reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a ja wlasnie po obiadku............

Aga sto latek i duuuuzo milosci!!!

bylam na mikolajowych zakupach i kupilam prezent tylko dla Rafala.....czarna koszule i sliczny stalowy krawat.....swietnie do Niego pasuje, jestem z siebie zadowolona i z prezenciku tez!!!...a ja jak na razie jeszcze nie dostalam nic......poczekamy, zobaczymy!!!

reklama
No wreszcie moglam spokojnie tu zagladnac.
Dziecko spi mi przy cycu od godziny kiedy to obudzil sie na karmienie i usmiecha sie przez sen, nie chce go ruszac ;)

Agnieszka ja tez spozniona Wszystkiego co najlepsze. Zdrowych synusiow, duzo energii na co dzien i oby maz co tydzien zabieral Cie na kolacje :)

Maniu ja tez dziekuje za rozmowe :-* mam nadzieje, ze to powtorzymy

Kredziu kochana. Ty biedniutka taka, jak tam Tymus. Kapiesz go w Oilatum lub w Balaneum? Nawilzaj powietrze w domu chocby wiglotnymi pieluszkami, bo zima to najgorsza pora roku na AZS przynajmniej dla mnie :( Sciskam Twoja mala kruszynke z calych sil i zycze mu duuuuzo zdrowia!!!
Ty sama pisz do nas bo to moze choc troszke Cie oderwie od smutkow i tesknoty :) :-*

Aleczko oj zebys wiedziala jakie to paskudztwo, ale co zrobic musze jakos dawac rade. Dzieki Ci za troske :)

Klaudia nie widze Twojej buzki dlaczego?? nawet jak wciskam "show picture" to dale nie widze ???

A Kasia gdzie jest? Jak tam Martynka

Joasiu to pieknie :) brawo dla Kubusia. Slicznie grucha, pienei je paluszki u nozek i teraz jeszcze sie samodzielnie obraca :) Ale Ci fajnie ;)

A moje Szczescie pelza. Podkurcza nozki na brzuszku podnosi pupe do gory i odbija sie na stopkach i tak wedruje po lozku. Obrocil sie na plecki dopiero dwa razy ale to nieswiadomie do konca jeszcze. No i zonki odkryl do kolanke narazie

A mysmy sie nie szczepili w koncu bo nie wiedzialam ze miedzy szczepieniami musi minac min 6 tyg, a to dopiero za dwa dni. Wiec na mikolaja jas nie dostal szczepienia - idziemy za tydzien:)

ale mam dzis dzien....

fiza zaliczona na tip top - wcale nie bylo takie trudne ;)

Karol dzis jest w tej Pile i wlasnie wraca moze do 24 wroci....
moja opiekunka-siostrzenica nie odbierala tel i nie mialam z kim zostawic malej!!!
i zostawialam z moja mama......wiecie ja nie lubie zostawiac malej z mama......
poszlam zaliczyc ta fize i szybko do domu

potem pojechalysmy na zakupy wozkiem,bo wtedy jest spokojna i tak spedzilysmy z 2 godziny na powietrzu

a biednemu Karolkowi ktory od rana jest na sniadaniu robie dewolaja z ziemniakami (ugotowane a potem na patelni przysmazane w plasterkach mhmmm pychotka) do tego sosik

niech bidulek ma
a ja ide na M jak Mydło ;D

reklama
Do góry