompikowego przywykłam bo przecież tak mojąmiłość poznałam....
a my po kąpanku i teraz ogarnę pokoik
no no właśnie tak zbliżmy się do siebie
a moja siostra stwierdziła że powalona jestem, że tak na tym bb wysiaduję stwierdziła że Wami żyję ale ona tego nie zrozumie...... stierdziłą ze na gg jak gada to tylko chwile i ze znaną osobą a przecież my też się już znamy!! ja do życia kompikowego przywykłam bo przecież tak mojąmiłość poznałam....
a my po kąpanku i teraz ogarnę pokoik
mania
Fanka BB :)
hejkum kejkum
ja tez dzis w domu i na nic innego sie nie zanosi ...przynajmniej kartki swiateczne wypisze
Tusik Kochany co sie dzieje z nerkami ??? bidulko trzymaj sie i ucaluj Majuchne zeby dobra dla mamy byla :-*
Nianiuchna leniwca zlapalas ? mam nadzieje ze Maks daje Ci troszke odetchnac
wszystkim sobotnim porzadkowym pracusiom mowimy MILEGO WIECZORU!!!
ja tez dzis w domu i na nic innego sie nie zanosi ...przynajmniej kartki swiateczne wypisze
Tusik Kochany co sie dzieje z nerkami ??? bidulko trzymaj sie i ucaluj Majuchne zeby dobra dla mamy byla :-*
Nianiuchna leniwca zlapalas ? mam nadzieje ze Maks daje Ci troszke odetchnac
wszystkim sobotnim porzadkowym pracusiom mowimy MILEGO WIECZORU!!!
mania
Fanka BB :)
kolorowa_kredka pisze:maniulka z Tymula niezły > czasami z tego co widzę
Kredziu te typy tak maja
Joaska
Lipcowe mamy '05
no my juz po kapieli .............ale nie zanosi sie jak na razie na spanko!!!!!
a ja sie czuje jakas nie wyrazna............chyba cos zjadlam!!!Kubus tez jakis niewyrazny, chyba tez go brzuszek boli.....jak mnie!!!!!
maniula ja i tak Cie podziwiam.......doskonale sobie radzisz z ta swoja diabelska dwojeczka!!!!!! > >
a ja sie czuje jakas nie wyrazna............chyba cos zjadlam!!!Kubus tez jakis niewyrazny, chyba tez go brzuszek boli.....jak mnie!!!!!
maniula ja i tak Cie podziwiam.......doskonale sobie radzisz z ta swoja diabelska dwojeczka!!!!!! > >
reklama