reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
a czy ten skrzyp polny mozna brac jak sie karmi piersia????????????

Joasiu, ja ostatnio pytalam sie pediatry. Lekarz sprawdzal skla w jakims specjalnym programie dla lekarzy. Okazalo sie ze mozna. A to czego trzeba sie w takich multiwitaminkach obawiac, to zbyt wysokich stężeń Vit. A i D.

reklama
Cześć Babulki po weekendzie :) U nas był superowy weekendzik :) Maciejka grzeczny, wczoraj w dzień spał pierwszy raz 4 godziny :) W nocy tez ślicznie spał, więc (tfu, tfu) moze zażegnaliśmy kryzys piątego miesiąca :D Ciekawe kiedy powitamy kryzys szóstego?? :)

Aha, no i w końcu pokazałam mężulkowi nową koszulkę :D :D :D
Ale chyba mu się nie podobała, bo zaraz ją ze mnie ściągnął, hihi ;D

DASARIA pisze:
tusia-mi też po porodzie zrobiła się niewielka nadżerka i trzeba będzie z nią coś zrobic tylko nie wiem czy zdecydowac się na wypalanie czy zamrażanie. Pisałaś, że miałaś wypalaną. Czy to boli?
ja miałam zamrażanie i nic nie bolało polecam!!!

Klaudia pisze:
Ale chyba mu się nie podobała, bo zaraz ją ze mnie ściągnął, hihi ;D
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

gazelaczku dzieki bardzo, jak bede w aptece to zapyam jeszcze farmaceute.....wlasnie umylam wlosy, boze trgedia, wy[adaja mi strasznie!!!!!!!juz niedlugo bede lysa!!!!!! :( :(

z moimi włosami tez tragedia wydaje mi sie ze mi skóra przeswituje  :mad: ale zauwazyłam też troche malutkich włosków wiec  może odrastaja OBY!  :)

reklama
Do góry