reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

maniula kochan nie smuc sie :p :p :p, pewnie dlatego Ci smutno ze zbliza sie taki rodzinny czas a Ty tam daleko za oceanem.......przesylam moc goracych usciskow!!!!!

reklama
ja dzisiaj tez okropną chandre miałam ale myśle że przez pogode i ten brak słońca i świeżego powietrza bo maluszka wystawiłam tylko na oszukany spacer na balkon bo u nas cały czas pada śnieg z deszczem wiec pogoda wogóle nie spacerowa i tez mnie jakies smutki nachodziły i melancholie

Cześć dziewczynki :)

Właśnie jem późną kolację w postaci pysznej, dietetycznej sałatki i zabieram się za czytanie :)

ania.g pisze:
W sumie to iwon jest chyba pierwsza lipcoweczka pracujaca poza domkiem (Klaudio nie umniejszam Twoich osiagniec ;) :laugh: w zakresie pracy :laugh:) na pelen etat.
Niebawem kilka z nas przylaczy sie do Iwon i bedzie tu zagladac i wysylac buziaczki - oj czuje ze bedzie mi ciezko... moje uzaleznienie od bb jest przeciez bardzo glebokie ;)

Oj tak, jest ciężko ::) :p :laugh:

Korci mnie maksymalnie, żeby do Was zajrzeć, i wstyd przyznać, ale zaczynam zerkać od czasu do czasu, chociaż sobie poczytam i mam wieczorem mniej nadrabiania ;D
Ale tak, jak napisała Niania, na razie po powrocie jest mnóstwo pracy, dużo energii kosztuje mnie wdrożenie się w ten rytm po tylu miesiącach nieobecności. Ale jak pójdą pierwsze koty za płoty, to i w pracy spiszę się wzorowo, i dla moich kochanych lipcóweczek znajdę chwilkę, o, na przykład w ramach przerwy na drugie śniadanie ;) :)

No to teraz my turn ;) :laugh:

Mania szczerze powiedziawszy jakoś mi te Twoje złe nastroje do Ciebie nie pasują. Jesteś tak żywiołową kobietką, że pewnie ściemniasz ;) :laugh:

Co do poradni dla dzieci, w naszej przychodni nie ma żadnego problemu z remontami, czy wspólnymi korytarzami dla dzieci zdrowych i chorych. Nieeee, jest pokój dzieci zdrowych i pokój dzieci chorych. Są dwa osobne wejścia nawet...Ale... na kij mi taka maskarada, skoro i tak muszę zawsze przechodzić przez główne wejście i korytarz dzieci chorych, bo to dla zdrowych jest notorycznie zamknięte :mad: ::) Panie tłumaczą, że tak trzeba, bo często były z tamtej strony włamania, Taaaaak...No comments!

Viola 240
a kiedy ujawnisz swoją tajemniczą twarzyczkę? ;)

reklama
u nas na szczęście jest osobne wejście i osobny gabinet tylko nieraz trzeba troszke poczekać na lekarza bo ten sam obsługuje chore i zdrowe dzieci i biega między gabinetami

Do góry