Lilka pisze:Alka jak nie chcesz by ryba sie rozwalila w smazeniu to trzeba tą rybe pokropic sokiem z cytryny
Niecierpie samazyc bo mi sie zawsze rozwaalaja w smazeniu. Teraz juz nei będą ;D Dziękuje,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilka pisze:Alka jak nie chcesz by ryba sie rozwalila w smazeniu to trzeba tą rybe pokropic sokiem z cytryny
NiaNia pisze:Lilka pisze:Alka jak nie chcesz by ryba sie rozwalila w smazeniu to trzeba tą rybe pokropic sokiem z cytryny
Niecierpie samazyc bo mi sie zawsze rozwaalaja w smazeniu. Teraz juz nei będą ;D Dziękuje,
Lilka pisze:chyba upieke placek kokosowy :
elfiko pisze:oj przestaniesz nam zazdrościc jak Cię Jasio ślicznie zupka opluje ;D ;D ;Dania.g pisze:Dzieki - bedziemy testowac. Kurcze troszke Wam zazdroszcze ze Wasze dzieciaczki juz podjadaja rozne inne jedzonko, no ale i na nas przyjdzie pora :laugh:
Bede kupowac - ja jestem kiepska w gotowniu a i czasu nie za wiele na nie.