reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no....ja juz po sniadanku!!!

maluch spi a ja mam chwilke dla siebie!!zastanawiam sie czy nie zrobic sobie przypadkiem kweczki, ale takiej normalnej????kusi mnie troche mala daweczka kofeinki hihihihihi:)

aniuKuba zawsze sam sie budzi kolo 23 wiec jak mu daje to budzi sie okolo 2 i okolo 5 no i rano okolo 8

Joaska pisze:
no....ja juz po sniadanku!!!

maluch spi a ja mam chwilke dla siebie!!zastanawiam sie czy nie zrobic sobie przypadkiem kweczki, ale takiej normalnej????kusi mnie troche mala daweczka kofeinki hihihihihi:)

aniuKuba zawsze sam sie budzi kolo 23 wiec jak mu daje to budzi sie okolo 2 i okolo 5 no i rano okolo 8

Heja !!!!
Asia u nas jest tak samo z pobudkami, kiedyś Julia nie budziła się o 23, tylko po kąpieli spała do tej 2 w nocy. Czy to się zmieni?
Ale dziś pierwszą noc spaliśmy przy zgaszonym świetle, bo za chorobę nie mogłam usnąć przy włączonej lampce. Nawet młoda nie protestowała. A wczoraj wypiłam aż 2 kawy, kofeinowe ofkors!:) i potem mnie nosiło w nocy:)
Spokojnie, można już sobie pozwolić na normalną kawę, nic maluchom nie będzie :)

Idę na śniadanko i kawkę :)

Joaska pisze:
edytko jutro  rano walne sobie kofeinoweczke!!!!!hhihihh

a powiedz jak tam imprezka sie udala?????

HAHA, imprezka się pewnie udała, bo słyszałam jak sąsiedzi wracali do siebie koło północy i było głośno na klatce :)
A nami rządziła młoda i musieliśmy wrócić do domu o 20 :( Ale przynajmniej 2 godzinki posiedziaąłm z innymi ludźmi :)
Teraz najlepsze imprezy dla mnie sa u nas, bo Julka śpi przed 20 i do tej północy można spokojnie pobalować:)

mniaaaaaaaaaaam, neseczka + mleczko :):)

mania dziękuję za przepis na makiełki :):):) To u nas się robiło to samo, tylko że zamiast lanych kluseczków, mama zawsze robiła domowy makaron i potem do tego mak z miodem + bakalie. Boshhhhhh jakie to pyszne jest !!!!
Ale u nas się na to mówi kutia, choć wiem, że prawdziwa kutia to coś zupełnie innego:):):)
Ech, zrobię makiełki na wigilię :):):)

reklama
witam !!!
u nas jako tako bede później to poczytam
narazie tymul śpi a ja mam na kolanach siostrzeńcow i właśnie mniejsy rozrbaja mi wszuystko co ma w zasiegu reki a ze starszym gramy w gierki a ich mama smazy nalesniczki których nie zjem :( bo jest mleko

miłej niedzileki

Do góry