reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
dziewuszki..ide ogarnac kuchnie....................
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
alka pisze:cześć babeczki, hohohohohoh, spacerek rewelacja!!!! starówka objechana, kawka w medisonie wypita - Julka słodka jak zawsze, e - mama - nic tylko z nią na spacery! , a teraz zmykam bo idziemy do kina na harego potera oczywiście : : :
Do następnego Ewcia :-* :-* :-*
A ja Wam powiem, że z Michałka jest kawał przystojniaka, i rezerwujemy go sobie na zięcia a poza tym będzie miała Julka Teściową w dechę nasze dzieciaki puszczały sobie oczka, hihihihi, mają pierwsze randki za sobą
My dopiero niedawno zlądowaliśmy w domu i na szczęście mamy kupione prezenty, uffff, super że ten Madison był po drodze
No i zaliczyliśmy jeszcze Coffe Heaven :laugh:
Udanego seansu !! :-* :-* :-*
A za godzinkę robimy wypad na imprezkę urodzinową do sąsiadki piętro niżej
Martuśka ja mam skypa hihihihi możemy kiedyś pogadać
kaśka k
Fanka BB :)
no to się Tusia nam pochorowała bidulko trzymaj się :-* :-* :-*
dzisiaj byłam z Martynką u pediatry no i mamy witaminkę c i krpelki do nosa i oklepywanko plecków a jednak cosik się tam dzieje z tym przezziębieniem, zmykam do małej bo marudna cały zcas jest buziaki
dzisiaj byłam z Martynką u pediatry no i mamy witaminkę c i krpelki do nosa i oklepywanko plecków a jednak cosik się tam dzieje z tym przezziębieniem, zmykam do małej bo marudna cały zcas jest buziaki
elfiko
lipcowe mamy ´05
Cze sc dziewczyny
ja sie też tylko przywitam i uciekam bo sprzątam, póżnieja jak maruda spać pójdzie to zagładne do was
Tusia dobrze że sie odezwałaś bo sie martwiłam o Ciebie, zdrowiej szybko dzewczyno i pisz o smutkach bo tutaj sie ich pozbędziesz :-*
ja sie też tylko przywitam i uciekam bo sprzątam, póżnieja jak maruda spać pójdzie to zagładne do was
Tusia dobrze że sie odezwałaś bo sie martwiłam o Ciebie, zdrowiej szybko dzewczyno i pisz o smutkach bo tutaj sie ich pozbędziesz :-*
damayanti
Fanka BB :)
Uff, 10 stron udało mi się przeczytać niesamowite jesteście, nie dam rady być na bieżąco, ale trudno... Jak miałam sie ujawnić, to chociaż raz na jakiś czas. Foteczki nowe rewelacyjne, gratulujemy Alkowi ząbków!
U nas dziś dzień marudzenia Kingusi po kilku dniach sielankowych - coś spać nie mogła w swoich porach, więc zła była i nic jej sie nie podobało, dopiero ululałam ją kołysanką i głaskaniem po buzi i brzuszku... pieszczoch mój mały
Pozdrowionka
U nas dziś dzień marudzenia Kingusi po kilku dniach sielankowych - coś spać nie mogła w swoich porach, więc zła była i nic jej sie nie podobało, dopiero ululałam ją kołysanką i głaskaniem po buzi i brzuszku... pieszczoch mój mały
Pozdrowionka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a ja byłam na spacerku, zrobiłam obiadek, upiekłam murzynka O0 (kiedyś powiedziałam że wyjdeza mąż za murzyna ) przepis wlepie później najstarsze ciasto i prawie zawsze wyjdzie i smaczne no i popłakałam też trochę ale ok
:-*
:-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
kredziu a co to za placze byly, co????????mam nadzieje, ze smuteczki wygnane precz!!!!
a ja dzis pokonwersowalam z ellial zarowno mama jak i synek swietne glosiki!!!!!!!no i rosne nam nasza mala skypowa rodzinka!!!!
a ja dzis troche posmucilam............chyba to z tej samotnosci!!!zreszta.....nie bede Wam smucic!!!!!!!
a ja dzis pokonwersowalam z ellial zarowno mama jak i synek swietne glosiki!!!!!!!no i rosne nam nasza mala skypowa rodzinka!!!!
a ja dzis troche posmucilam............chyba to z tej samotnosci!!!zreszta.....nie bede Wam smucic!!!!!!!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
alka i e_mamo zazdroszcze Wam ze sie mozecie Lipcoweczki tak live spotkac!!!!!!!!!!!!!