reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Niania, co Ty masz w podpisie? Tam gdzie inni zazwyczaj mają suwaczki? ;) ;D

Dziewczyny, ja juz sie gubie w tym co Wy piszecie. Wstalam niewyspana i tak czytam Was - torebka delecty, podsmazyc na margarynie, wlac bulion z kostki i na to polewa.... Chyba mi sie w głowie zmiksowało ::) :p

reklama
gazelaczek pisze:
Niania, co Ty masz w podpisie? Tam gdzie inni zazwyczaj mają suwaczki? ;) ;D

Dziewczyny, ja juz sie gubie w tym co Wy piszecie. Wstalam niewyspana i tak czytam Was - torebka delecty, podsmazyc na margarynie, wlac bulion z kostki i na to polewa.... Chyba mi sie w głowie zmiksowało ::) :p
hoiihihhiihiih :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

prawdziwe forum kulinarne!!!!!!!

Oooo, Nianiu, ten ticker zimowy jest bardzo ładny!!!

Ale dzisiaj senny dzień. Też czujcie się takie rozbite? Bo ja z chęcią bym usnęła na siedząco. Na dodatek Macius usnął na trzy godziny, a ja tego nie wykorzystalam. Wszystko dlatego, że ostatnio spi po 30-40 min i nie spodziawalam sie ze dzis ma apetyt na drzemacie aż tak dlugie ::) No i wstal teraz pelen energii a ja nie mam sily nawet machac mu grzechotką...

Gazelczaku jak wstawiłas Maciusia fotke obok tickera?
Ja juz tego nie pamietał.

Faktycznie coś dziś jest z tym spaniem. Maks spi zwykle tak jak maciuś po 30-40 min. A teraz juz godzine ::)

Ja dzisiaj troszkę pracuję (pomagam pisać procedury HACCP-owe hihihi) i nie mam czasu na pisanko tutaj, ale staram się być na bieżąco w czytaniu :)
W wątku Mamy gotują polecam przepis na proste ciasto dla Joasi i przepis na rybkę dla Alki :)

Mam nadzieję, że znajdę troszkę czasu i wpadnę potem :)

reklama
e_mamo na pewno spruboje.....chociaz ostatnio robilam podobne i wcale nie wyroslo i wyszedl zakalec

Niuniu w tym suwaczku nie mozna wstawic fotki, musisz ja wtsawic w podpisie tak jak wstawiasz je tu!!

Do góry